Spå i händer

Kiromanti, den uråldriga läran om förmågan att kunna spå i händer. Är du nyfiken på hur det går till när och hur man kan spå i händer?

Spå i händer
Spå i händer

I mer än 3000 år har man använt sig av både fötter och händer för att läsa av en person och dess framtid. Vi fascineras och lockas fortfarande av handavläsning, medan fotavläsning är mer eller mindre okänt för oss i västvärden och hittas mestadels i Kina.

Det spelar ingen roll att tekniken har gjort enorma framsteg, vi kittlas fortfarande av det magiska, det ockulta, det okända och att kunna se in i framtiden.

Den nya generationen har också visat ett mycket större intresse för mystiken än tidigare generation har gjort. Så vi kan förvänta oss ett riktigt uppsving av spådom, mystik, siare och för handavläsning.

Det finns en enkelhet med att spå i händer för man behöver ingen utrustning, bara en hand och så klart en person som har kunskapen om att spå i händer.

Det är även en av anledningarna till att det är handavläsning som man börjar att testa som lekman.
Det är enkelt att prova själv genom att börja med att lära sig några av de mest framträdande och tydligaste linjerna.

De båda händerna har olika betydelse. Den vänstra handen visar personens karaktärsdrag, hur man som människa och vad man har i bagaget. Den högra handen visar bland annat på vilka möjligheter en person har. En duktig handavläsare kan avläsa ditt förflutna, nuet och din framtid. Så det är en stor skillnad på vad man som lekman kan läsa av mot att låte en professionell tolkare kan göra.

Det finns även en koppling till astrologi och varje finger symboliserar en planet. Pekfingret är Jupiter, och till exempel betyder ett kort pekfinger osäkerhet medan ett långt pekfinger pekar på framgång i livet. Långfingret är Saturnus och står för psyke, intuition och kreativitet. Ringfingret är solen. I gammal folktro trodde att ringfingret har en ådra som går direkt upp till hjärtat så därför symboliserar ringfingret kärlek. Det är på ringfingret vi sätter vigselringarna. Sist ut har vi lillfingret som är kopplat till Merkurius, och står för samband och om kommunikation med andra människor. Det finns ytterligare anknytningar till handens utseende med en astrologisk koppling.

Handflatans linjer berätta en hel del om oss på ett personligt plan. Livslinjen kanske är den mest omtalade linje i våra händer. Namnet är lätt att feltolka, för den står inte för hur långt liv vi kommer att få utan om visar vår vitalitet och livsenergi. Vi har huvudlinjen som är knuten till vår talang. Hjärtlinjen står för kärlek. Ödeslinjen visar oss tidigare liv så att vi kan förstå de läxor vi ska utföra i detta livet, vilket då påverkar vårt öde. Sedan finns det ytterligare linjer som inte är lika omtalade i folkmun, morallinjen, berömmelselinjen, intuitionslinjen.

Det finns vissa som är övertygade om att sanningen om framtiden ligger just i våra händer, då vår inre person avspeglas i händerna. Så att spå i händer är säkrare att använda sig av än annan spådom som bland annat kristallkulor, tarotkort och runor.

Det finns inte två människor som har samma mönster i händerna, inte ens enäggstvillingar, så du kan se det som din livskarta. Forskare har undersökt sambandet mellan onormala handflats mönster och medfödda fysiska åkommor, dermatoglyfi. man har fastställ ett trettiotal sjukdomar som man kan avläsa genom att titta i händerna.

Är du nyfiken på vad dina händer säger om dig? Ta då kontakt med någon seriös handavläsare.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spålinje

Spålinje

2744 visningar

Denna text handlar om spålinje, om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Du kan även läsa om vad medium kan och gör på en spålinje

 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

5186 visningar

Här kan du få avslappningstips för mediala. Ibland kan man uppleva humörsvängningar utan att veta varför. Läs om avslappningstips för mediala

 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

4967 visningar

Medial överlevnad tips, det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation. Läs och få råd här om medial överlevnad tips

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar