Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Evelina, Andra Sidan, Djurtolk, Pendel, Spådam, Medium, Tarot, spådom, tarottv kort, spå, tarotlinjen, sierska, spåkvinna

Evelina

Andra Sidan, Djurtolk, Pendel, Spådam, Medium, Tarot

Evelina är en seriös spådam som varit medium sedan hon var barn. Hon hjälper dig med dina frågor kring det mediala och andliga så tveka inte att ringa hennes spålinje för personlig och medial vägledning.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag är en spåkvinna med öppet sinne och stort hjärta som kan känna av vad människor varit med om. När du får en spådom av mig kan jag hjälpa dig med det mesta, som att spå i kärlek, finna borttappade saker eller känna av tidigare liv. Jag kan även kommunicera med djur, även på distans, så tveka inte att ringa mig på tarotlinjen om du har några frågor kring ditt husdjur. Jag använder mig av tarottv kort och pendel. När du väljer att spå dig online hos mig kommer du få prata med en trevlig och positiv sierska som tar dig och dina frågor på stort allvar. Du är varmt välkommen med ditt samtal.

Kram från Evelina

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Silvia skriver:

En härlig värme och tydlighet i Evelinas spådom. Ödmjukhet och känslan av verkligen finnas till för hjälp i alla frågor jag hade.


Skrivet 16 juni, torsdag 16:18
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

7412 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

11771 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

8234 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
Drömtydning

Drömtydning

8400 visningar
Drömmar har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Vad är de för något? Vad vill de säga oss?
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

9136 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

9263 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min