Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Iris, Spådamer, Experthjälp, Synsk, Spådom, Spåkvinna, Tarotguiderna,

Iris

Spådamer, Experthjälp, Synsk, Spådom, Spåkvinna, Tarotguiderna

Iris har en ärvd gåva som gått ner i hennes släkt. Hon tolkar budskap från dina personliga högre makter med hjälp av sina tarotkort.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen till mig. Jag heter Iris och jag finns här på linjen för att hjälpa just dig. Min gåva är ärvd och har gått ner i släkten till mig. Om mina förmågor är av kvalitet får du själv utgöra, men faktum är att jag har fått mycket god kritik på mitt arbete. Jag är en mycket god lyssnare enligt andra och det är jag mycket stolt över att kunna säga. Många situationer i vardagen kan vara problematiska, särskilt om någon nära just gått bort eller lider av sjukdom. I vårat samhälle kan det vara svårt att be om hjälp när man är i de mest mörka situationer, då man kan betraktas som svag. Därför kan det kännas lättare att ta hjälp av någon utomstående som dessutom har förmågan att kanalisera dina högre guider. Det är här jag kommer in. Jag finns här för just dig. Jag kan hjälpa dig bearbeta din sorg, ge dig råd då det gäller ditt kärleksliv, eller allmänt guida dig i vardagsproblem. Jag finns ständigt här för dig, i dagar av lycka och sorg.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

12574 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

12031 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

9805 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

12322 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

11031 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

321 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar