Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Lailamaria, Tarot, Spådam, Medial Rådgivning, Klarseende, Medium, Sierska,

Lailamaria

Tarot, Spådam, Medial Rådgivning, Klarseende, Medium, Sierska

Lailamaria upptäckte under en sjukdomsperiod att hon har gåvor hon gärna delar med sig av. Under en spådom tolkar hon tarotkort och kan hjälpa dig med svåra beslut

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej! I mitt liv har jag under en sjukdomsperiod upptäckt att det är dags att dela med mig med av min gåva. Jag är en klarsynt spådam och använder mig av tarotkort för att undersöka det du vill samtala om. Tillsammans hoppas jag att vi kan åstadkomma något du är nöjd med. Jag använder min klarsyn och tarotkort som verktyg under en spådom. Jag är en kvinna med lång livserfarenhet. Jag vill hjälpa dig att se nya möjligheter som förhoppningsvis kan vägleda dig i det du funderar på. Jag tror att vi kan ha ett bra samtal och tillsammans hitta en del av det du söker. Jag kan hjälpa dig med att ta val och använda mig av mina kort och mediala gåva när jag pratar med dig! Välkommen att ringa mig för en spådom online.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min