Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Hedwig, Drömtydning, Tarot, Spådam, Medial Rådgivning, Klarseende, Klarkännande, spådom, spådam, tarottv kort, spå, tarotguiderna, tarotlinjen, sierska

Hedwig

Drömtydning, Tarot, Spådam, Medial Rådgivning, Klarseende, Klarkännande

Välkommen att ringa Hedwigs spålinje om du söker en spådom online. Hon hjälper dig som söker medial vägledning i livet.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Ända sedan jag var liten flicka har jag haft en djup förståelse och stark empati för andra människor, något som i senare år kommit att hjälpa mig i mitt arbete som spådam. Jag vill möta livet och människorna som korsar mina vägar med kreativitet, energi och passion. Du kan ringa mig på tarotlinjen för att få en spådom om allt från kärlek till ekonomi. Jag kan läsa av dig för att finna förståelse för vad som sker i ditt liv och erbjuda dig min experthjälp för att leda dig i meditation. Jag använder mig främst av tarotguiderna och mina tarottv kort men även av mina intuition och drömtydning för att svara på de frågor du undrar över. Tillsammans hjälps vi åt för att du ska komma närmare dig själv och din egna lycka.

Varmt välkommen med ditt samtal önskar din sierska Hedwig

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min