Tarotkortens betydelse

Till och från har människor ofta ifrågasatt tarotkortens betydelse. Här tittar vi lite närmare på just detta ämne

Tarotkortens betydelse
Tarotkortens betydelse

Många gånger uppstår det diskussioner kring tarotkortens betydelse, huruvida man ska tro på dessa kort eller inte. Det finns många åsikter som går isär här. Detta sätt att sia om framtiden har funnits i många år och är idag mer erkänt tack och lov. Det finns de som säger att korten aldrig ljuger och jag är benägen att hålla med om detta även om det kan vara väldigt individuellt. 

Om vi skulle göra en läggning, till exempel en stjärna och låter den ligga kvar på bordet, låter fem olika personer göra sin egen tolkning på denna stjärna, så kan man få lite olika beskrivningar på hur dessa personer ser på saken. Det är en knivig uppgift att tolka korten så tydligt som möjligt. Men i grund och botten så stämmer korten väldigt bra överens med det som ska komma framåt i tiden. Så tarotkortens betydelse färgas ju av den som tolkar dem.

En viktig faktor i detta ämne med tarotkort är att de berättar om vilka möjligheter som dyker upp framåt i tiden men man bör ha i åtanke att man själv alltid kan påverka sitt eget öde. Vi människor har vår fria vilja att ta beslut och faktiskt bestämma hur vårt eget liv ska se ut. Man skulle kunna säga, ta ansvar över sin egen lycka istället för att låta andra ta över den biten. 

För varje ny möjlighet som kommer i livet så har man ett val att göra, om inte flera. Nämligen att ta den möjligheten eller välja någon helt annan väg. Om man då tar beslutet att inte ta den möjligheten så ser naturligtvis utgången lite annorlunda ut. Det kan kännas både spännande och tryggt att bli spådd på detta sätt.

Trots allt så har den här metoden funnits väldigt länge i människans historia och som sagt, tarotkortens betydelse har nog alltid varit förkastat eller upphöjt. Det verkar nästan som att antingen så tror man helhjärtat på dem eller inte alls, det verkar inte finnas något mitt emellan när man frågar folk hur de ser på detta. Jämför man förr i tiden med hur vi ser på detta idag så är vi nog lyckligt lottade genom att det är mer erkänt och många människor arbetar seriöst och professionellt med sådant. 

Över hela landet växer sig mässhallar med mediala verksamheter sig allt större, ofta med stora folkhav så intresset är onekligen stort. När man ska välja sin egen tarotlek att arbeta med så bör man inte förhasta sig utan låta det ta sin tid.

Ta reda på lite om leken, leta runt och känna av vilken lek som ”talar till en” eller som man känner att man dras till. När man packar upp den för första gången så är det en bra idé att lära känna den innan man gör läggningar på andra personer. 

Man kan ju alltid lägga en del på sig själv faktiskt och på så sätt få bekräftelse på om man har valt rätt lek. Det sägs att man inte bör lusläsa kortens betydelse enbart i boken som medföljer utan träna på att känna in själva kortet mer och lita på det. Det är nog därför som tolkningarna kan variera lite.

 
 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Eliza
Ledig
 

Eliza kan du be om medial vägledning inom alla områden. Hon ger dig full uppmärksamhet...

 
Eila
Ledig
 

Eila har ärvda förmågor efter sin farfar och även på sin mors sida. Hennes gåvor är...

 
Hannele
Ledig
 

Ring till Hannele, hon kan hjälpa dig med vägledning och kanalisering när du har...

 
Zandra
Ring senare
 

Zandra är en duktig spåkvinna som använder sig av sina mediala gåvor för att hjälpa...

 
 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
Få meddelande när vi ger iväg gratis minuter
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar