KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

En domedagsprofetia

Denna artikel handlar om år 2012, för om någon av dess hypoteser är sanna, så är det något att tänka på en seriös nivå.

En domedagsprofetia
En domedagsprofetia

Jag kallar inte mig själv som en "2012 expert". Men jag är lika intresserad som alla andra om vad som sägs om 2012. Och konstigt, även innan jag tänkte på 2012, har mina ofta förekommande drömmar matchat jordens förväntade efterdyning.

Innan jag dyker in i drömmar vill jag diskutera om statistik som är närmare faktiskt, men det finns inga faktiska fakta som visar att 2012 är underlättaren för stora förändringar, men det finns väldigt anmärkningsvärda ledtrådar.

Jag antar att jag skulle ställa upp fakta när den övergår för att komma samman till 2012. Låt oss börja med omvänd magnetisk pol. I augusti 2003 skrev Washington Post att "Uppdelningen av jordens magnetfält, som både skyddar planeten och styr många av sina varelser, verkar ha börjat för ungefär 100 år sedan." Geologer har bedömt en mild nedgång i omkring 6 procent under de senaste 50 åren. Andra forskare når också till en överenskommelse om att jorden kan göra en polar omvändning. Hur och när det kommer att hända, vet ingen riktigt.

Så, nu uppstår frågan vad som händer när det flyttas i magnetpolen? Det innebär att syd- och nordpolen kommer att byta sina positioner. Enligt vissa forskare i NASA Jordens magnetiska poler utbyter sina positioner själva som otvivelaktigt skulle tvinga världen till turbulens. Vissa säger att det är en katastrofal händelse.

För det andra går vi in ​​i en period i solskyddsområdet när solenergiaktiviteten är högst och solstrålar är mest rikliga. Detta kallas solenergi maximalt och den här förväntas vara 20-40 procent starkare än den sista. Den högsta är i 2012. 

Denna solaktivitet kan ytterligare påverka skiftet i magnetfältet jorden går igenom, vilket i sin tur kan påverka försämringen av jordens magnetiska poler. Dessa förändringar i magnetfält är kritiska för att förstå eftersom de påverkar fåglar, insekter, däggdjur och till och med människor som har miljontals magnetpartiklar i sin fysiska uppbyggnad.

Nu enligt mina drömmar, varav många har blivit sanna, har varit av världskatastrof. Jag ser inte bara jordbävningar som förekommer här och där, men mer massiva som kan förstöra hela kontinenten. Jag ser tusen meter höga vågor som påverkar levande varelser.

Låt oss hålla 2012 åt sidan, jag har redan diskuterat att vi har passerat lutningspunkten för överlevnad. Vår planet blir förorenad dag för dag, många arter kommer att utrotas, skogarna försvinner och olika sjukdomar ökar. Den takt som vi försöker göra positiva förändringar mot återhämtning som ekologiska gårdar, återvinning mm ligger inte nära den hastighet som vi eskalerar mot vår egen utrotning.

Vi kan inte förbises av naturen. Men vad vi kan göra är att ta tag i detta underbara tillfälle och öppna våra ögon för att se vem vi är och vad är vår roll i denna planet. Vi borde tro att vi har tur att vi har korsat 2012. Om allt kommer ner till 2012 föddes vi vid ett otroligt skift i vår uppfattning. 

Saker ska vara raka eller snurra om vi är redo för det. Vi kommer alla att dö oavsett 2012 eller någon annan sak. Det kommer inte att ta ett magnetiskt polskift, solstopp eller en sjukdom eller något annat för oss att uppriktigt observera vårt liv. Rätt tid är alltid nu!

 

Lär dig mer om En domedagsprofetia. Ring till:

Bloggare
 
Magdalena
Ledig
 
Drömtydning, Spåkvinna, Tarot, Medium, Häxa, Healing, Synsk, Medial vägledning, Experthjälp, Spådam

Magdalena är en andlig vit häxa här på tarotlinjen. Tarotguiderna hjälper henne finna...

 
Britt
Ledig
 
Spådom, Spåkvinna, Medial vägledning, Medium, Experthjälp, Healing, Spådamer, Sierska, Spådam, Tarotguiderna

När du ringer Britt möter du en trygg spådam som förmedlar tydliga svar. Hon ger dig...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Berättelse om rökelse

Berättelse om rökelse

20688 visningar

Här berättar jag om hur olika rökelser används idag, hur känsliga våra hjärnor är för just dofter, samt hur rökelser användes förr i tiden.

 
Ett mjau från andra sidan

Ett mjau från andra sidan

13011 visningar

Även en sierska som jag kan bli ordentligt överraskad ibland. Det här är en berättelse om en liten katt som visade sig i form av en ande.

 
Drömtydning

Drömtydning

19021 visningar

Drömmar har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Vad är de för något? Vad vill de säga oss?

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar