Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Leon, Medial vägledning, Healing, Spåman, Medium, Spådom, Experthjälp,

Leon

Medial vägledning, Healing, Spåman, Medium, Spådom, Experthjälp

Ring Leon när du känner att du behöver vägledning, han har varit medial sedan barnsben och använder sig utan sina mediala förmågor och änglakort
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen till mig jag heter Leon. Jag är född medial och har ärvt mina gåvor. Med mitt mediala kan jag vägleda dig i livet och du kan fråga mig om precis vad som helst som du funderar på, ingen fråga är för stor eller för svår. Jag är synsk och kan spå dig in i framtiden och med hjälp utav mitt klarseende, klarkännande och klarhörande så kan jag fördjupa mig lite mer i dig och din framtid. Jag gör alltid mitt bästa och du kan alltid förvänta dig ärliga och raka svar. Saknar du någon på andra sidan eller vill ha hjälp med kontakt utav andra sidan så får jag till mig budskap och jag kan även rensa bort gammla energier i mot nytt. Så om du står inför ett vägval eller bara känner dig osäker så tveka inte att ringa jag finns här för dig och jag lägger all min fokus på just dig. Jag kan spå i dåtid, jag spår i nutid och jag spår i framtid med hjälp utav mina ärvda gåvor och inkännade förmåga.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15783 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

1156 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

6636 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Spår i snön

Spår i snön

12348 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

15379 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15146 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar