Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Elisa, Spådom, Synsk, Tarot, Spådam, Sierska, Spåkvinna,

Elisa

Spådom, Synsk, Tarot, Spådam, Sierska, Spåkvinna

Elisa är en spådam som använder tarotkort och andra verktyg när hon ger vägledning. Utöver spådom kan hon hjälpa dig med husrensning.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej det är jag som är Elisa! Känn dig hjärtligt välkommen att ringa och ställa dina frågor till mig. Jag har lång erfarenhet och är medial sedan barnsben och känner mig säker i min mediala förmåga. Du kan fråga mig om allt från en liten sak som kan se oviktig ut i andras ögon men för dig är den viktig och då är den det även för mig. Vill du veta hur det ser ut för dig i framtiden med karriär eller kärlek ska du inte tveka att fråga. Universum ger råd inom alla områden genom mig när jag kanaliserar och tolkar budskapen som är till dig. När jag använder min intuition kan jag även ibland använda kristaller och tarotkort. Jag är även klarseende vilket innebär att jag kan få till mig bilder när du ställer dina frågor. Vi kan ha ett väldigt utvecklande samtal där du dels får svaren du söker men även får nya insikter som kan leda till ett mer harmoniskt liv. Du ska veta att du kan fråga mig om allt mellan himmel och jord som känns intressant för dig att få veta mer om. Jag vill att du ska känna dig trygg med mig och min vägledning.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

17343 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

1156 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

2088 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

1478 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

11114 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

12219 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar