KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Hästskon

Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?

Hästskon
Hästskon

Solen gassar mellan trädgrenarna och du känner hur marken under dina fötter vibrerar svagt, rytmiskt så som om något tungt är på väg mot dig. Vad kan det vara? Blicken dras till ovala märken i jorden på stigen. Aha! Någon måste ha ridit förbi här. Framför dig svänger stigen och sikten skyms av träden och täta hallonbuskar.

Plötsligt dyker en ryttare fram sittande på en stor, ståtlig, brun häst. Hjärtat hoppar till av synen och du går lite åt sidan för att låta ekipaget passera. Ryttaren nickar till dig och du hälsar tillbaka när de passerar. Dagens moderna människa har tappat lite av denna närhet till hästen och dess krafter. 

Du fortsätter din promenad. Efter några hundra meter fångar din blick något silverfärgat som skimrar till på marken. Du böjer dig ner och tar upp det. En hästsko! Detta betyder tur, sägs det. Du bestämmer dig för att ta med dig skon hem, göra rent den, och hänga den ovanpå ytterdörren. En amulett som ska hålla lyckan kvar i hemmet. Men varifrån kommer den uppfattningen att hästskor drar lycka till sig?

Hästskon har mycket symbolik knutet till sig. Dess värde ligger inte så mycket i vilken funktion den har utan mer i materialet den är tillverkad i och formen av den. Järn sägs kunna ha en magisk förmåga att skydda mot negativa energier. Hästskons bågformade utseende förknippades med himlavalvet men har även anknytningar till gudinnedyrkan eftersom dess form kan ses både som en halvmåne och som en Yoni.

Man kan finna hästskon överallt där lycka och tur önskas. Den kan ses på gratulationskort, bröllopsgåvor, lotter och casinon. Det finns dock lite olika uppfattningar om hur hästskon ska uppvisas. Ska den vara i U-form eller ska den vara som en regnbåge? De som håller fast vid att hästskon ska avbildas i U-form säger att på så sätt hålls lyckan kvar och kan inte falla ut. 

Den andra uppfattningen hör mer till för kristen tro och säger att hästskon bör visas som ett upp och ner vänt U. Detta gör att den förknippas med himlavalvet och med Yonin. Med andra ord finns det inget rätt eller fel i hur man hänger en hästsko om man nu önskar ha en i sitt hem eller avbilda en. Vad man tror på och känns rätt för en själv är troligtvis det som fungerar och kan skänka ”tur”.

Inom kartomanti (konsten att spå med kort) finns det en variant av tarotläggning som kallas just Hästskon. Hästskon består av sju stycken tarotkort lagda i formen av en hästsko. De sju korten representerar svaret på en fråga. Syftet är att ge frågeställaren kunskap om sin situation och hur den kan utvecklas i framtiden.

För den som vill spå sig eller söker medial vägledning finns det många aktörer att vända sig till. Spådam, spåkvinna, medium, sierska, synsk - kärt barn har många namn. Oavsett vad de väljer att kalla sig själva, så är det dem som anses kunna erbjuda experthjälp när det kommer till spådom, tarot, astrologi, medial vägledning och healing. 

En del kan man träffa personligen, men man kan även vända sig till en spålinje för att tala med en spådam på telefon (till exempel: spålive.se) och som allting annat så har spådom hittat sin väg till Internet. Det finns sajter där du kan spå dig online och även där finns det olika varianter att spå sig med - bland annat "Hästskon". För att finna dessa online-tjänster så kan man ange sökord som: spådom online, tarot online och spå online.

Oavsett om man väljer att tro på skrock eller inte, så kan det aldrig skada att ha en hästsko hängandes någonstans. De utgör en fin inredningsdetalj, om inget annat!

 

Lär dig mer om Hästskon. Ring till:

Bloggare
 
Auriel
Ledig
 
Experthjälp, Healing, Medial vägledning, Medium, Spådam, Spådamer, Sierska, Spådom, Spåkvinna, Synsk

Auriel ger kristallklara och direkta svar på frågor du har. Hon jobbar som medium och...

 
Vera
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Medial vägledning, Healing, Spådom, Spåkvinna, Medium, Pendel, Sierska

presentation kommer snart

Bloggare
 
Annie
Ledig
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medial vägledning, Experthjälp, Synsk, Medium, Sierska, Healing, Drömtydning

Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan...

Bloggare
 
Yrsa
Ledig
 
Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning, Medium, Synsk, Sierska, Tarotguiderna

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Medial överlevnad tips

Medial överlevnad tips

4342 visningar

Det finns vissa saker du kan göra för att ändra en situation.

 
Tio anledningar till att kontakta ett medium

Tio anledningar till att kontakta ett medium

14332 visningar

Andlig vägledning kan inte garantera något 100% men kan vara till stor fördel om du vet vilka frågor du ska ställa och orsaken till att du behöver ta hjälp av en andlig vägledare.

 
Spår i snön

Spår i snön

15168 visningar

Min treåriga son försvann på en sekund. Det börjar bli mörkt, vinden viner, och det är flera minusgrader ute. Jag fick hjälp på ett oväntat sätt.

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar