KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148 

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Elisa, Experthjälp, Medial vägledning, Spådom, Tarot, Medium, Häxa,

Elisa

Experthjälp, Medial vägledning, Spådom, Tarot, Medium, Häxa 

Elisa är en spådam som använder tarotkort och andra verktyg när hon ger vägledning. Utöver spådom kan hon hjälpa dig med husrensning.

0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej det är jag som är Elisa! Känn dig hjärtligt välkommen att ringa och ställa dina frågor till mig. Jag har lång erfarenhet och är medial sedan barnsben och känner mig säker i min mediala förmåga. Du kan fråga mig om allt från en liten sak som kan se oviktig ut i andras ögon men för dig är den viktig och då är den det även för mig. Vill du veta hur det ser ut för dig i framtiden med karriär eller kärlek ska du inte tveka att fråga. Universum ger råd inom alla områden genom mig när jag kanaliserar och tolkar budskapen som är till dig. När jag använder min intuition kan jag även ibland använda kristaller och tarotkort. Jag är även klarseende vilket innebär att jag kan få till mig bilder när du ställer dina frågor. Vi kan ha ett väldigt utvecklande samtal där du dels får svaren du söker men även får nya insikter som kan leda till ett mer harmoniskt liv. Du ska veta att du kan fråga mig om allt mellan himmel och jord som känns intressant för dig att få veta mer om. Jag vill att du ska känna dig trygg med mig och min vägledning.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

3084 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

4273 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Inga fler dåliga drömmar

Inga fler dåliga drömmar

1824 visningar
Drömmar är hallucinationer som uppstår under sömnen. I våra drömmar ser vi bra saker och dåliga saker. I värsta fall ser vi de döda och finner att de är arga på oss.
 
Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

7493 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

19309 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

9937 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar