Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Carolina, Drömtydning, Medial vägledning, Healing, Pendel, Tarotguiderna, Spådam, Sierska,

Carolina

Drömtydning, Medial vägledning, Healing, Pendel, Tarotguiderna, Spådam, Sierska

Ring till Carolina när du vill prata med en sierska som har stark intuition och är en god lyssnare.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej mitt namn är Carolina! Det finns så mycket jag vill berätta om hur jag arbetar när jag förmedlar budskap men jag ska försöka att inte bli för långdragen. Jag har varit andlig i hela mitt liv och använder min intuition när jag ger vägledning. När du behöver råd inom alla områden kan du ringa mig, du kan ställa frågor om allt mellan himmel och jord och för mig så finns det inga dumma frågor. Jag använder tarotkort och pendel när jag spår om dåtid, nutid och framtid. Men det finns flera områden du kan få hjälp med av mig, jag är certifierad inom healing och kommunicerar med andar. Jag ger vägledning som hjälper din andliga utveckling om du så önskar. Du får budskap som hjälper vid vägval och jag kanaliserar fram svaren du söker. Vare sig du har stora eller små frågor så kan du ringa till mig, jag ser fram emot ditt samtal!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

14178 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

14619 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

9239 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

12794 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

10495 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

16306 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar