Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Kasper, Experthjälp, Healing, Spådom, Synsk, Spåman, Medial vägledning,

Kasper

Experthjälp, Healing, Spådom, Synsk, Spåman, Medial vägledning

Du ringer till Kasper när du vill veta om vad som väntar dig i framtiden. Han känner av energier och är utbildad inom healing.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej Kasper är mitt namn och jag använder min intuition i första hand när jag arbetar med medial vägledning.  När du ringer till mig så kan du ställa frågor som känns viktigt för dig att få svar på. Du får råd inom alla områden och om du känner att du behöver rena energier kan det vara bra för dig att veta att jag är utbildad inom healing. Jag hjälper vid vägval, hjälper med sorgearbete och för min del så finns det inga konstiga frågor. Du kanske har frågor om ditt arbete eller relationer framåt i tiden och då kan jag förmedla budskapen om hur det ser ut för just dig. Känner du att du har en andlig sida som du vill öppna mer så säg till mig, jag hjälper din andliga utveckling om du så önskar. Jag använder min intuition och känner av energier. Med hjälp av dessa kan jag få fram svar till dig om ditt nu och vilka möjligheter som kan dyka upp för dig framåt i tiden. Det är alltid bra att fokusera på nuet men ibland kan det underlätta att få en inblick i vad som ska hända. Du är välkommen att ringa till mig och ställa dina frågor.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

1156 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

12219 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

17343 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

11114 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

15379 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15783 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar