Spå dig!

0939-1147148

19.90 kr/min 

 

 

En domedagsprofetia

Denna artikel handlar om år 2012, för om någon av dess hypoteser är sanna, så är det något att tänka på en seriös nivå.


En domedagsprofetia

Jag kallar inte mig själv som en "2012 expert". Men jag är lika intresserad som alla andra om vad som sägs om 2012. Och konstigt, även innan jag tänkte på 2012, har mina ofta förekommande drömmar matchat jordens förväntade efterdyning.

Innan jag dyker in i drömmar vill jag diskutera om statistik som är närmare faktiskt, men det finns inga faktiska fakta som visar att 2012 är underlättaren för stora förändringar, men det finns väldigt anmärkningsvärda ledtrådar.

Jag antar att jag skulle ställa upp fakta när den övergår för att komma samman till 2012. Låt oss börja med omvänd magnetisk pol. I augusti 2003 skrev Washington Post att "Uppdelningen av jordens magnetfält, som både skyddar planeten och styr många av sina varelser, verkar ha börjat för ungefär 100 år sedan." Geologer har bedömt en mild nedgång i omkring 6 procent under de senaste 50 åren. Andra forskare når också till en överenskommelse om att jorden kan göra en polar omvändning. Hur och när det kommer att hända, vet ingen riktigt.

Så, nu uppstår frågan vad som händer när det flyttas i magnetpolen? Det innebär att syd- och nordpolen kommer att byta sina positioner. Enligt vissa forskare i NASA Jordens magnetiska poler utbyter sina positioner själva som otvivelaktigt skulle tvinga världen till turbulens. Vissa säger att det är en katastrofal händelse.

För det andra går vi in ​​i en period i solskyddsområdet när solenergiaktiviteten är högst och solstrålar är mest rikliga. Detta kallas solenergi maximalt och den här förväntas vara 20-40 procent starkare än den sista. Den högsta är i 2012. Denna solaktivitet kan ytterligare påverka skiftet i magnetfältet jorden går igenom, vilket i sin tur kan påverka försämringen av jordens magnetiska poler. Dessa förändringar i magnetfält är kritiska för att förstå eftersom de påverkar fåglar, insekter, däggdjur och till och med människor som har miljontals magnetpartiklar i sin fysiska uppbyggnad.

Nu enligt mina drömmar, varav många har blivit sanna, har varit av världskatastrof. Jag ser inte bara jordbävningar som förekommer här och där, men mer massiva som kan förstöra hela kontinenten. Jag ser tusen meter höga vågor som påverkar levande varelser.

Låt oss hålla 2012 åt sidan, jag har redan diskuterat att vi har passerat lutningspunkten för överlevnad. Vår planet blir förorenad dag för dag, många arter kommer att utrotas, skogarna försvinner och olika sjukdomar ökar. Den takt som vi försöker göra positiva förändringar mot återhämtning som ekologiska gårdar, återvinning mm ligger inte nära den hastighet som vi eskalerar mot vår egen utrotning.

Vi kan inte förbises av naturen. Men vad vi kan göra är att ta tag i detta underbara tillfälle och öppna våra ögon för att se vem vi är och vad är vår roll i denna planet. Vi borde tro att vi har tur att vi har korsat 2012. Om allt kommer ner till 2012 föddes vi vid ett otroligt skift i vår uppfattning. Saker ska vara raka eller snurra om vi är redo för det. Vi kommer alla att dö oavsett 2012 eller någon annan sak. Det kommer inte att ta ett magnetiskt polskift, solstopp eller en sjukdom eller något annat för oss att uppriktigt observera vårt liv. Rätt tid är alltid nu! 

Vill du prata om En domedagsprofetia ring till:

 
Evy
Utloggad
 
Healing, Medial vägledning, Spåkvinna, Experthjälp, Spådamer, Synsk, Sierska
Som healer med starka band till änglavärlden kan Evy leda dig på rätt väg igen om...
 
Iris
Utloggad
 
Spådamer, Experthjälp, Synsk, Spådom, Spåkvinna, Tarotguiderna
Iris har en ärvd gåva som gått ner i hennes släkt. Hon tolkar budskap från dina...
 
Mia
Utloggad
 
Sierska, Experthjälp, Medium, Spådam, Spådom, Spåkvinna, Spådamer
Ring gärna till Mia. Hon är en spådam med en mycket stark intuition och kontakt med...
 
Gabriella
Utloggad
 
Tarotguiderna, Drömtydning, Medium, Tarot, Spåkvinna, Pendel
Gabriella har bred kunskap gällande drömtydning och healing. Hon använder sig av...
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

15712 visningar
Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.
 
Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

13903 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

9626 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 19.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 19.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar