KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Camilla, Synsk, Spådam, Medium, Healing, Drömtydning, Tarot,

Camilla

Synsk, Spådam, Medium, Healing, Drömtydning, Tarot 

Camilla är en varmhjärtad och mycket förstående rådgivare. Med henne kan du prata om vad som helst och du kommer känna att hon ger dig vägledning för hur du ska gå vidare i livet. Hon tar hjälp av änglarna som kommer med budskap till dig.
0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag har varit medial i hela mitt liv. Jag kan hjälpa dig att hitta svaren på frågor du har rörande relationer, ekonomi, jobb och andra val vi människor står inför i livet. Änglarna hjälper mig att förmedla budskap. Jag kan spå om dåtid, nutid och framtid. Det som händer under en spådom online är att jag får fram den information som behövs från änglarna. På detta sätt kan jag spå och ge medial vägledning till dig angående precis vad som helst. Jag är en varmhjärtad person som har stor förståelse för andra människors problem. Jag ser fram emot ditt samtal och är tacksam för att få vara den som hjälper dig in i din framtid. Din spådam Camilla

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Mia skriver:

Mycket goda råd och vägval jag fick från denna sierra. Hon hjälpte mig med bekräftelse av yrkesväg och kring min relation, som jag behövde ta ett klart beslut om. Hon använder sig av sin naturliga kraft och tarot... Så jag fick mycket positiv energi av det.


Skrivet 27 maj, onsdag 22:19
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Kontakt med andar

Kontakt med andar

2410 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

5092 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

16369 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

7392 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

9795 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

10973 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar