KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 
Nya kunder ringer 10 min gratis

Spå i händer

Kiromanti, den uråldriga läran om förmågan att kunna spå i händer.

Spå i händer
Spå i händer

I mer än 3000 år har man använt sig av både fötter och händer för att läsa av en person och dess framtid. Vi fascineras och lockas forfarande av handavläsning, medans fotavläsning är mer eller mindre okänt för oss i västvärden och hittas mestadels i Kina.

Det spelar ingen roll att tekniken har gjort enorma framsteg, vi kittlas fortfarande av det magiska, det ockulta, det okända och att kunna se in i framtiden.

Den nya generationen har också visat ett mycket större intresse för mystiken än tidigare generation har gjort. Så vi kan förvänta oss ett riktigt uppsving av spådom, mystik, siare och för handavläsning.

Det finns en enkelhet med att spå i händer för man behöver ingen utrustning, bara en hand och så klart en person som har kunskapen om att spå i händer.

Det är även en av anledningarna till att det är handavläsning som man börjar att testa som lekman.
Det är enkelt att prova själv genom att börja med att lära sig några av de mest framträdande och tydligaste linjerna.

De båda händerna har olika betydelse. Den vänstra handen visar personens karaktärsdrag, hur man som människa och vad man har i bagaget. Den högra handen visar bland annat på vilka möjligheter en person har. En duktig handavläsare kan avläsa ditt förflutna, nuet och din framtid. Så det är en stor skillnad på vad man som lekman kan läsa av mot att låte en professionell tolkare kan göra.

Det finns även en koppling till astrologi och varje finger symboliserar en planet. Pekfingret är Jupiter, och till exempel betyder ett kort pekfinger osäkerhet medans ett långt pekfinger pekar på framgång i livet. Långfingret är Saturnus och står för psyke, intuition och kreativitet. Ringfingret är solen. I gammal folktro trodde att ringfingret har en ådra som går direkt upp till hjärtat så därför symboliserar ringfingret kärlek. Det är på ringfingret vi sätter vigselringarna. Sist ut har vi lillfingret som är kopplat till Merkurius, och står för samband och om kommunikation med andra människor. Det finns ytterligare anknytningar till handens utseende med en astrologisk koppling.

Handflatans linjer berätta en hel del om oss på ett personligt plan. Livslinjen kanske är den mest omtalade linje i våra händer. Namnet är lätt att feltolka, för den står inte för hur långt liv vi kommer att få utan om visar vår vitalitet och livsenergi. Vi har huvudlinjen som är knuten till vår talang. Hjärtlinjen står för kärlek. Ödeslinjen visar oss tidigare liv så att vi kan förstå de läxor vi ska utföra i detta livet, vilket då påverkar vårt öde. Sedan finns det ytterligare linjer som inte är lika omtalade i folkmun, morallinjen, berömmelselinjen, intuitionslinjen.

Det finns vissa som är övertygade om att sanningen om framtiden ligger just i våra händer, då vår inre person avspeglas i händerna. Så att spå i händer är säkrare att använda sig av än annan spådom som bland annat kristallkulor, tarotkort och runor.

Det finns inte två människor som har samma mönster i händerna, inte ens enäggstvillingar, så du kan se det som din livskarta. Forskare har undersökt sambandet mellan onormala handflatsmönster och medfödda fysiska åkommor, dermatoglyfi. man har fastställ ett trettiotal sjukdomar som man kan avläsa genom att titta i händerna.

Är du nyfiken på vad dina händer säger om dej? Ta då kontakt med någon seriös handavläsare.

 

Lär dig mer om Spå i händer. Ring till:

 
Ylva
Ledig
 
Spådam, Sierska, Tarot, Spådom, Medial vägledning, Medium
Ylva kan ge dig en spådom online eller medial vägledning av professionell klass. Hon...
 
Irina
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Spådom, Spådam, Tarot, Synsk

Presentasjon kommer snart

 
Ella
Ledig
 
Spådam, Tarot, Spådom, Medial vägledning, Experthjälp, Drömtydning

Ella har sedan hon var liten haft kommunikation med andevärlden. Hon är en empatisk...

 
Briana
Ledig
 
Medium, Spådom, Experthjälp, Spådam, Medial vägledning, Synsk

presentation kommer snart

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar