Spådom kärlek

En text om spådom kärlek, om varför det är svårt att sia om tid, och vad är äkta fin kärlek kontra ful kärlek

Spådom kärlek
Spådom kärlek

Spådom kärlek och relation är en konst och de flesta som hör av sig har fokus på när den rätte skall dyka upp. De eller vi som utför spådom kärlek, får genast ett stort problem när frågan dyker upp. 

För att sätta tider är som ett lotteri. Man kan pricka in tidsangivelser fem gånger i rad men den sjätte gången så blir det fel, detta beror på att i universum finns det inga tider. Den stora händelsen i spådom kärlek att hitta den rätte, detta ser man väldigt klart för det är grunden det som står fast på våran livsväg, oavsett vilka val man gör så står alltid grunden fast på livsvägen. 

Men när det händer, om fyra månader eller om ett år det är där emot svårare att se. Men varför? Jo, för att vi är människor och inga andliga väsen och tiden finns bara hos oss människor och då vi själva skapat tiden, så är det också vi människor som påverkar den. Spådom kärlek är därför komplicerat, för att alla vill veta när. 

Så det faller väl bra att förklara väldigt enkelt att allt som sker i våra liv är förut bestämt men då vi är mänskliga individer så har vi ju viljor och tankar som kan påverka saker och ting så de sker tidigare eller senare och spådom i kärlek där gäller det inte bara en människas vilja och val, utan här handlar det om två människor och båda skall ju vara redo när vandringen tillsammans väl sker. 

Alla som sysslar med spådom, spådom kärlek i synnerhet, faller till föga och försöker sia om tiden då den rätta står redo att knyta kärleksbandet. För idag kan vi spå att den stora kärleken dyker upp i maj månad och det känns relativt rätt men helt plötsligt gör den som blir spådd, eller den tilltänkte något oväntat val eller annat krumsprång och vips så skjuts hela processen upp ett halvår och observera detta är ett väldigt vanligt fenomen. 

När man får en spådom kärlek så var nöjd med att kärleken kommer och sedan lämna över till universum som kommer att se till att den stora kärleken kommer när det är dags och ni är redo för att knyta det eviga kärleksbandet.

En annan fråga som vi skall räta ut en del frågetecken runt när det gäller spådom kärlek, kan kärleken vara ful? Kan kärleken vara helt fel? Kärleken blir väldigt fel om man inbillar sig att det är kärlek fast egentligen handlar det om ett ständigt återupprepande mönster från barndomen. Oftast är det en förälder som svikit på ett eller annat sätt då ställs radarn in på partnern, som påminner om denna förälder. Detta leder bara till en hopplös kamp och inte kärlek.

Förhoppningsvis kommer man till en punkt då man förstår detta, att det är fel sorts kärlek. Ful kärlek är de redan upptagna männen och kvinnorna som jagar ny kärlek, det finns två anledningar. En är lite mer krydda då deras partner blivit tråkig eller så är det helt enkelt fel på dom, så dom finner en annan som dom använder som draghjälp för att komma ur den gamla relationen. 

Den sista typen av att göra kärleken ful är en form av energitjuvar som lämnar dig som en urvriden disktrasa om du inte är på din vakt. Spådom kärlek är stort men ett litet axplock gör det lite enklare för dig att ha tålamod att följa vägen och om du gör det och inte skyndar på kärleken så hittar du din kärlek, lika vacker som äkta kärlek alltid är. Lycka till.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Alexandra
JOBBAR INTE
 

Alexandra erbjuder utvecklande samtal med ett öppet sinne. Hon är född med sina...

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer