Spå mig online

Vad jag behöver veta för att inte välja fel spålinje när jag vill spå mig online. Det är enkelt, ring en spådam och jag kan spå mig online

Spå mig online
Spå mig online

När man gör en enkel sökning på Google och skriver "Spå mig online", ja då kommer en hel uppsjö med alternativ. Det är både dyra och lite billigare förslag, det finns till och med erbjudanden om att spå sig helt gratis. Ja, att spå mig online blev helt plötsligt komplicerat, varför kunde det inte för en gångs skull bara vara enkelt? 

Jag ställer mig frågan för mig själv. Hur skall jag kunna hitta den seriösa spålinjen ibland alla dessa erbjudanden? Jag blir lite orolig att jag skall missa det magiska tillfället då allt bara känns så rätt, både med en seriös spådam och med själva spådomen. 

Jag börjar klicka upp sidor på måfå och hoppas på att jag får en fullträff direkt, men ingen av dom sidor som jag lyckats klicka upp känns rätt. Det jag får göra är att gå igenom sidorna en efter en och läsa det fin stilta. När jag gått igenom några sidor så upptäcker jag helt plötsligt att ingen av dom sidorna jag läst igenom är öppna så här på småtimmarna och det är precis nu jag behöver vägledning, det är precis nu jag behöver få ett svar som gör att jag får ett hopp, eller det räcker med ett svar. 

Då helt plötsligt så dyker det upp en sida framför mig där dom lovar att deras spålinje är öppen dygnet runt. Jag känner hur blodet börjar rusa i min kropp, för allt jag läser på spålives sida som tilltalar mig. Energin jag känner är positiva och jag känner verkligen ett hopp när jag börjar trycka numret till den enda livlina jag har just nu. 

Det här är en liten beskrivning som skall leda in oss på att det varken är priset på samtalet eller något annat sådant som skall styra vem du väljer när det väl kommer till kritan, utan istället bemötandet och omtanken om dig som kund. 

Mår du dåligt precis nu, ja då skall hjälpen vara där nu och inte klockan nio på måndag morgon, det gäller alla tider på dygnet. Du fattar ju att en seriös spålinje gör sig tillgänglig för kunden när som helst när kunden behöver vägledning. Detta kallar jag respekt och en vilja att hjälpa olyckliga människor till harmoni. När man spår sig online så vill man ju gärna ha professionell hjälp från andevärlden och universum när man som bäst behöver den. 

Tänk dig noga för, om du tycker att den linjen är dyr för att dom bara är ute efter att tjäna in pengar och inget annat, tänk lite längre än så. Dom erbjuder dig som kund andlig vägledning när du som bäst behöver den, det vill säga dygnets alla timmar och sedan när din själ och ditt hjärta blivit ompysslat och ni skall avsluta samtalet, så erbjuder sig mediumet på andra sidan luren att skicka energi och healing till dig senare när hon loggat ut. 

Den spålinjen bryr sig om att du skall ha det bra. Ett gott råd nu, som jag själv följer när jag vill spå mig online. Ring till en linje som är öppen dygnets alla timmar, för då får du hjälp av någon som älskar sitt jobb och brinner för att hela dig på alla plan. Då blir det en symbios mellan dig som blir spådd och den som spår dig, då blir det en lisa för själen för er båda två.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Penny
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Experthjälp, Tarot, Tarotguiderna, Spåkvinna, Spådom, Sierska

Penny  har stor erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, utbildning...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Att spå sig

Att spå sig

1147 visningar

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar bort

 
Bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm

9576 visningar

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytt till att vara spådam online. Nu kan du ringa den bästa spådamen i Stockholm

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar