Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Elise, Medial vägledning, Spådom, Synsk, Tarot, Sierska, Experthjälp,

Elise

Medial vägledning, Spådom, Synsk, Tarot, Sierska, Experthjälp 

Ring Elise hon kommer hjälpa dig framåt och få dig att se den ljusa vägen i livet. Hon ger alltid ärliga svar och har ett varmt hjärta.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej välkommen till mig, jag heter Elise och har ärvt mina gåvor. Jag jobbar med min kropp och själ och får till mig budskap. Jag änvänder även olika kortlekar och jag kan genom min intuition se vilken lek som passar just dig och din situation. Jag är en god lyssnare och vill verkligen hjälpa just dig vidare i livet. Jag vet att jag inte kan stoppa alla krig och inte hjälpa alla i världen men genom universums alla krafter så vet jag att jag kan hjälpa just dig och när livets väg känns som mörkast då finns jag alltid här för att öppna upp den ljusa vägen och tillsammans kan jag få dig att se helhetsbilden på din situation. Jag gör alltid mitt bästa och i genom mina mediala förmågor så kan du ställa alla dina frågor till andra sidan så kommer jag att förklara dom budskapen som jag får tillbaka. Jag är en godlyssnare och dömer ingen och det du säger till mig det stannar självklart mellan oss. Jag ser fram emot att du ringer till mig med varma hälsningar Elsie.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

1755 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

2314 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

1876 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Spår i snön

Spår i snön

12455 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

2338 visningar
Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

11242 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar