KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Inga fler dåliga drömmar

Inga fler dåliga drömmar! Drömmar är hallucinationer som uppstår under sömnen. Andligt skydd kan hjälpa dig så inga fler dåliga drömmar sker.

Inga fler dåliga drömmar
Inga fler dåliga drömmar

Och i dessa skrämmande drömmar finns det många gånger saker som kommer på ett sätt som vi inte kan förklara för någon. Dessa dåliga drömmar kallas mardrömmar. Och dessa mardrömmar har särskilt levande och störande innehåll, vanligtvis åtföljda av ett starkt negativt känslomässigt svar (t ex rädsla, skräck, förtvivlan, ångest, sorg, etc.).

När vi sover, kommer vårt sinne in i ett tillstånd där vi kan ansluta till andevärlden eller himlen. I det tillståndet kan vi kontakta våra nära och kära som är i himlen och vill prata med oss. Dessa drömmar är som en bro mellan fysisk värld och andevärld. Vi vet att vi ibland tänker negativt i våra drömmar och därför ser vi mardrömmar. En mardröm stör vår kommunikation till våra nära och kära från himlen. Vi glömde vår väg och gick till en annan värld där vi bara ser de saker som vi är rädda för. Om vi ​​tänker positiva och goda saker försvinner helt enkelt dessa mardrömmar.

Bara när ditt sinne är i fredligt tillstånd, kan du nå himlen i dina drömmar. Det finns många orsaker till en mardröm men om du följer det givna förslaget kan du undvika dem.

Negativa vågor från fel människor:

Det händer många gånger för oss att vi sitter och pratar med någon men inte är bekväma med deras prat. Vi tror att det som de säger är det motsatta av vad du tänker. Vi alla är kopplade till varandra genom energi, men om någon som är full av negativ energi kommer i kontakt med oss, så förlorar vi vår positivitet. De dränerar bara vår positiva energi. Detta händer när den andra personen inte vill att du ska lyckas. De vill bara avskräcka dig. Ibland händer detta när vi avslutar ett förhållande.

Lösning: För att lösa detta problem kan du använda "Andligt Skydd". Det hjälper oss mycket för att undvika negativ energi att nå i vårt sinne. Det speglar den negativa energin i källan. Vi kan göra detta skydd mycket starkare genom att meditera på ett lugnt ställe och komma ihåg våra kära. Det är mycket användbart när vi pratar direkt med personen ifråga. När du har en svår period hjälper det att filtrera bort all negativitet från dig.

Nyligen förlorat dina nära och kära:

När någon som var väldigt viktig för dig i ditt liv går bort, har du dem i ditt minne och blir påmind om dem hela tiden. När detta pågår länge känner du sorg och smärta för dem, vilket leder till att du har ett negativt tänkande i ditt sinne. Du tror att de är arga på dig från himlen. Du känner djupt inne i dig att om du hade en chans skulle du kunna rädda dem. Du måste påminna ditt sinne om att de är på en fredlig plats eftersom himlen är för fred inte för ilska.

Lösningen för detta problem är mycket enkel. När du har sådana drömmar eller  mardrömmar måste du komma ihåg den goda tiden du haft med den personen. Försök att besöka den personens grav eller hans / hennes favoritplats. Kom ihåg den dag du spenderade tillsammans och de bra sakerna ni gjorde tillsammans.

Ta dina bekymmer imorgon:

Det finns många gånger på en dag när vi står inför problem och de flesta gånger tar vi med det till vår säng. Och detta gör vårt liv stressigt. Det fyller vårt sinne med negativ energi och vi ser de dåliga sakerna i våra drömmar. Det vi ser i våra drömmar är helt beroende av vad vi ser i vårt dagliga liv. Det får oss att minnas bra och dåliga saker. En mardröm kommer när det bara är dåliga saker och rädsla kommer till vårat sinne innan vi går och lägger oss.

Lösning: För att inte ha detta problem måste vi släppa alla de dåliga tankarna och vara avslappnad innan vi går och lägger oss. Det är bra att ha penna och papper i närheten av sängen och skriva ner alla saker som ger dig stress. Be sedan till änglarna för att hitta ett sätt att hitta till dessa problem. Om vi ​​följer dessa steg tror vi att det kommer att hjälpa mycket. Vi överför helt enkelt all denna stress till papper och sedan till änglarna för att hitta rätt lösning.

Signaler och meddelanden från himlen:

Ibland ser vi en dröm där vi känner att något obehagligt kommer att hända. Dessa läskiga drömmar är sällsynta men väldigt viktiga, för när änglar vill varna oss om någonting visar de oss den känslan i våra drömmar. Och de flesta gånger skickar de dessa meddelanden till flera personer i vår familj. Och vi ser dessa meddelanden i våra drömmar mer än en gång. Änglar varnar oss om det och behöver att vi är försiktiga inför vad som ska hända.

Lösning: Bara när änglarna vet att det finns ett sätt att undvika dessa obehagliga händelser så skickar dem de här meddelandena. Vi måste dela dessa meddelanden till våra familjemedlemmar och ta reda på om de har sett liknande drömmar också. Om det matchar måste vi be om vägledning från himmel och änglar.

Så här är slutsatsen - dina kära ser på dig från himlen och redo att hjälpa dig när de känner att du behöver deras vägledning. De är änglar som nu lever i himlen. De vill att vi ska gå till sängen med goda känslor som lämnar all stress åt sidan. Änglar tar hand om vår stress. Vi kan använda någon bön innan vi lägger dig och släpper all stress och negativ energi från dig. Glöm inte att änglarna är med oss.

 

Lär dig mer om Inga fler dåliga drömmar. Ring till:

Bloggare
 
Rebecca
Ledig
 
Medium, Drömtydning, Medial vägledning, Tarotguiderna, Spådam, Tarot, Synsk, Spåkvinna, Sierska, Häxa, Spåman

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och tarotguiderna....

 
Vera
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Medial vägledning, Healing, Spådom, Spåkvinna, Medium, Pendel, Sierska

presentation kommer snart

Bloggare
 
Yrsa
Ledig
 
Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning, Medium, Synsk, Sierska, Tarotguiderna

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder...

Bloggare
 
Annie
Ledig
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medial vägledning, Experthjälp, Synsk, Medium, Sierska, Healing, Drömtydning

Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Drömtydning

Drömtydning

19469 visningar

Förstå dina drömmar med hjälp av drömtydning! Genom drömtydning kan dina drömmar tolkas och du förstår bättre vad de innebär. Vad vill de säga dig?

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar