Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 
Andreas, Synsk, Spåman, Medial vägledning, Häxa, Experthjälp, Spådom,

Andreas

Synsk, Spåman, Medial vägledning, Häxa, Experthjälp, Spådom

Andreas har kontakt med änglar som ger vägledning till dig genom honom. Han har ett positivt bemötande och hjälper dig på bästa sätt.
 
Klicka här för att ringa nu!
 

Välkommen! Jag heter Andreas och arbetar mycket med min kontakt med änglar. Du kan ställa frågor till mig om vardagslivet, karriärsfrågor, relationer, ja ingen fråga är för liten eller för stor. Jag har ett positivt bemötande och det är viktigt för mig att du får svaren du söker. Om du befinner dig vid ett vägskäl i livet så kan jag ge dig goda råd från änglarna. Jag ger dig styrka om du känner dig svag och ditt välbefinnande är viktigt för mig. När du behöver en god lyssnare som tar dig på allvar så finns jag här. Med mina mediala gåvor förmedlar jag budskapen till dig och du kan känna dig trygg med mig. Det vi pratar om stannar mellan oss. Jag har varit medial sedan barnsben men utvecklade den förmågan först lite senare i livet. Det betyder mycket för mig att kunna hjälpa andra människor med budskap från olika dimensioner. Ring mig gärna, det ser jag fram emot!

[@lang.availablelangs]
 

Kunders omdömen:

Om du har varit i samtal med denna spådam / spåman / sierska / siare / mediala vägledaren / detta medium ber vi dig vänligen att ge ditt omdöme nedan. Tack för ditt bidrag. Vi strävar efter total kundnöjdhet och är alltid intresserade av just din åsikt.
Fyll i ditt omdöme nedan tack.
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

1018 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

939 visningar
Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

14619 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

10271 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

10495 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

13451 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar