Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Lea, Spåkvinna, Drömtydning, Häxa, Spådamer, Sierska, Healing,

Lea

Spåkvinna, Drömtydning, Häxa, Spådamer, Sierska, Healing 

När du befinner dig i behov av läkande krafter kan Lea ge dig healing. Hon är en spådam med lång erfarenhet av professionell medial vägledning.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Lider du av spänningar eller smärta i din kropp? Känner du dig dränerad på energi även efter morgonkaffet? Jag är en healer och jag kan hjälpa dig med att lösa upp dina blockeringar. Jag har fått erfara att många gånger hänger matthet i kroppen ihop med andra saker i livet. Står du inför ett nytt äventyr eller måste du ta ett jobbigt beslut kan din sömn ibland störas av extra starka drömmar. Detta är änglarna eller andra magiska väsen som försöker berätta något för dig. Jag är duktig på att tyda budskap och min starka intuition tillåter mig att hjälpa dig inom de allra flesta områden. Ibland tar jag hjälp av änglakort, men jag går främst efter min intuition. Jag är ständigt uppkopplad mot alla dimensioner och jag finns här för att hjälpa just dig. Ring mig redan nu.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15872 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

10137 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Hästskon

Hästskon

12489 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15234 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

12589 visningar
När jag började titta på medium och andliga vägledare, visste jag inte att det fanns en skillnad mellan dem. Jag känner att man behöver dem båda även om medium också kan spå om framtiden.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

8722 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar