Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Kristina, Tarot, Spådam, Healing, Häxa, Synsk, Sierska, spådom, spå, tarotguiderna, tarotlinjen, spålinje, spådom online

Kristina

Tarot, Spådam, Healing, Häxa, Synsk, Sierska

Att spå någon och att ge healing är mitt kall. Jag är en sierska och spåkvinna som har hjälpt människor med bra resultat.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag har helat människor under lång tid och är kunnig inom Reiki. Jag kan spå dig och ge dig medial rådgivning här på denna spålinje. Jag har även kunskapen att ge healing till djur likväl som människor. Om du däremot har frågor om precis vad som helst så kan jag använda mina tarotkort här på tarotlinjen. Jag är både synsk och medial. Om livet känns ovisst så kan jag hjälpa dig att se saker på ett klarare sätt. Detta är den experthjälp som jag kan ge och en spådom online kan hjälpa dig gå vidare i livet. Alla frågor är välkomna och jag gör allt jag kan för just dig. Till min hjälp har jag tarotguiderna och min intuition. Tveka inte att ringa för ditt samtal är välkommet.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Ulrika skriver:

En fantastisk person att prata med !!! Ringt till henne flera ggr då det visat sig att hon har rätt i det hon säger . Väldigt lättsam att prata med . Rekommenderas varmt


Skrivet 20 augusti, söndag 22:49
Susanne skriver:

Otroligt duktig. Ja! Rekommenderas starkt! Väl spenderade pengar :) mycket tydliga och bra svar. Inga konstigheter alls


Skrivet 09 november, onsdag 16:02
Lina Lundgren skriver:
Jätte trevlig kvinna som gav tydliga svar på mina frågor! Helt otroligt duktig är hon! Är supernöjd och kommer ringa henne i fortsättningen om det är något jag undrar över!

Skrivet 26 augusti, tisdag 05:47
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

7647 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Hästskon

Hästskon

8667 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

10192 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

11771 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

9568 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

8234 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min