KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0939-1945Only 15 Kr/min. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.
Leon, Medial vägledning, Healing, Spåman, Medium, Spådom, Experthjälp,

Leon

Medial vägledning, Healing, Spåman, Medium, Spådom, Experthjälp 

Ring Leon när du känner att du behöver vägledning, han har varit medial sedan barnsben och använder sig utan sina mediala förmågor och änglakort
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen till mig jag heter Leon. Jag är född medial och har ärvt mina gåvor. Med mitt mediala kan jag vägleda dig i livet och du kan fråga mig om precis vad som helst som du funderar på, ingen fråga är för stor eller för svår. Jag är synsk och kan spå dig in i framtiden och med hjälp utav mitt klarseende, klarkännande och klarhörande så kan jag fördjupa mig lite mer i dig och din framtid. Jag gör alltid mitt bästa och du kan alltid förvänta dig ärliga och raka svar. Saknar du någon på andra sidan eller vill ha hjälp med kontakt utav andra sidan så får jag till mig budskap och jag kan även rensa bort gammla energier i mot nytt. Så om du står inför ett vägval eller bara känner dig osäker så tveka inte att ringa jag finns här för dig och jag lägger all min fokus på just dig. Jag kan spå i dåtid, jag spår i nutid och jag spår i framtid med hjälp utav mina ärvda gåvor och inkännade förmåga.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Sofia skriver:

Bäste Leon. På rekommendation av en en väninna ringde jag dig när allt var som jobbigast för mig. Jag VAR väldigt skeptisk till att ringa och trodde inte på det här med medialitet. Eftersom jag fick ringa 10 min gratis tänkte jag ändå att jag inte hade något att förlora. Jag erkänner att jag är djupt imponerad, tacksam och glad att jag lyssnande både på min väninna och dig. Dina råd hjälpte mig verkligen i en väldigt tuff situation. Allt är bra nu i mitt liv. Jag kommer ringa dig igen. Stor kram från Sofia som hade kärlekstrassel!


Skrivet 22 oktober, tisdag 00:55
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

7035 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

3089 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

16193 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

11925 visningar
Andlig vägledning kan inte garantera något 100 % men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

14512 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

18037 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar