Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Jesper, Medium, Spåman, Spådom, Häxa, Tarotguiderna, Medial vägledning, Experthjälp,

Jesper

Medium, Spåman, Spådom, Häxa, Tarotguiderna, Medial vägledning, Experthjälp

Ring till Jesper när du vill fråga om livets vägar inom alla områden. Han ger dig vägledning och är en god lyssnare och är rak och ärlig.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Varmt välkommen till mig, jag heter Jesper! Jag tar hand om dig på bästa sätt när du ringer till mig. Jag använder tarotkort, min intuition och har ärvda gåvor, jag är medial sedan barnsben. När du står vid ett vägskäl eller har ett viktigt beslut att ta så får jag hjälp av universum när jag visar dig vägen med budskap därifrån. Jag hjälper vid sorgearbete och ger dig styrka när du behöver det. Du kan fråga mig om allt möjligt, det finns inga konstiga frågor tycker jag. Jag är en god lyssnare och du kan förvänta dig att jag är rak och ärlig i mitt arbete. Du får ett positivt bemötande när du ringer till mig. Jag känner av energier från olika dimensioner och är även inne på det här med häxkonst med vit magi. Känn dig riktigt välkommen att ringa mig, det ser jag fram emot!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

37 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

12574 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

13903 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

10035 visningar
När jag började titta på medium och andliga vägledare, visste jag inte att det fanns en skillnad mellan dem. Jag känner att man behöver dem båda även om medium också kan spå om framtiden.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

9804 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

10405 visningar
Andlig vägledning kan inte garantera något 100 % men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar