Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min

Även för dig med Comviq/Tele2

 

 

Ny linje!

Ring äkta guru på
0939-1600222
Indiska gurus svarar 16.30-24.00

Läs mer »

Aurorah, Andra Sidan, Medium, Djurtolk, Tarot, Pendel, Sierska, spådom, tarottv kort, spå, tarotlinjen, spålinje, sierska, spådom online, medial vägledning, spåkvinna

Aurorah

Andra Sidan, Medium, Djurtolk, Tarot, Pendel, Sierska

Med 35-års erfarenhet av medialt arbete är Aurorah en säker spådam som erbjuder dig som vill spå dig online sin experthjälp inom det mediala.

Även för dig med Comviq/Tele2

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Som spåkvinna använder jag min starka intuition, mycket värme och empati för utföra mitt arbete i den ljusa kraftens tjänst. I naturen hämtar jag energi, vägledning och kraft – främst i norra Sverige där jag är född och fortfarande bor för att kunna ge dig medial vägledning i livet. Min medfödda, mediala, gåva gör att jag kan hjälpa dig som klient när du letar en spådom online. Mina expertområden är kommunikation med ”andra sidan”, Tidigare liv/regression, djurtolkning, relationer och konflikthantering. Mitt mål när du ringer min spålinje är att ge dig kraft och energi att gå vidare i livet, oavsett om det innebär nödvändiga förändringar eller att fortsätta på en redan utstakad väg. Om du känner dig väldigt kraftlös, ledsen eller sorgsen kanaliserar jag budskap och energi som ger dig meningsfull innebörd. Jag arbetar oftast inte med redskap. Jag får tydliga bilder och auditiva budskap till mig om vad du som klient vill ha svar på och behöver! Om jag använder hjälpmedel är min favorit en vanlig, traditionell kortlek. Har även utbildning på tarottv kort, pendel, änglakort, bild-samt färganalys. Du är varmt välkommen att ringa mig på tarotlinjen för att få din spådom online.

Varma hälsningar från sierska Aurorah

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

8501 visningar
Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.
 
10 anledningar till att kontakta ett medium

10 anledningar till att kontakta ett medium

9163 visningar
Andlig vägledning kan inte garantera något 100 % men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

10999 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

11253 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

14348 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

8331 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min