KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min  

 

 

Spådom kärlek

En text om spådom kärlek, om varför det är svårt att sia om tid, och vad är äkta fin kärlek kontra ful kärlek. Läs om spådom kärlek här

Spådom kärlek
Spådom kärlek

Spådom kärlek och relation är en konst, och de flesta som hör av sig har fokus på när den rätte skall dyka upp. De eller vi som utför spådom kärlek, får genast ett stort problem när frågan dyker upp. 

För att sätta tider är som ett lotteri. Man kan pricka in tidsangivelser fem gånger i rad men den sjätte gången så blir det fel, detta beror på att i universum finns det inga tider. Den stora händelsen i spådom kärlek att hitta den rätte, detta ser man väldigt klart för det är grunden det som står fast på våran livsväg, oavsett vilka val man gör så står alltid grunden fast på livsvägen. 

Men när det händer, om fyra månader eller om ett år det är där emot svårare att se. Men varför? Jo, för att vi är människor och inga andliga väsen och tiden finns bara hos oss människor och då vi själva skapat tiden, så är det också vi människor som påverkar den. Spådom kärlek är därför komplicerat, för att alla vill veta när. 

Så det faller väl bra till pass nu att förklara väldigt enkelt att allt som sker i våra liv är förut bestämt men då vi är mänskliga individer så har vi ju viljor och tankar som kan påverka saker och ting så de sker tidigare eller senare och spådom i kärlek där gäller det inte bara en människas vilja och val, utan här handlar det om två människor och båda skall ju vara redo när vandringen tillsammans väl sker. 

Alla vi som sysslar med spådom, kärlek i synnerhet, faller till föga och försöker sia om tiden då den rätta står redo att knyta kärleksbandet med denna otålige kund. För idag kan vi spå att den stora kärleken dyker upp i maj månad och det känns relativt rätt men helt plötsligt gör den som blir spådd, eller den tilltänkte något oväntat val eller annat krumsprång och vips så skjuts hela processen upp ett halvår och observera detta är ett väldigt vanligt fenomen. 

Så spådamer, siare och medium, skall vi fatta ett gemensamt beslut att sluta laborera med tider och när något skall hända, jag fattade mitt beslut nu. Och till er som ringer, snälla fokusera inte på när något skall hända med kärlek eller något annat i ditt liv utan fråga istället vad som kommer hända eller om det kommer hända. När ni får eran spådom i kärlek så kan ni väl nöja er med att kärleken kommer och sedan lämna över till universum som kommer att se till att den stora kärleken kommer när det är dags och ni är redo för att knyta det eviga kärleksbandet. 

En annan fråga som vi skall räta ut en del frågetecken runt när det gäller spådom i kärlek är, kan kärleken vara ful? Kan kärleken vara helt fel? Kärleken blir väldigt fel om man inbillar sig att det är kärlek fast egentligen handlar det om ett ständigt återupprepande mönster från barndomen. Oftast är det en förälder som svikit på ett eller annat sätt då ställs radarn in på partnern, som påminner om denna förälder. Detta leder bara till en hopplös kamp och inte kärlek. 

Förhoppningsvis kommer man till en punkt då man förstår detta, att det är fel sorts kärlek. Ful kärlek är de redan upptagna männen och kvinnorna som jagar ny kärlek, det finns två anledningar. En är lite mer krydda då deras partner blivit tråkig eller så är det helt enkelt fel på dom, så dom finner en annan som dom använder som draghjälp för att komma ur den gamla relationen. 

Den sista typen av att göra kärleken ful är en form av energitjuvar som lämnar dig som en urvriden disktrasa om du inte är på din vakt. Spådom kärlek är stort men ett litet axplock gör det lite enklare för dig att ha tålamod att följa vägen och om du gör det och inte skyndar på kärleken så hittar du din kärlek, lika vacker som äkta kärlek alltid är. Lycka till.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

Bloggare
 
Britt
Ledig
 
Spådom, Spåkvinna, Medial vägledning, Medium, Experthjälp, Healing, Spådamer, Sierska, Spådam, Tarotguiderna

När du ringer Britt möter du en trygg spådam som förmedlar tydliga svar. Hon ger dig...

 
Penny
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Experthjälp, Tarot, Tarotguiderna, Spåkvinna, Spådom, Sierska

Penny  har stor erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, utbildning...

Bloggare
 
Ulva
Ledig
 
Tarot, Synsk, Sierska, Spådam, Medial vägledning, Tarotguiderna, Spåkvinna, Spådamer, Experthjälp, Häxa

Välkommen med ditt samtal till Ulva om du vill tala med en varm sierska som älskar att...

 
Liza
Ledig
 
Synsk, Pendel, Medium, Healing, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Medial vägledning, Spådam, Spådamer

Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring livet...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

1441 visningar

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om framtiden

 
Runa

Runa

3225 visningar

Detta handlar om hur man gör sina egna runor/runa och hur man laddar dem med universella energier. Läs här hur du kan göra din egen runa

 
Divination

Divination

3449 visningar

Spådom, divination - ett intressant ämne som kommer få dig att förstå de inre krafter som du bär på. Läs hur du kan utvecklas inom divination

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar