Runa

Hur man gör sina egna runa och hur man laddar dem med universella energier. Lär dig hur du kan göra din egen runa

Runa
Runa

Runor är symboler från vikingatiden. De ristades in i stora stenblock, mindre stenar och ibland i trä. Främsta syftet var att med runor åkalla gudarnas makter. Vikingarna trodde att om man ristade in runor i något så försågs detta med magiska krafter. Men vad kan då runor avslöja om din framtid? 

Precis som kristaller och andra naturämnen så vibrerar runor i förening med universala energier. Så när man använder runor så sker en förbindelse med de harmoniska vibrationerna i universum för att få ett svar. När och om du måste fatta ett beslut eller har en fråga du inte kan besvara så rådfråga runorna.

En runa är objektiv och precis som ett orakel ger de dig en större insikt om dig själv och din framtid. Det finns en hel del fördelar med en runa, de är bra när du behöver snabba beslut eller vill få reda på vad du verkligen vill utveckla hos dig själv för att skapa balans och harmoni i ditt liv. 

Ordet "runa", som är ett gotiskt ord med den ungefärliga betydelsen "en hemlig sak". Man kan skapa sina egna runa för att lättare lära känna dem. När du tillverkar dina egna runor så lockar du fram den universella energi som flödar genom dig. Du kan tillverka naturliga runor genom att samla in flata stenar. Plocka så fort du ser en flat sten, alla skall vara i ungefär samma storlek och 30 stycken. (reserver inräknat).

Kopiera in runinskrifterna med akryl eller oljefärg. Välj den färg som tilltalar dig mest och som syns bra på stenen. Det är också viktigt att du lämnar en sten blank. Lacka sedan stenarna för att skydda skriften. Du behöver också en påse att förvara runorna i, gör en i siden, bomull eller läder. Sist men inte minst behöver du en duk som du kan lägga ut dina runor på. I samma material som till påsen. Duken skall kunna rymma alla dina runor. 

Nu är det dags att ladda dina runor. Börja med att gå med dem på dig i byxfickan i en hel dag, sov med dem under kudden en natt. Lägg dem med skriften upp i solen någon timme, och i fönsterkarmen under fullmåne över natten och sedan skriver du hela runalfabetet på en lapp som du eldar upp. När du gjort allt detta så kan du börja använda dina runor, de är färdig laddade. Nu är det dags att lära känna runorna. För att lära känna runorna ordentligt så tar du fram en av dem ur påsen och tittar noga på den, fundera på vad just den runan betyder för dig.

Väcker den någon speciell känsla i dig? Tycker du om den? Är du rädd för den? Försök få ut så mycket du kan av runan och skriv ned detta. Sedan tittar du på vad just den runa betyder i tolkningssyfte. Så fortsätter du så tills du gjort samma procedur med alla runorna i påsen. 

Nu får du en enkel läggning förklarad för dig, i denna läggning kommer du få ett snabbt svar på en specifik fråga. (Ja och nej frågor endast) Hitta en lugn plats, skaka påsen med runorna, ta upp en runa ur påsen och lägg den med symbolsidan upp på din duk. Innan du lägger ned en runa fokuserar du ordentligt på din fråga. Är runan rättvänd betyder det ja och är den felvänd betyder det nej. Enkelt eller hur? det finns många läggningar men man måste ju börja någonstans lycka till nu med dina runor.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

bloggar
 
Rebecca
JOBBAR INTE
 

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och tarotguiderna....

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer