En domedagsprofetia

Denna artikel handlar om år 2012, det som hände då, en domedagsprofetia. Tror du på en domedagsprofetia?

En domedagsprofetia
En domedagsprofetia

Jag kallar inte mig själv som en "2012 expert", eller en domedagsprofetia expert. Men jag är lika intresserad som alla andra om vad som sägs om 2012, kommer det ske en domedagsprofetia? Och konstigt, även innan jag tänkte på 2012, har mina ofta förekommande drömmar matchat jordens förväntade efterdyning.

Innan jag dyker in i drömmar vill jag diskutera om statistik som är närmare faktiskt, men det finns inga faktiska fakta som visar att 2012 är underlättaren för stora förändringar, men det finns väldigt anmärkningsvärda ledtrådar.

Jag antar att jag skulle ställa upp fakta när den övergår för att komma samman till 2012. Låt oss börja med omvänd magnetisk pol. I augusti 2003 skrev Washington Post att "Uppdelningen av jordens magnetfält, som både skyddar planeten och styr många av sina varelser, verkar ha börjat för ungefär 100 år sedan." Geologer har bedömt en mild nedgång i omkring 6 procent under de senaste 50 åren. Andra forskare når också till en överenskommelse om att jorden kan göra en polar omvändning. Hur och när det kommer att hända, vet ingen riktigt.

Så, nu uppstår frågan vad som händer när det flyttas i magnetpolen? Det innebär att syd- och nordpolen kommer att byta sina positioner. Enligt vissa forskare i NASA kommer jordens magnetiska poler utbyter sina positioner själva som otvivelaktigt skulle tvinga världen till turbulens. Vissa säger att det är en katastrofal händelse, en domedagsprofetia.

För det andra går vi in ​​i en period i solskyddsområdet när solenergiaktiviteten är högst och solstrålar är mest rikliga. Detta kallas solenergi maximalt och den här förväntas vara 20-40 procent starkare än den sista. Den högsta är i 2012. 

Denna solaktivitet kan ytterligare påverka skiftet i magnetfältet jorden går igenom, vilket i sin tur kan påverka försämringen av jordens magnetiska poler. Dessa förändringar i magnetfält är kritiska för att förstå eftersom de påverkar fåglar, insekter, däggdjur och till och med människor som har miljontals magnetpartiklar i sin fysiska uppbyggnad.

Nu enligt mina drömmar, varav många har blivit sanna, har varit av världskatastrof, en domedagsprofetia. Jag ser inte bara jordbävningar som förekommer här och där, men mer massiva som kan förstöra hela kontinenten. Jag ser tusen meter höga vågor som påverkar levande varelser.

Låt oss hålla 2012 åt sidan, jag har redan diskuterat att vi har passerat lutningspunkten för överlevnad. Vår planet blir förorenad dag för dag, många arter kommer att utrotas, skogarna försvinner och olika sjukdomar ökar, vilket är alla en domedagsprofetia. Den takt som vi försöker göra positiva förändringar mot återhämtning som ekologiska gårdar, återvinning mm ligger inte nära den hastighet som vi eskalerar mot vår egen utrotning.

Vi kan inte förbises av naturen. Men vad vi kan göra är att ta tag i detta underbara tillfälle och öppna våra ögon för att se vem vi är och vad är vår roll i denna planet. Vi borde tro att vi har tur att vi har korsat 2012. Om allt kommer ner till 2012 föddes vi vid ett otroligt skift i vår uppfattning. 

Saker ska vara raka eller snurra om vi är redo för det. Vi kommer alla att dö oavsett 2012 eller någon annan sak. Det kommer inte att ta ett magnetiskt polskift, solstopp eller en sjukdom eller något annat för oss att uppriktigt observera vårt liv. Rätt tid är alltid nu, för att lösa en domedagsprofetia.

 
 

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Zandra
JOBBAR INTE
 

Zandra är en duktig spåkvinna som använder sig av sina mediala gåvor för att hjälpa...

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer