KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148 

29.90 kr/min. 18 år 

 

 

Runa

Detta handlar om hur man gör sina egna runor och hur man laddar dem med universella energier.


Runa
Runa

Runor är symboler från vikingatiden. De ristades in i stora stenblock, mindre stenar och ibland i trä. Främsta syftet var att med runor åkalla gudarnas makter. Vikingarna trodde att om man ristade in runor i något så försågs detta med magiska krafter. Men vad kan då runor avslöja om din framtid? Jo, det skall du få veta nu. Precis som kristaller och andra naturämnen så vibrerar runor i förening med universala energier. Så när man använder runor så sker en förbindelse med de harmoniska vibrationerna i universum för att få ett svar. När och om du måste fatta ett beslut eller har en fråga du inte kan besvara så rådfråga runorna.

Runorna är objektiva och precis som ett orakel ger de dig en större insikt om dig själv och din framtid. Det finns en hel del fördelar med runor, de är bra när du behöver snabba beslut eller vill få reda på vad du verkligen vill utveckla hos dig själv för att skapa balans och harmoni i ditt liv. Ordet "runa, som är ett gotiskt ord med den ungefärliga betydelsen "en hemlig sak". Man kan skapa sina egna runor för att lättare lära känna dem. När du tillverkar dina egna runor så lockar du fram den universella energi som flödar genom dig. Du kan tillverka naturliga runor genom att samla in flata stenar. Plocka så fort du ser en flat sten, alla skall vara i ungefär samma storlek och 30 stycken. (reserver inräknat).

Kopiera in runskrifterna med akryl eller oljefärg. Välj den färg som tilltalar dig mest och som syns bra på stenen. Det är också viktigt att du lämnar en sten blank. Lacka sedan stenarna för att skydda skriften. Du behöver också en påse att förvara runorna i, gör en i siden, bomull eller läder. Sist men inte minst behöver du en duk som du kan lägga ut dina runor på. I samma material som till påsen. Duken skall kunna rymma alla dina runor. Nu är det dags att ladda dina runor. Börja med att gå med dem på dig i byxfickan i en hel dag, sov med dem under kudden en natt. Lägg dem med skriften upp i solen någon timme, och i fönsterkarmen under fullmåne över natten och sedan skriver du hela runalfabetet på en lapp som du eldar upp. När du gjort allt detta så kan du börja använda dina runor, de är färdig laddade. Nu är det dags att lära känna runorna. För att lära känna runorna ordentligt så tar du fram en av dem ur påsen och tittar noga på den, fundera på vad just den runan betyder för dig.

Väcker den någon speciell känsla i dig? Tycker du om den? Är du rädd för den? Försök få ut så mycket du kan av runan och skriv ned detta. Sedan tittar du på vad just den runan betyder i tolkningssyfte. Så fortsätter du så tills du gjort samma procedur med alla runorna i påsen. Nu får du en enkel läggning förklarad för dig, i denna läggning kommer du få ett snabbt svar på en specifik fråga. (Ja och nej frågor endast) Hitta en lugn plats, skaka påsen med runorna, ta upp en runa ur påsen och lägg den med symbolsidan upp på din duk. Innan du lägger ned runan fokuserar du ordentligt på din fråga. Är runan rättvänd betyder det ja och är den felvänd betyder det nej. Enkelt eller hur? det finns många läggningar men man måste ju börja någonstans lycka till nu med dina runor.

 

Vill du prata om Runa ring till:

 
Cleo
Upptagen
 
Medial vägledning, Spådam, Tarot, Tarotguiderna, Spåkvinna, Experthjälp

Cleo ger experthjälp när man står i ett vägskäl och behöver hjälp för att gå vidare i...

 
Ylva
Upptagen
 
Spådam, Sierska, Tarot, Spådom, Medial vägledning, Medium
Ylva kan ge dig en spådom online eller medial vägledning av professionell klass. Hon...
 
Alma
Utloggad
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom
Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna...
 
Frida
Utloggad
 
Synsk, Spåkvinna, Spådam, Häxa, Medium, Experthjälp

Frida är en spådam med mycket erfarenhet inom det mediala. Hon får alla människor att...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Var förändringen för att förändra din värld

Var förändringen för att förändra din värld

3217 visningar
Ingen dag är samma som den förra. Ibland är det bra, ibland dåligt och ibland ännu värre. Men om vi önskar kan vi förändra sakerna i vår väg.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

17635 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

16063 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar