KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Evy, Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna, Pendel, Spådam,

Evy

Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna, Pendel, Spådam 

Som healer med starka band till änglavärlden kan Evy leda dig på rätt väg igen om du rådfrågar henne.

0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej och välkommen till mig mitt namn är Evy. Jag är en medial vägledare och healer som har stark kontakt med den andliga världen. Mina förmågor använder jag för att leda människor genom livets vägval och utmaningar. Om du ringer och söker min hjälp så finns det inget annat jag vill än att lätta tyngden från dina axlar och leda dig i rätt riktning, vad det än kan gälla. När vi pratar med varandra kan du känna dig helt trygg från fördomar eller att någon annan ska ta del av vårat samtal. När jag arbetar kontaktar jag skyddsänglar som ger mig budskap som jag direkt förmedlar vidare. Med den uråldriga vishet änglarna besitter kan vi hitta den rätta vägen som kan vara för oss omöjlig att se. Vad du än söker så finns jag här för att leda dig till svaren. Du är varmt välkommen att prata med mig.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Kontakt med andar

Kontakt med andar

2407 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

5076 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Spår i snön

Spår i snön

13261 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

11028 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

7389 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

16356 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar