KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Layla, Medium, Medial vägledning, Spådom, Spådam, Tarot, Tarotguiderna,

Layla

Medium, Medial vägledning, Spådom, Spådam, Tarot, Tarotguiderna 

Layla är ett medium. Hennes kall är att hjälpa människor att hitta rätt väg i livet som känner sig vilsen. Ring henne så kommer du känna att hon är ett träffsäkert medium som kan sin sak

0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag heter Layla och jobbar i ljuset och kärlekens namn. Om du känner att det är något som bekymrar dig i dina relationer, jobb eller ekonomi, om du helt enkelt bara känner dig ensam så finns jag här för dig. Jag lever för att hjälpa andra människor och finna lösningar och möjligheter som är svåra att komma fram till på egen hand. Mina mediala ögon är klarsynta och min intuition är en gåva jag haft hela mitt liv. Jag kan vara din rådgivare, och tillsammans kan vi lösa upp blockeringar som är svåra att ta tag i på egen hand. Allt du säger stannar mellan oss. Jag är en mycket god lyssnare och har humor. Jag kan hjälpa dig att hitta rätt väg att följa när du är vilsen. Jag är oerhört tacksam om du väljer att ringa till just mig. Jag sänder dig massor med kärlek och ljus så länge. Kram Layla

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

7392 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

2886 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

3028 visningar
Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

18968 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Spår i snön

Spår i snön

13262 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

12254 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar