KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Tarotkortens betydelse

Till och från har människor ofta ifrågasatt tarotkortens betydelse. Här tittar vi lite närmare på just ämnet; tarotkortens betydelse!

Tarotkortens betydelse
Tarotkortens betydelse

Många gånger uppstår det diskussioner kring tarotkortens betydelse, huruvida man ska tro på dessa kort eller inte. Det finns många åsikter som går isär här. Detta sätt att sia om framtiden har funnits i många år och är idag mer erkänt tack och lov. Det finns de som säger att korten aldrig ljuger och jag är benägen att hålla med om detta även om det kan vara väldigt individuellt. 

Om vi skulle göra en läggning, till exempel en stjärna och låter den ligga kvar på bordet, låter fem olika personer göra sin egen tolkning på denna stjärna, så kan man få lite olika beskrivningar på hur dessa personer ser på saken. Det är en knivig uppgift att tolka korten så tydligt som möjligt. Men i grund och botten så stämmer korten väldigt bra överens med det som ska komma framåt i tiden. Så tarotkortens betydelse färgas ju av den som tolkar dem.

En viktig faktor i detta ämne med tarotkort är att de berättar om vilka möjligheter som dyker upp framåt i tiden men man bör ha i åtanke att man själv alltid kan påverka sitt eget öde. Vi människor har vår fria vilja att ta beslut och faktiskt bestämma hur vårt eget liv ska se ut. Man skulle kunna säga, ta ansvar över sin egen lycka istället för att låta andra ta över den biten. 

För varje ny möjlighet som kommer i livet så har man ett val att göra, om inte flera. Nämligen att ta den möjligheten eller välja någon helt annan väg. Om man då tar beslutet att inte ta den möjligheten så ser naturligtvis utgången lite annorlunda ut. Det kan kännas både spännande och tryggt att bli spådd på detta sätt.

Trots allt så har den här metoden funnits väldigt länge i människans historia och som sagt, tarotkortens betydelse har nog alltid varit förkastat eller upphöjt. Det verkar nästan som att antingen så tror man helhjärtat på dem eller inte alls, det verkar inte finnas något mitt emellan när man frågar folk hur de ser på detta. Jämför man förr i tiden med hur vi ser på detta idag så är vi nog lyckligt lottade genom att det är mer erkänt och många människor arbetar seriöst och professionellt med sådant. 

Över hela landet växer sig mässhallar med mediala verksamheter sig allt större, ofta med stora folkhav så intresset är onekligen stort. När man ska välja sin egen tarotlek att arbeta med så bör man inte förhasta sig utan låta det ta sin tid.

Ta reda på lite om leken, leta runt och känna av vilken lek som ”talar till en” eller som man känner att man dras till. När man packar upp den för första gången så är det en bra idé att lära känna den innan man gör läggningar på andra personer. 

Man kan ju alltid lägga en del på sig själv faktiskt och på så sätt få bekräftelse på om man har valt rätt lek. Det sägs att man inte bör lusläsa kortens betydelse enbart i boken som medföljer utan träna på att känna in själva kortet mer och lita på det. Det är nog därför som tolkningarna kan variera lite.

 

Lär dig mer om Tarotkortens betydelse. Ring till:

Bloggare
 
Yrsa
Ledig
 
Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning, Medium, Synsk, Sierska, Tarotguiderna

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder...

Bloggare
 
Rebecca
Ledig
 
Medium, Drömtydning, Medial vägledning, Tarotguiderna, Spådam, Tarot, Synsk, Spåkvinna, Sierska, Häxa, Spåman

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och tarotguiderna....

 
Vera
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Medial vägledning, Healing, Spådom, Spåkvinna, Medium, Pendel, Sierska

presentation kommer snart

 
Liza
Ledig
 
Synsk, Pendel, Medium, Healing, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Medial vägledning, Spådam, Spådamer

Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring livet...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

322 visningar

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om framtiden.

 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

20016 visningar

Vad kan ett medium hjälpa mig med? Tarotläggning, kontakt med nära och kära? Titt på min framtid? Läs här om vad ett medium kan hjälpa mig med.

 
Hästskon

Hästskon

16366 visningar

Man kan finna hästskon överallt där lycka och tur önskas. Oavsett om du tror på skrock eller inte, så kan det inte skada att ha en hästsko någonstans.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar