Spå i händer

Kiromanti, den uråldriga läran om förmågan att kunna spå i händer. Hur går det till när man kan spå i händer?

Spå i händer
Spå i händer

I mer än 3000 år har man använt sig av både fötter och händer för att läsa av en person och dess framtid. Vi fascineras och lockas fortfarande av handavläsning, medan fotavläsning är mer eller mindre okänt för oss i västvärden och hittas mestadels i Kina.

Det spelar ingen roll att tekniken har gjort enorma framsteg, vi kittlas fortfarande av det magiska, det ockulta, det okända och att kunna se in i framtiden genom att spå i händer.

Den nya generationen har också visat ett mycket större intresse för mystiken än tidigare generation har gjort. Så vi kan förvänta oss ett riktigt uppsving av spådom, mystik, siare och för att spå i händer.

Det finns en enkelhet med att spå i händer för man behöver ingen utrustning, bara en hand och så klart en person som har kunskapen om att spå i händer.

Det är även en av anledningarna till att det är handavläsning som man börjar att testa som lekman. Det är enkelt att prova själv genom att börja med att lära sig några av de mest framträdande och tydligaste linjerna.

De båda händerna har olika betydelse. Den vänstra handen visar personens karaktärsdrag, hur man som människa och vad man har i bagaget. Den högra handen visar bland annat på vilka möjligheter en person har. En duktig handavläsare kan avläsa ditt förflutna, nuet och din framtid. Så det är en stor skillnad på vad man som lekman kan läsa av mot att låta en professionell tolkare göra det.

Det finns även en koppling till astrologi och varje finger symboliserar en planet. Pekfingret är Jupiter, och till exempel betyder ett kort pekfinger osäkerhet medan ett långt pekfinger pekar på framgång i livet. Långfingret är Saturnus och står för psyke, intuition och kreativitet. Ringfingret är solen. I gammal folktro trodde att ringfingret har en ådra som går direkt upp till hjärtat så därför symboliserar ringfingret kärlek. Det är på ringfingret vi sätter vigselringarna. Sist ut har vi lillfingret som är kopplat till Merkurius, och står för samband och om kommunikation med andra människor. Det finns ytterligare anknytningar till handens utseende med en astrologisk koppling.

Handflatans linjer berätta en hel del om oss på ett personligt plan. Livslinjen kanske är den mest omtalade linje i våra händer. Namnet är lätt att feltolka, för den står inte för hur långt liv vi kommer att få utan om visar vår vitalitet och livsenergi. Vi har huvudlinjen som är knuten till vår talang. Hjärtlinjen står för kärlek. Ödeslinjen visar oss tidigare liv så att vi kan förstå de läxor vi ska utföra i detta livet, vilket då påverkar vårt öde. Sedan finns det ytterligare linjer som inte är lika omtalade i folkmun, morallinjen, berömmelselinjen, intuitionslinjen.

Det finns vissa som är övertygade om att sanningen om framtiden ligger just i våra händer, då vår inre person avspeglas i händerna. Så att spå i händer är säkrare att använda sig av än annan spådom som bland annat kristallkulor, tarotkort och runor.

Det finns inte två människor som har samma mönster i händerna, inte ens enäggstvillingar, så du kan se det som din livskarta. Forskare har undersökt sambandet mellan onormala handflats mönster och medfödda fysiska åkommor, dermatoglyfi. man har fastställ ett trettiotal sjukdomar som man kan avläsa genom att spå i händer.

 
 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina är en spådam av högsta klass som finns redo på den här spålinjen för din...

 
Annie
LEDIG
 

Annie använder sig av tarotkort för att ge vägledning åt dig. Låt henne ge dig hjälp...

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer