Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 
Aurorah, Andra Sidan, Medium, Djurtolk, Tarot, Pendel, Sierska, spådom, tarottv kort, spå, tarotlinjen, spålinje, sierska, spådom online, medial vägledning, spåkvinna

Aurorah

Andra Sidan, Medium, Djurtolk, Tarot, Pendel, Sierska

Med 35-års erfarenhet av medialt arbete är Aurorah en säker spådam som erbjuder dig som vill spå dig online sin experthjälp inom det mediala.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Som spåkvinna använder jag min starka intuition, mycket värme och empati för utföra mitt arbete i den ljusa kraftens tjänst. I naturen hämtar jag energi, vägledning och kraft – främst i norra Sverige där jag är född och fortfarande bor för att kunna ge dig medial vägledning i livet. Min medfödda, mediala, gåva gör att jag kan hjälpa dig som klient när du letar en spådom online. Mina expertområden är kommunikation med ”andra sidan”, Tidigare liv/regression, djurtolkning, relationer och konflikthantering. Mitt mål när du ringer min spålinje är att ge dig kraft och energi att gå vidare i livet, oavsett om det innebär nödvändiga förändringar eller att fortsätta på en redan utstakad väg. Om du känner dig väldigt kraftlös, ledsen eller sorgsen kanaliserar jag budskap och energi som ger dig meningsfull innebörd. Jag arbetar oftast inte med redskap. Jag får tydliga bilder och auditiva budskap till mig om vad du som klient vill ha svar på och behöver! Om jag använder hjälpmedel är min favorit en vanlig, traditionell kortlek. Har även utbildning på tarottv kort, pendel, änglakort, bild-samt färganalys. Du är varmt välkommen att ringa mig på tarotlinjen för att få din spådom online.

Varma hälsningar från sierska Aurorah

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min