KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min. 18 år 

 

 
Angelica, Healing, Medium, Synsk, Experthjälp, Häxa, Spådom,

Angelica

Healing, Medium, Synsk, Experthjälp, Häxa, Spådom 

Angelica är dansktalande. Hon är född synsk. Hon har arbetat med det mediala i över 20 år. Hon har förmågan att kanalisera fram svar till dig så du hittar ditt inre lugn igen. Hon kommunicerar starkt med universum, meddelanden hon får fram är exakta och tydliga. Ring till henne så får du en spådom som du blir nöjd med.
0939-1147148
29.90 kr/min. 18 år
 
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Jag vill göra mitt bästa för att hjälpa och vägleda dig i ditt liv där du befinner dig just nu, du kommer att få meddelanden på ett tydligt och ärligt sätt.Du kommer att få verktyg som hjälper dig att ta dig vidare i livet. Jag märker genast hur du mår och sen tar vi det därifrån och ser hur jag kan hjälpa dig.Jag ser det förflutna och framtiden, det beror på vilket som är behovet just nu för dig.Jag har arbetat i många år med det spirituella. Det är mitt kall här i livet att hjälpa andra människor.Vill du ha en kanalisering som är exakt och tydlig då har du kommit till den rätta. Jag kommer göra mitt bästa för att ge dig en professionell spådom med de rätta verktygenså ditt liv blir ett mästerverk." 
Välkommen att ringa din spådam Angelica

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme. Klicka på texten ovan så kommer en ruta fram där du skriver ditt omdöme. Tack för ditt bidrag.
Klicka HÄR för att lämna ditt omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

12254 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

4025 visningar
Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytit till att vara spådam online!
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

5094 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

2410 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

16369 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

2989 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar