Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-7575 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Spå dig!

0939-7575

19.90 kr/min

Comviq/Tele2 (även kontant) 0939-1600222

 

 

Anna

Änglakort, Djurtolk, Pendel, Medium, Andra Sidan, Klarkännande

Anna är ett av våra seriösa medium men även en spådam. När hon utför en spådom online så använder hon sig av änglakort och pendel.

Comviq/Tele2 (även kontant): 0939-1600222

 
Klicka här för att ringa nu!
 

Så länge jag kan minnas har jag som medium stått i kontakt med den andra sidan. Under min tid har jag gått kurser i för Frank Haugen och Lena Ranehag. Under flera år har jag utvecklat mig själv och har nu en öppen och ren kanal till andevärlden. Jag är även certifierad inom healing. När du ringer till mig för en spådom så tar jag din fråga på djupaste allvar. Min experthjälp och min förmåga som spåkvinna kommer att hjälpa dig. Medial vägledning sker med ljus och kärlek hos mig och ger dig en knuff i rätt riktning. Att spå är för mig något som hjälper dig där du befinner dig just nu. Här på denna spålinje kan jag även sända dig healing som kan hjälpa dig både fysiskt och psykisk men även också i en viss situation.

Varmt välkommen att ringa mig. / Anna

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
Anna, Änglakort, Djurtolk, Pendel, Medium, Andra Sidan, Klarkännande, spådom, spå, spålinje, spåkvinna
 
 
 
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-7575 19.90 kr/min