KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 
Jennifer, Pendel, Sierska, Healing, Medium, Tarot, Medial vägledning,

Jennifer

Pendel, Sierska, Healing, Medium, Tarot, Medial vägledning 

Jennifer ger experthjälp när man står i ett vägskäl och behöver hjälp för att gå vidare i livet. Ring henne så får du en rådgivare som kan sin sak
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej! jag heter Jennifer och har varit medial sedan start. Om du har funderingar som gäller relationer, arbete, ekonomi eller kärleken så är jag rätt rådgivare att vända sig till. Ibland står man i ett vägskäl och vet inte vad man ska göra. Om du ringer mig när du är i den situationen så kan vi tillsammans hitta den väg du bör gå på. Jag kommer att ge dig verktyg men besluten är dina. Jag har en stark intuitiv gåva som jag kompletterar med kort och pendel tillsammans med mina guiders ord. Med min experthjälp kan du förändra ditt liv genom att ta emot min guidning och råd. Jag lämnar budskap från andra sidan om de söker min kontakt. Det vi samtalar om stannar här. Jag ska efter bästa förmåga ge dig hjälp på din väg genom livet. Ring mig så ger jag en medial experthjälp då du verkligen behöver den.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

7225 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

4306 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

16373 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

3568 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

9485 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

10786 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar