Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 

Elvira

Tarot, Djurtolk, Sierska, Drömtydning, Klarseende, Klarhörande

Elvira kan både prata med djur, spå i tarotkort och tyda drömmar. Hon kommer använda sina speciella förmågor för att hjälpa.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hejsan. Jag heter Elvira! Jag är både klarseende och klarkännande. Mina förmågor gör det möjligt för mig att ge dig stöd när du behöver det. Om du vill så kan jag spå dig i mina tarotkort och ge dig råd och budskap. Du kan även få hjälp med att tolka dina drömmar. Jag kan tyda dina drömmar och berätta vad ditt undermedvetna vill säga dig. Och jag kan hjälpa dig med dina husdjur då jag även är djurtolk. Oavsett vad du har för problem så kommer jag mer än gärna att hjälpa dig och använda mig av mina förmågor för att ge dig vägledning. Kanske du vill veta mer om ditt förflutna, nuet eller vad framtiden har att erbjuda. Du kan känna dig trygg med vårat samtal då de vi pratar om stannar mellan oss. Välkommena att ringa mig.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
Elvira, Tarot, Djurtolk, Sierska, Drömtydning, Klarseende, Klarhörande,
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min