KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Dra ett tarotkort

Detta om att dra ett tarotkort och se va denna dag har att erbjuda oss är ju en fantastisk möjlighet och något vi bör tillämpa i vissa situationer. Lite vad tarotkorten gör och vad det hela handlar om och att den används flitigt i mediala vägledningar för att nå roten till det onda.

Dra ett tarotkort
Dra ett tarotkort

För att få mer insyn i ditt eget öde, så kan man ju börja med att dra ett tarotkort om dagen. Detta med att dra ett tarotkort är faktiskt något man kan göra flera gånger om dagen för att det är bra i situationer där man tappat greppet om tillvaron och börjat falla. 

Då om man drar ett tarotkort var tredje timme, så får man en trygg pekpinne som får en att fokusera på den inre resan istället för problemet och då hittar man tillbaka dit där man vek av från den väg som tar oss tryggt och säkert till det utstakade målet. 

När leken är ny så skall man ju gå igenom den kort för kort och tolka dem efter sin egen upplevelse av kortet, med tanke på bilden och då skall man dra ett tarotkort åt gången, studera det noga, skriva en känsla (den första känslan som dyker upp).

Sedan skriver man ned hur man tolkar bilden, ja, allt som du känner för just det kortet. Då du sedan känner dig färdig med det kortet, så läser du vad det kortet betyder och ser hur nära sanningen du är och så gör du med hela tarotleken. 

Det vanligaste är att man ställer en fråga och sedan drar ett tarotkort och tolkar efter det du känner eller får in, men känner du dig det minsta osäker så använd en bok. Tarotkort är ju ett redskap som används för att komma i kontakt med intuitionen och det undermedvetna, sia i framtiden, ta kontakt med andevärlden och mycket mer.

Tarotkorten används för att svara på frågor som ställs, man kan fråga vad som helst, men det brukar vara tabu att fråga om döden, sjukdom, vinster samt rättsliga tvister och utgången av tvisten, så låt bli sådana frågor. Som du nog förstår är tarotkorten mycket visdom och kunskap så dessa kort är så mycket mer än bara spådom, tarotkorten är nyckeln till vårt inre, till det dolda som vi aldrig får kontakt med annars. 

Ja, då skall vi se här, dra ett tarotkort, du behöver inte ha någon fråga och inte heller någon speciell tanke. Nu väljer du ett kort, samlar dig och känner dig beslutsam när du vänder och tittar på kortet, ibland vill man kanske ställa en fråga med. Tarotkorten kallas visdomens bok och själens spegel.

En viktig sak att minnas är att tarotkorten samspelar med vårt undermedvetna. Tarotkorten ger oss antydningar, ledtrådar och nycklar till vår inre verklighet, med hjälp av bilderna på framsidan av varje kort. En spådom med bara ett enda tarotkort är mycket bra om du har korta frågor, eller bara för att se hur dagen kommer att bli. 

Tarotkort är ett viktigt verktyg inom medial vägledning och är en förlängning av oss själva. Tarotkorten visar oss vilken väg vi alla måste gå för att hitta visheten, det finns en viss ordning som måste följas, för att man skall kunna komma igenom den så kallade porten att se sanningen inom sig själv. Detta med tarotkort och respekten man skall ha för de trådar denna visdomens bok visar oss att vi skall gå.

 

Lär dig mer om Dra ett tarotkort. Ring till:

Bloggare
 
Laura
Ledig
 
Medium, Experthjälp, Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna, Medial vägledning, Sierska, Spådom, Spådam

Laura har mediala förmågor som gått i arv i många generationer i släkten. Hon använder...

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

Bloggare
 
Annie
Upptagen
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medial vägledning, Experthjälp, Synsk, Medium, Sierska, Healing, Drömtydning

Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

670 visningar

Hur hade du gjort om du vill ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer.

 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

21493 visningar

När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.

 
Hästskon

Hästskon

15889 visningar

Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar