Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Axel, Medium, Pendel, Runor, Synsk, Siare, Spåman,

Axel

Medium, Pendel, Runor, Synsk, Siare, Spåman

Axel är en spännande siare med stor erfarenhet av både runor och indisk visdom. Kontakta honom för klara och spännande svar.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Hej, jag heter Axel och jag är en klarsynt medial man som finner stor glädje i att vara behjälplig i livets små och stora frågor. Jag dras till den Österländska visdomen vilket lyser igenom i mitt sätt att arbeta. Jag är en god lyssnare, har en kraftfull intuition samt är duktig på att hjälpa dig se dina problem från ett klarare perspektiv, så att du kan finna många svar själv. Om du väljer att prata med mig, kan du känna dig trygg och veta att vårt samtal stannar mellan oss. Med stor kärlek och respekt vägleder jag dig, bland livets alla kobbar och skär, för att du ska hitta tillbaka till dina drömmar och mål. Självklart är det du som är kaptenen på din båt, och det är bara du som kan styra den, men ibland behöver vi både kompass och stjärnhimmel för att hitta rätt. Ring mig så navigerar vi.

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min