Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Jessica, Spådam, Sierska, Djurtolk, Klarkännande, Husrensning, Tarot,

Jessica

Spådam, Sierska, Djurtolk, Klarkännande, Husrensning, Tarot

Här finns Jessica för dig som söker en säker och klarkännande spådam som kan ge dig råd i världsliga som andliga frågor.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen till mig Jessica! Jag är en seriös, glad och varmhjärtad spådam och kan ge dig träffsäker experthjälp inom alla frågor du har, t ex gällande kärlek, ekonomisk utveckling och jobb. Mina redskap är pendel, tarotkort och kontakt med andevärlden. Då jag är både empatisk och klarkännande så känner jag snabbt av dina energier och de behov du har. Mitt mål är att sprida positiva energier till dig så att du efter vårt samtal ska känna dig glad och hoppfull igen. Du kommer att uppleva att jag är rak, tydlig, inkännande och har stor livserfarenhet. Känn dig även trygg med att allt vi pratar om stannar oss emellan. Välkommen in till mig nu och ett givande samtal med en träffsäker medial rådgivare! Kram till dig!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min