KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Spå i händer

Kiromanti, den uråldriga läran om förmågan att kunna spå i händer.

Spå i händer
Spå i händer

I mer än 3000 år har man använt sig av både fötter och händer för att läsa av en person och dess framtid. Vi fascineras och lockas fortfarande av handavläsning, medan fotavläsning är mer eller mindre okänt för oss i västvärden och hittas mestadels i Kina.

Det spelar ingen roll att tekniken har gjort enorma framsteg, vi kittlas fortfarande av det magiska, det ockulta, det okända och att kunna se in i framtiden.

Den nya generationen har också visat ett mycket större intresse för mystiken än tidigare generation har gjort. Så vi kan förvänta oss ett riktigt uppsving av spådom, mystik, siare och för handavläsning.

Det finns en enkelhet med att spå i händer för man behöver ingen utrustning, bara en hand och så klart en person som har kunskapen om att spå i händer.

Det är även en av anledningarna till att det är handavläsning som man börjar att testa som lekman.
Det är enkelt att prova själv genom att börja med att lära sig några av de mest framträdande och tydligaste linjerna.

De båda händerna har olika betydelse. Den vänstra handen visar personens karaktärsdrag, hur man som människa och vad man har i bagaget. Den högra handen visar bland annat på vilka möjligheter en person har. En duktig handavläsare kan avläsa ditt förflutna, nuet och din framtid. Så det är en stor skillnad på vad man som lekman kan läsa av mot att låte en professionell tolkare kan göra.

Det finns även en koppling till astrologi och varje finger symboliserar en planet. Pekfingret är Jupiter, och till exempel betyder ett kort pekfinger osäkerhet medan ett långt pekfinger pekar på framgång i livet. Långfingret är Saturnus och står för psyke, intuition och kreativitet. Ringfingret är solen. I gammal folktro trodde att ringfingret har en ådra som går direkt upp till hjärtat så därför symboliserar ringfingret kärlek. Det är på ringfingret vi sätter vigselringarna. Sist ut har vi lillfingret som är kopplat till Merkurius, och står för samband och om kommunikation med andra människor. Det finns ytterligare anknytningar till handens utseende med en astrologisk koppling.

Handflatans linjer berätta en hel del om oss på ett personligt plan. Livslinjen kanske är den mest omtalade linje i våra händer. Namnet är lätt att feltolka, för den står inte för hur långt liv vi kommer att få utan om visar vår vitalitet och livsenergi. Vi har huvudlinjen som är knuten till vår talang. Hjärtlinjen står för kärlek. Ödeslinjen visar oss tidigare liv så att vi kan förstå de läxor vi ska utföra i detta livet, vilket då påverkar vårt öde. Sedan finns det ytterligare linjer som inte är lika omtalade i folkmun, morallinjen, berömmelselinjen, intuitionslinjen.

Det finns vissa som är övertygade om att sanningen om framtiden ligger just i våra händer, då vår inre person avspeglas i händerna. Så att spå i händer är säkrare att använda sig av än annan spådom som bland annat kristallkulor, tarotkort och runor.

Det finns inte två människor som har samma mönster i händerna, inte ens enäggstvillingar, så du kan se det som din livskarta. Forskare har undersökt sambandet mellan onormala handflats mönster och medfödda fysiska åkommor, dermatoglyfi. man har fastställ ett trettiotal sjukdomar som man kan avläsa genom att titta i händerna.

Är du nyfiken på vad dina händer säger om dig? Ta då kontakt med någon seriös handavläsare.

 

Lär dig mer om Spå i händer. Ring till:

 
Eliza
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Medial vägledning, Spåkvinna, Spådom, Häxa, Healing, Medium

Eliza kan du be om medial vägledning inom alla områden. Hon ger dig full uppmärksamhet...

 
Vera
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Medial vägledning, Healing, Spådom, Spåkvinna, Medium, Pendel, Sierska

presentation kommer snart

Bloggare
 
Auriel
Ledig
 
Experthjälp, Healing, Medial vägledning, Medium, Spådam, Spådamer, Sierska, Spådom, Spåkvinna, Synsk

Auriel ger kristallklara och direkta svar på frågor du har. Hon jobbar som medium och...

Bloggare
 
Yrsa
Ledig
 
Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning, Medium, Synsk, Sierska, Tarotguiderna

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spålinje

Spålinje

2109 visningar

Denna text handlar om spålinjer och om vad som görs, hur det görs och vad du kan göra. Vi behandlar även vad mediumet kan och gör på en spålinje samt skeptikers kritik, och vår förklaring på varför en spålinje gör så stor nytta. Häng med i en spännande läsning.

 
Avslappningstips för mediala

Avslappningstips för mediala

4567 visningar

Du måste ha märkt och upplevt att ibland är du högkänslig utan att du vet själva orsaken bakom din humörsvängning. Precis som i mitten av festen eller mitt bland folk där du njöt av vänner och familj men plötsligt börjar du känna dig negativ och utmattad.

 
Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

4342 visningar

Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar