Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Dan, Drömtydning, Borttappat, Djurtolk, Tarot, Synsk, Healing,

Dan

Drömtydning, Borttappat, Djurtolk, Tarot, Synsk, Healing

Om du behöver hjälp så kan Dan använda sin synska förmåga för att ge dig svaren du söker.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag kommer från norra sverige där jag växt upp med djur. Så att hjälpa dig med healing av dina djur, är något jag är bra på. Jag har många förmågor som jag vill dela med mig av till dig, så att du kan få ro i själen. Det är allt från borttappade saker, frågor om kärlekslivet, ekonomiska funderingar, karriär, ditt inre och drömtydning. Så du kan förstå att hos mig är du trygg och att jag alltid lyssnar på dina behov och hjälper dig utav mina förmågor. Jag kan lägga tarotkort för dig om det är en metod du känner varmt för. Och som många andra, kanske du undrar vad dina drömmar vill säga dig. Då kan jag hjälpa dig tolka dom så att du och ditt inre blir ett med varandra. Under en del av mitt liv så levde jag i tempel bland buddistiska munkar där jag lärde mig att uppskatta de simplaste saker livet erbjuder och användingen av min inre styrka. Så låt mina erfarenheter och mina förmågor hjälpa dig genom att ringa till mig.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Gun skriver:
Trevligt att prata med Dan. Känns äkta. Tydliga svar. Ringer honom gärna igen. Mvh G

Skrivet 21 maj, söndag 23:25
Simon skriver:

Otroligt träffsäker! Allt han har sagt har stämt! Ger väldigt bra tips och förklarar med enkla medel som gör att man lätt kan förstå svåra situationer! Får väldigt varma rekommendationer av mig! 10 av 10


Skrivet 27 februari, mĺndag 12:11
Daniel skriver:

Jag tyckte samtalet var mycket bra och trevligt Fick klara och tydliga svar på mina frågor. Tusen tack för all hjälp. Mvh Daniel


Skrivet 18 januari, onsdag 21:24
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Spår i snön

Spår i snön

7506 visningar
Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

8377 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

10253 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Andlig vägledning

Andlig vägledning

5278 visningar
Under en andlig vägledning tittar vägledaren på din dåtid, nutid och framtid. De ger dig information om budskapen de får och låter dig ställa frågor.
 
Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

6791 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

8723 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min