Dra ett tarotkort

Att dra ett tarotkort och se vad dagen har att erbjuda är ju en stor möjlighet och något vi bör tillämpa i vissa situationer. Dra ett tarotkort idag

Dra ett tarotkort
Dra ett tarotkort

För att få mer insyn i ditt eget öde, så kan man ju börja med att dra ett tarotkort om dagen. Detta med att dra ett tarotkort är faktiskt något man kan göra flera gånger om dagen för att det är bra i situationer där man tappat greppet om tillvaron och börjat falla. 

Då om man drar ett tarotkort var tredje timme, så får man en trygg pekpinne som får en att fokusera på den inre resan istället för problemet och då hittar man tillbaka dit där man vek av från den väg som tar oss tryggt och säkert till det utstakade målet. 

När leken är ny så skall man ju gå igenom den kort för kort och tolka dem efter sin egen upplevelse av kortet, med tanke på bilden och då skall man dra ett tarotkort åt gången, studera det noga, skriva en känsla (den första känslan som dyker upp).

Sedan skriver man ned hur man tolkar bilden, ja, allt som du känner för just det kortet. Då du sedan känner dig färdig med det kortet, så läser du vad det kortet betyder och ser hur nära sanningen du är och så gör du med hela tarotleken. 

Det vanligaste är att man ställer en fråga och sedan drar ett tarotkort och tolkar efter det du känner eller får in, men känner du dig det minsta osäker så använd en bok. Tarotkort är ju ett redskap som används för att komma i kontakt med intuitionen och det undermedvetna, sia i framtiden, ta kontakt med andevärlden och mycket mer.

Tarotkorten används för att svara på frågor som ställs, man kan fråga vad som helst, men det brukar vara tabu att fråga om döden, sjukdom, vinster samt rättsliga tvister och utgången av tvisten, så låt bli sådana frågor. Som du nog förstår är tarotkorten mycket visdom och kunskap så dessa kort är så mycket mer än bara spådom, tarotkorten är nyckeln till vårt inre, till det dolda som vi aldrig får kontakt med annars. 

Ja, då skall vi se här, dra ett tarotkort, du behöver inte ha någon fråga och inte heller någon speciell tanke. Nu väljer du ett kort, samlar dig och känner dig beslutsam när du vänder och tittar på kortet, ibland vill man kanske ställa en fråga med. Tarotkorten kallas visdomens bok och själens spegel.

En viktig sak att minnas är att tarotkorten samspelar med vårt undermedvetna. Tarotkorten ger oss antydningar, ledtrådar och nycklar till vår inre verklighet, med hjälp av bilderna på framsidan av varje kort. En spådom med bara ett enda tarotkort är mycket bra om du har korta frågor, eller bara för att se hur dagen kommer att bli. 

Tarotkort är ett viktigt verktyg inom medial vägledning och är en förlängning av oss själva. Tarotkorten visar oss vilken väg vi alla måste gå för att hitta visheten, det finns en viss ordning som måste följas, för att man skall kunna komma igenom den så kallade porten att se sanningen inom sig själv. Detta med tarotkort och respekten man skall ha för de trådar denna visdomens bok visar oss att vi skall gå.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Helene
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Spådamer, Spådom, Häxa, Medial vägledning, Medium, Pendel

Helene är mycket intuitiv, healer och astrolog. Hon använder sina förmågor för att...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Liza
Ledig
 
Synsk, Pendel, Medium, Healing, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Medial vägledning, Spådam, Spådamer

Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring livet...

 
Lena
Ring senare
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådom, Tarotguiderna, Tarot, Sierska, Spådam, Spåkvinna, Experthjälp

Lena vägleder dig till fantastiska möten med dina ljusarbetare, änglar och  guider. Du...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

549 visningar

Prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna svar på de frågor och funderingar du har

 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

21048 visningar

Vad kan ett medium hjälpa mig med? Tarotläggning, kontakt med nära och kära? Titt på min framtid? Läs här om vad ett medium kan hjälpa mig med

 
Hästskon

Hästskon

17314 visningar

Man kan finna hästskon överallt där lycka och tur önskas. Oavsett om du tror på skrock eller inte, så kan det inte skada att ha en hästsko någonstans

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar