Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 
Cilia, Medium, Andra Sidan, Healing, Spådam, Sierska, Medial Rådgivning, spådom, spådam, spå, spålinje, spådom online, medial vägledning

Cilia

Medium, Andra Sidan, Healing, Spådam, Sierska, Medial Rådgivning

Cilia är en medkännande sierska på tarotlinjen med lång erfarenhet som hjälper dig som vill spå dig online.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Med hjälp av mina andliga guider kommer jag hjälpa dig som känner att du kört fast och behöver medial vägledning. Jag har hjälpt många under 15 år som medium och ser fram emot att få ge dig min experthjälp när du ringer min spålinje. Jag får direkta budskap vilket kan innebära att jag ibland får budskap om något helt annat än vad du frågar om men som andevärlden vill att du ska veta. Som stöd under en spådom använder jag mig av vanliga spelkort som gör att jag får en bättre helhet och detaljrikare svar på dina undringar. Under samtalets gång får du också distanshealing. Som spådam är jag stöttande och empatiskt och tror att ödmjukhet tar oss långt i livet. Jag kan hjälpa dig söker en spådom kärlek eller om arbete och ekonomi. Mitt mål är att du efter vårt samtal ska känna dig stärkt och med förnyad energi kan fortsätta på din livsväg. Välkommen med ditt samtal för att få din spådom online. Vänliga hälsningar från Cilia

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Ulrika skriver:

Mycket duktig !!!! Snabba och klara svar . Hon kunde verkligen pejla in läget utan att jag sa nåt . Rekommenderas !!!!!!!


Skrivet 16 juni, torsdag 16:13
Ullis skriver:

Har ringt enhel del under mina år till sierskor . Cilia är helt klart en av de duktigaste !!!!!!!! Snabba , klara svar från andevärlden och väldigt lätt att prata med .


Skrivet 16 juni, torsdag 16:07
Ulrika skriver:

Fantastisk !!!!! Hon pejlade in mig direkt och min situation utan frågor !!! Underbar att prata med . Rekommenderas varmt


Skrivet 16 juni, torsdag 16:05
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

8598 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

7480 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

7631 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Hästskon

Hästskon

6405 visningar
Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?
 
Drömtydning

Drömtydning

6410 visningar
Drömmar har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Vad är de för något? Vad vill de säga oss?
 
Den spökande munken

Den spökande munken

6293 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min