KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 
Jannike, Pendel, Tarot, Drömtydning, Häxa, Spådam, Healing, Medium, Sierska, Synsk, Spåman, sierska
Språk jag talar/förstår

Läs min blogg

Advent
mediumkari.com
Da er det andre søndag i advent og jeg for min del har tent lys, og jeg har koset meg med en...
2 søndag i advent
jannikeermedial.com
Da er vi allerede kommet til andre søndag i advent. Dagene går fort enten en vil det eller...
Løgner
mediumkari.com
Det er så mange løgner i livet, hvite løgner og så de løgnene som kan rasere forhold,...
Läs min blogg på synskonline.se
På min egen blogg på synskonline.se skriver jag om Pendel, Tarot, Drömtydning, Häxa, Spådam, Healing, Medium, Sierska, Synsk, Spåman
Läs min blogg

Jannike

Pendel, Tarot, Drömtydning, Häxa, Spådam, Healing, Medium, Sierska, Synsk, Spåman 

Jannike är en spådam som använder olika verktyg när hon utför en spådom. Hon väljer det verktyg som passar dig.

0939-1147147
29.90 kr/min (18 år)
 
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 566 till 08-55445544 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu!
 

Hejsan! Då jag arbetar som spåkvinna så använder jag bland annat pendel, tarotkort, intuition och drömtydning för att kunna förmedla budskap till dig. Jag har störst erfarenhet av frågor om relationer och samliv men även vid sorgearbete. Att spå för mig är något som jag tar på allvar. Alla människor och deras tankar är för mig viktiga och jag tar det på största allvar. På denna linje finns jag för att jag vill ge dig medial vägledning, råd och stöd så du hittar din väg framåt i livet. Under en spådom tillsammans med mig så kan vi hitta dina svar som du söker. Oftast så har man svaret inom sig men jag kan under ett samtal leda och guida dig rätt. Just du kanske behöver en häxa som använder vit magi eller bara någon som lyssnar när du pratar ut. Som sierska kan jag hjälpa dig se det du inte kan se själv. Jag finns här för att leda dig in på rätt väg. Du är hjärtligt välkommen att ringa till mig.
Kram Jannike

Språk jag talar/förstår
 

Kundomdömen

Lars skriver:

Tack för samtalet. Jag hade tänkt att skriva här efter vårat samtal, men ville se om jag fick jobbet. Allt blev som du sa! Jag fick ett samtal i dag och efter påsk börjar jag mitt nya jobb! Tack för att du fick mig att tro på mig själv. Jag hoppas du är online under påsk, jag ringer dig då. Återigen, tack så mycket!


Skrivet
Leah skriver:

Klockren! Hon får in folks egenskaper. Informationen verkar flöda rakt igenom henne - både i det som är och har varit samt det som kommer. Har ringt henne några gånger nu och kommer att fortsätta göra det.


Skrivet
Amira skriver:

Hej, Jannike Hoppas du jobbar i kväll. Allt blev som du sa och nu måste du hjälpa mig igen! Du har alltid svar och alltid så händer det du sär på gott och ont! Jag ringer i kväll så snälla stanna inna tills jag får pratat med dig, du är alltid upptagen, men jag måste prata med dig hjärtat! Kram från Amira


Skrivet
Gina Johansson skriver:

Tusen takk for samtalen. Jeg ble så glad da jeg hörte den norsk stemme svare glad i andre enden. Jeg fölte meg trygg med deg så fort. Vanligvis sliter jeg med det. Jeg er glad for alt du sa både ting fra fortiden slik at jeg visste du var ekte, ting i dag og det som skjer fremover. Jeg skal begynne med drömmedagbok i kveld og jeg skal også skrive slike ting som jeg föler på meg og dobbeltsjekke de til neste gang vi snakker sammen. Tusen takk og ha en fin uke! Gina


Skrivet
Anna L skriver:

Jag är glad att du är tillbaka. Jag har väntat på dig i nästan ett år! Jag rekommenderar dig till alla eftersom du är snäll, vänlig, rolig och du svarar på alla mina frågor. Tills nu har du haft rätt. Jag är så glad att jag hittade dig Jannike och att jag får ringa dig. Anna L.


Skrivet
Hanna skriver:

Jannike är så otroligt duktig, snabb, träffsäker och fick in detaljer. En av dem bästa på denna spålinje. Kram!


Skrivet
Gerry Andersson skriver:

Jannike är väldigt duktig och träffsäker Uppfattar Jannike som väldigt ärlig och rak Kan varmt rekommendera Janniike


Skrivet
Sandra skriver:

Jag kan aldrig få tackat dig nog! Du gav mig svar då allt var svart och mitt liv var slut! Jag kommer aldrig få tackat dig nog! Du gav mig livet tillbaks och nu vet jag att du sa sanningen och jag har fått tron på mitt liv och min styrka tillbaks. Om alle vore som du! Jag kommer att ringa igen. Kram Sandra


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

15984 visningar

En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.

 
Drömtydning

Drömtydning

19282 visningar

Drömmar har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Vad är de för något? Vad vill de säga oss?

 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

20901 visningar

Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.

 
Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

13233 visningar

Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.

 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

13296 visningar

Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?

 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

14333 visningar

Andlig vägledning kan inte garantera något 100% men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar