Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Aurorah, Medium, Tarot, Pendel, Sierska, Spådamer, Medial vägledning, tarottv kort, tarotlinjen, sierska

Aurorah

Medium, Tarot, Pendel, Sierska, Spådamer, Medial vägledning

Med 35-års erfarenhet av medialt arbete är Aurorah en säker spådam som erbjuder dig som vill spå dig online sin experthjälp inom det mediala.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Som spåkvinna använder jag min starka intuition, mycket värme och empati för utföra mitt arbete i den ljusa kraftens tjänst. I naturen hämtar jag energi, vägledning och kraft – främst i norra Sverige där jag är född och fortfarande bor för att kunna ge dig medial vägledning i livet. Min medfödda, mediala, gåva gör att jag kan hjälpa dig som klient när du letar en spådom online. Mina expertområden är kommunikation med ”andra sidan”, Tidigare liv/regression, djurtolkning, relationer och konflikthantering. Mitt mål när du ringer min spålinje är att ge dig kraft och energi att gå vidare i livet, oavsett om det innebär nödvändiga förändringar eller att fortsätta på en redan utstakad väg. Om du känner dig väldigt kraftlös, ledsen eller sorgsen kanaliserar jag budskap och energi som ger dig meningsfull innebörd. Jag arbetar oftast inte med redskap. Jag får tydliga bilder och auditiva budskap till mig om vad du som klient vill ha svar på och behöver! Om jag använder hjälpmedel är min favorit en vanlig, traditionell kortlek. Har även utbildning på tarottv kort, pendel, änglakort, bild-samt färganalys. Du är varmt välkommen att ringa mig på tarotlinjen för att få din spådom online.

Varma hälsningar från sierska Aurorah

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Bina skriver:

Bästa spådamen och så pricksäker .


Skrivet 20 augusti, mĺndag 19:15
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

9599 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

14179 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

12595 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
De fruktade och vördade Aghoris

De fruktade och vördade Aghoris

8004 visningar
Det finns människor som lever i annorlunda samhällen och på annorlunda sätt än oss själva. Här får du en inblick i vilka Aghoris är.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

16306 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Den spökande munken

Den spökande munken

11397 visningar
Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar