Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Jezzica, Tarotguiderna, Häxa, Medial vägledning, Spådom, Healing, Spåkvinna, Experthjälp, Spådam,

Jezzica

Tarotguiderna, Häxa, Medial vägledning, Spådom, Healing, Spåkvinna, Experthjälp, Spådam

När livet känns tungt kan ett samtal med Jezzica vara svaret. Ta hjälp av hennes erfarenhet och intuition.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej. Känns livet slitsamt och meningslöst? Söker du råd gällande de stora eller små frågorna i livet? Mitt namn är Jezzica. Jag finns här för att hjälpa och vägleda dig. Med ett öppet och icke dömande sinne lyssnar jag på dig. Jag ser det som mitt kall att stödja och hjälpa dig så vi tillsammans kan hitta vägen vidare för dig. Min långa professionella erfarenhet inom healing, tarotkort och kontakt med andevärlden står till ditt förfogande. Jag kommer att göra allt för att ge dig de sanna och ärliga budskapen. Det kan finnas många anledningar till varför du ringer, kanske vissa saker är svåra att öppna sig om till vem som helst. Det har jag full respekt för därför vill jag att du ska veta att allt vi pratar om stannar mellan oss. Under en spådom med mig kommer jag göra allt jag kan för att ge raka svar och råd. Det finns inget att skämmas för när du pratar med mig och tillsammans hittar vi en lösning och förhoppningsvis även en väg ut. Ring mig för ett upplysande samtal.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

12574 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

12322 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

11031 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

5473 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

12031 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

9805 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar