KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0939-1945Only 15 Kr/min. Our honest and caring psychics are ready to answer your questions daily 17.30-01.00

Tarotkortens betydelse

Till och från har människor ofta ifrågasatt tarotkortens betydelse. Här tittar vi lite närmare på ämnet.


Tarotkortens betydelse

Många gånger uppstår det diskussioner kring tarotkortens betydelse, huruvida man ska tro på dessa kort eller inte. Det finns många åsikter som går isär här. Detta sätt att sia om framtiden har funnits i många år och är idag mer erkänt tack och lov. Det finns de som säger att korten aldrig ljuger och jag är benägen att hålla med om detta även om det kan vara väldigt individuellt. Om vi skulle göra en läggning, till exempel en stjärna och låter den ligga kvar på bordet, låter fem olika personer göra sin egen tolkning på denna stjärna, så kan man få lite olika beskrivningar på hur dessa personer ser på saken. Det är en knivig uppgift att tolka korten så tydligt som möjligt. Men i grund och botten så stämmer korten väldigt bra överrens med det som ska komma framåt i tiden. Så tarotkortens betydelse färgas ju av den som tolkar dem.

En viktig faktor i detta ämne med tarotkort är att de berättar om vilka möjligheter som dyker upp framåt i tiden men man bör ha i åtanke att man själv alltid kan påverka sitt eget öde. Vi människor har vår fria vilja att ta beslut och faktiskt bestämma hur vårt eget liv ska se ut. Man skulle kunna säga, ta ansvar över sin egen lycka istället för att låta andra ta över den biten. För varje ny möjlighet som kommer i livet så har man ett val att göra, om inte flera. Nämligen att ta den möjligheten eller välja någon helt annan väg. Om man då tar beslutet att inte ta den möjligheten så ser naturligtvis utgången lite annorlunda ut. Det kan kännas både spännande och tryggt att bli spådd på detta sätt.

Trots allt så har den här metoden funnits väldigt länge i människans historia och som sagt, tarotkortens betydelse har nog alltid varit förkastat eller upphöjt. Det verkar nästan som att antingen så tror man helhjärtat på dem eller inte alls, det verkar inte finnas något mitt emellan när man frågar folk hur de ser på detta. Jämför man förr i tiden med hur vi ser på detta idag så är vi nog lyckligt lottade genom att det är mer erkänt och många människor arbetar seriöst och professionellt med sådant. Över hela landet växer sig mässhallar med mediala verksamheter sig allt större, ofta med stora folkhav så intresset är onekligen stort. När man ska välja sin egen tarotlek att arbeta med så bör man inte förhasta sig utan låta det ta sin tid.

Ta reda på lite om leken, leta runt och känna av vilken lek som ”talar till en” eller som man känner att man dras till. När man packar upp den för första gången så är det en bra idé att lära känna den innan man gör läggningar på andra personer. Man kan ju alltid lägga en del på sig själv faktiskt och på så sätt få bekräftelse på om man har valt rätt lek. Det sägs att man inte bör lusläsa kortens betydelse enbart i boken som medföljer utan träna på att känna in själva kortet mer och lita på det. Det är nog därför som tolkningarna kan variera lite.

 

Vill du prata om Tarotkortens betydelse ring till:

 
Nora
Ledig
 
Sierska, Synsk, Spåkvinna, Medial vägledning, Experthjälp, Spådam
Ring till Nora, hon är en förstående och godhjärtad kvinna som har sina mediala...
 
Ulva
Ledig
 
Tarot, Synsk, Sierska, Spådam, Medial vägledning, Tarotguiderna
Välkommen med ditt samtal till Ulva om du vill tala med en varm sierska som älskar...
 
Susanne
Ledig
 
Medium, Spådam, Tarot, Pendel, Experthjälp
Susanne är en sierska som hjälper dig med dina frågor, hon har stark intuition och...
Bloggare
 
Annie
Upptagen
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medial vägledning, Experthjälp, Tarotguiderna
Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan...
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

13852 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
Den magiska kitteln

Den magiska kitteln

11461 visningar
En kittel har varit en symbol för häxor i många generationer. Här får du en informativ förklaring till varför kitteln har den symboliken.
 
Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

2458 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar