Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Isabelle, Medial vägledning, Spådom, Spåkvinna, Synsk, Sierska, Spådamer,

Isabelle

Medial vägledning, Spådom, Spåkvinna, Synsk, Sierska, Spådamer

Ring till Isabell när du vill få råd om kärlek, hon använder tarotkort och ger vägledning med hjälp av dem. Hon har även kontakt med andra sidan
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag heter Isabell, hjärtligt välkommen till mig! Det bästa jag vet är att hjälpa människor med min mediala förmåga. Jag är andlig, använder tarotkort och tar kontakt med andra sidan när du vill det. Tänk bara på att det inte alltid kommer den man frågat efter, vi kan inte styra det. Ibland är det någon annan själ som vill säga något först.  Som person är jag lyhörd, en god lyssnare, förstående och jag dömer ingen. Du kan prata med mig om allt mellan himmel och jord som berör dig i ditt liv. Ställ dina frågor genom mig och du får budskap från andarna och hela universum. Mitt arbete går ut på att förmedla det som kommer så oskalat som möjligt, utan att lägga in mina egna tankar eller värderingar i det. Det finns inga frågor som är för stora eller för små heller för den delen. Alla frågor som du har är viktiga för dig och du själv är viktig så därför tar jag emot dig seriöst och gör mitt bästa för att du ska få svaren du söker. När jag ger vägledning så lägger jag all fokus på dig och jag vill att du ska känna att du är trygg.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

13356 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

478 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

14663 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Spår i snön

Spår i snön

12092 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

11832 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

1764 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar