KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148  

29.90 kr/min. 18 år  

 

 
Joshua, Medium, Spåman, Tarotguiderna, Drömtydning, Spådom, Medial vägledning,

Joshua

Medium, Spåman, Tarotguiderna, Drömtydning, Spådom, Medial vägledning 

Joshua har certifikat som medium och healer och har lång erfarenhet
0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen till mig, jag heter Joshua! Jag är väldigt klarseende som medium och du kan ställa vilken fråga du vill till mig. Ingen fråga är för svår känner jag. Jag är född med min gåva och har utvecklat den mycket med tiden. Om du är i en situation i ditt liv där du känner dig lite vilsen och inte riktigt vet vad du ska göra så kan jag hjälpa dig att se saker och ting tydligare. Jag använder olika verktyg när jag arbetar medialt, bl.a. tarotkort. Behöver du tyda dina drömmar eller kanske hitta borttappade saker så fråga mig! Jag ger dig tydliga och ärliga svar och jag ger dig styrka. Vill du veta mer om det som ska komma? Jag spår om framtid, ger dig vägledning och svaren du får kommer ifrån universum genom mig. Livet kan vara tufft ibland och jag finns här för att hjälpa dig att få nya insikter som kan förbättra din livskvalitet. Med min andlighet och tarotkorten kan jag läsa av situationer och möjligheter som visar framtiden kan man säga. Allting hänger på vad du behöver precis just nu. Om du behöver healing så går det utmärkt att göra detta på distans via telefonen. Jag ser fram emot ditt samtal, ring mig!

Språk jag talar/förstår
 

Kunders omdömen:

Jerry skriver:

Den bästa jag pratat med Träffsäker och seriös Rekommenderas starkt


Skrivet 22 september, tisdag 09:20
Soso skriver:

Jag har pratat med många olika men han är bäst .... klockrent allt och jag rekommenderar starkt till alla ..jag ger honom 100 procent bäst


Skrivet 11 december, onsdag 19:54
Kicki skriver:

Så klockrent! Han vet vad han gör❤️ Väldigt duktigt o träffsäker. Tydliga budskap. Får in mycket på kort tid. Tack för den fina samtalet. Jag kommer apsålut rekommendera dig. Stor tack till Joshua.


Skrivet 11 augusti, söndag 14:27
Sara skriver:

Jag har pratade med honom idag , han är otroligt duktigt . Han förklara så bra och han hade svar på alla mina frågor , jag har pratat med andra men ingen kunde vara så tydligt som han, jag blev jätte glad och fick svar på alla mina frågor som jag har funderar hela tiden, jag rekommendera honom till alla ,


Skrivet 06 augusti, tisdag 18:36
Lena skriver:

Fantastisk person. ’Klockren’ som medium. Beskriver och uttrycker sig väl. Rekommenderas.


Skrivet 22 maj, onsdag 08:12
Arwa skriver:

Det var så härligt att prata med dig att jag grät och mådde jätte bra bara en kort stund efter jag har pratat med dig! Tack så mycket för en underbar samtal.


Skrivet 13 mars, onsdag 23:44
Silvi skriver:

Wow vilken härlig och harmonisk energi Joshua har! Han ser snabbt och tydligt situationen som den är och reder ut olika möjligheter den kan ta en till. Så djupt tacksam för din vägledning Joshua! Din gåva är stor! ❤


Skrivet 02 februari, lördag 09:03
Ingela skriver:

TACK Josuha för samtalet i morse i min frustration just då. Du var oerhört duktig och mitt i prick i det du delade med dej.. kommer att kontakta dig igen


Skrivet 30 december, söndag 16:23
Mirela skriver:

Super härlig att prata med och hade rätt i allt! Grymt bra! Tack...


Skrivet 22 oktober, mĺndag 12:54
201809191933 skriver:

Så äkta. Mitt i prick. Ödmjuk och fin. Hör av mig igen. Tack för ett fint samtal!


Skrivet 13 september, torsdag 19:37
dwin skriver:

Jag pratade med honom tidigare idag för första gången. jag tycker jätte om hans sätt. Joshua gjorde mig så glad, lugn och mår bättre inre. Han gjorde mig att få inre frid. Tusen tack underbara Joshua, jag ska rekommendera honom starkt till alla. Han förklarade situationen precis som att han var med mig. Tusen tack underbara Joshua. Gud välsigne dig. massor med kramar. MVH


Skrivet 02 augusti, torsdag 20:50
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Spår i snön

Spår i snön

13648 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

10244 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

3328 visningar
Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

3108 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

2879 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

20212 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar