KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 
Eliza, Tarot, Synsk, Spådam, Healing, Drömtydning, Medium, tarotguiderna

Eliza

Tarot, Synsk, Spådam, Healing, Drömtydning, Medium 

Eliza är ett medium och har kunskap inom många områden då hon spår dig online. Ring henne så får du ett varmt välkomnande och jag lovar att du blir nöjd
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag heter Eliza, med mig får du experthjälp och tydliga svar på dina frågor vid en spådom online. Jag har stor erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, utbildning och mycket mer. Jag har även kunskapen att ge healing om du skulle behöva det. Som spåkvinna är jag varm och seriös. För mig är inga frågor konstiga och det går att spå om allt. Jag finns här på denna spålinje för att jag vill hjälpa andra. En spådom med mig är aldrig krånglig och jag kommer att göra mitt bästa för att du ska förstå vad tarotkorten och tarotguiderna menar. Du är varmt välkommen att ringa mig här på spålinjen. Jag är en seriös och duktig spådam så du kan känna dig trygg med mig. Ljus och kärlek från din spådam Eliza

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Kontakt med andar

Kontakt med andar

2160 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

4305 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

15466 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

7225 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

9485 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

10771 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar