Drömtydning

Förstå dina drömmar med hjälp av drömtydning! Genom drömtydning kan dina drömmar tolkas och du förstår bättre vad de innebär. Vad vill de säga dig?

Drömtydning
Drömtydning

Vill gudar förmedla budskap till oss genom våra drömmar, eller är drömmar ett sätt för hjärnan att sortera och göra sig av med information? Reser själen fritt utan att vårt medvetande sätter spärrar när vi drömmer, eller är drömmar ett sätt att få tillgång till profetiornas bibliotek?

Det finns många olika förklaringar till varför vi drömmer. Hur man ser på drömmar beror ofta på vilket trossystem man tillhör, och vilka kulturer och traditioner man vuxit upp med. Många av oss har haft återkommande drömmar och upplevt att vissa specifika händelser från dessa drömmar slagit in en kort tid efter drömmen. Man kanske vaknar upp efter en dröm med en känsla av att dagen blir positiv eller kanske rentav dålig, och man får det bekräftat vid dagens slut.

Hur man ska tolka sina drömmar, har många frågat sig. Olika drömtydnings böcker kan ge olika svar till vår dröm, och vårt kulturella arv spelar en stor roll i hur våra drömmar kan tolkas. Många gånger kan det hjälpa att lägga drömböckerna och eventuella religiösa och kulturella åsikter åt sidan, för att bara gå efter den första känslan man får av en dröm. En dröm med skrämmande inslag kan faktiskt visa sig vara av positiv natur.

Om man vill kan man börja föra en drömjournal. Innan man går till sängs kan man förbereda sig med att alltid ha papper och penna nära till hands så att man om man vaknar under natten snabbt kan skriva ner sin dröm medan den fortfarande är färsk. Man kan sedan närmare undersöka sin dröm genom att titta på specifika delar av den och försöka slå upp symboler och dess meningar i olika lexikon. Den mening som känns ligga en närmast bör vara den rätta. Om en viss dröm återkommer och specifika händelser sker inom en avgränsad tid kan man se det som en profetisk dröm. 

Kom ihåg att en symbol för en person kan ha en helt annan mening för en annan person. En annan sak som kan vara av stor betydelse är vilken känsla man har när man vaknar. Är man glad, orolig, förväntansfull eller kanske misstänksam? Uppvaknandets känsla kan säga en mycket om drömmens betydelse och vilken inverkan drömmen kan ha på en, samt kanske ge en uppmaningar till att vara mer försiktig och uppmärksam under dagen. En dröm kan också ge en hint om att dagen kommer föra positiva överraskningar med sig.

Det finns olika personer som kan hjälpa dig med dina drömmar på ett mer personligt plan. I de böcker som finns om drömtydning kan det hända att det ord du söker efter inte finns beskrivet i boken. Det finns även böcker där tolkningarna kan vara så märkliga att man är mer förvirrad efter man läst boken än vad man var innan man öppnade den. Det finns idag många väldigt duktiga spåkvinnor, spådamer, sierskor och medium som kan hjälpa dig att tyda dina drömmar. 

Om du väljer att ringa till en spålinje får du dessutom en mycket personlig tolkning av dina drömmar. Du slipper gå igenom olika böcker och söka på internet för att försöka tyda dina drömmar. Du kan under samtalet med en spåkvinna även få medial vägledning och experthjälp där du får hjälp och instruktioner om vad/hur du skall gå till väga för att uppnå det som din dröm vill säga dig.

En dröm kan också vara ett meddelande från andra sidan, från någon du älskar som gått bort. Du kanske står inför ett val i livet och då kan drömmar ibland informera dig om någonting som skulle kunna hjälpa dig att välja rätt. Ett medium har kunskapen att förmedla detta meddelande till dig. Ibland kan det vara svårt att veta vart man skall leta för att finna den hjälp man söker. Att bara göra en sökning på nätet på till exempel drömtydning, kan leda dig till otroligt många sidor och tyvärr är inte alla sidor seriösa.

Bra ord att söka på, för att finna personer som professionellt kan hjälpa dig att tyda din dröm, är till exempel; sierska, spåkvinna, spådamer, tarotlinjen, experthjälp, spådom online, tarot online, spå dig, synsk, medial vägledning, och spålinje. De sidor där du kan känna dig trygg med att få prata med någon som är professionellt utbildad inom drömtydning, är sidor där du kan läsa att alla anställda gjort ett arbetsprov innan de blev anställda. Tydliga presentationer över samtliga anställda och de anställdas specialområden, är också ofta ett gott tecken på att spåkvinnorna på hemsidan har äkta gåvor vilka de ärvt från tidigare generationer.

Skulle det vara så att du hamnar i samtal med en sierska som saknar förmågan att arbeta med drömtydning, så kan sierskan hänvisa dig till någon annan som har just den gåvan. Du kan även välja att spå dig, kanske är den återkommande delen i dina drömmar någonting som väntar på dig i framtiden?

Vissa drömmar kan tolkas utifrån de fyra elementen; jord, eld, luft och vatten. Drömmar rörande jord, berg, stenar och liknande, har ofta en mening som handlar om ens roll i livet - Exempelvis inom fundamentala ting som karriär, ekonomi, livsmål och boende. I drömmar där vatten förekommer symboliserar vattnet ens känslor. Drömmar om hav, regn, stormar, sjöar och så vidare, handlar ofta om känslor, där ett stormigt hav betyder stormande känslor, och så vidare.

Elden symboliserar många gånger styrka och kraft. Eld kan även stå för ilska, hat, och passionerade känslor. Luft kan symbolisera luften vi andas, vindar som blåser, eller rök i olika former. Drömmar med luft i kan ge oss budskap om tal och kommunikation, såsom hur vi uttrycker oss och vad andra säger eller tycker. 

Luften innehåller det livsnödvändiga syret och drömmar där det råder brist på syre kan säga oss att vi kanske ska tänka på att vara uppmärksamma på vad vi säger, alternativt att vi inte ska bry oss så mycket om vad andra säger om oss. Naturligtvis är inte alla drömmar profetiska, varningsdrömmar eller sanndrömmar. I många fall är drömmar hjärnans sätt att bearbeta dagens intryck och ”rensa hårddisken”.

Drömmar kan även vara till hjälp när man har en fråga som man vill få besvarad. Vi har alla hört uttrycket ”Låt mig sova på saken”. Innan man lägger sig för att sova kan man koncentrera sig stark på frågan man vill få besvarad och be att svaren kommer till en genom drömmarna. Vad som är viktigt är att inte glömma bort att säga att man vill komma ihåg svaren och drömmen när man vaknar. Där kan pappret och pennan vara till stor nytta. 

Lycka till i drömmarnas värld och sov gott!

 
 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Alma
Ledig
 

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Amanda
Ledig
 

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
Annie
Ledig
 

Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan...

 
Eila
Ring senare
 

Eila har ärvda förmågor efter sin farfar och även på sin mors sida. Hennes gåvor är...

 
 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna svar på de frågor och funderingar du...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om...
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar...
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147171 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar