Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Judith, Andra Sidan, Medium, Drömtydning, Tarot, Djurtolk, Husrensning, spådom, spå, tarotlinjen, spålinje, spådamer, spådom online, medial vägledning, spåkvinna

Judith

Andra Sidan, Medium, Drömtydning, Tarot, Djurtolk, Husrensning

Judith är en sierska som du kan fråga om allt mellan och jord. Det kan vara vardagliga praktiska ting eller andliga och spirituella. Denna spådam kan ge dig svar.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej jag heter Judith och jag kan ge dig medial vägledning genom att jag etablerar kontakt med eftervärlden. Med min experthjälp kan jag spå dig om precis vad som helst. Här på tarotlinjen finns jag som är utbildad i Kabbalha, psykologi och tarot. Det spelar ingen roll vad du vill fråga om. Jag kan få kontakt med både levande och avlidna och även både människor och djur. Som din spåkvinna så kan jag se både framåt och bakåt med utgångspunkt i nuet.

Jag finns här på denna spålinje för att ge dig medial vägledning och en spådom som verkligen hjälper. Tarotguiderna och andarna är mina vänner under en spådom online. Behöver du goda råd från en av alla spådamer så ring till mig. Jag kommer att ge dig ett intressant och givande samtal här på tarotlinjen.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min