Dra ett tarotkort

Dra ett tarotkort och se vad dagen har att erbjuda är en möjlighet till att se vad som väntar. Dra ett tarotkort nu

Dra ett tarotkort
Dra ett tarotkort

För att få mer insyn i ditt eget öde, så kan man ju börja med att dra ett tarotkort varje dag. Detta med att dra ett tarotkort är faktiskt något man kan göra flera gånger om dagen för att det är bra i situationer där man tappat greppet om tillvaron och börjat falla.

Du kan till exempel dra ett tarotkort var tredje timme, så får man en trygg pekpinne som får en att fokusera på den inre resan istället för problemet och då hittar man tillbaka dit där man vek av från den väg som tar oss tryggt och säkert till det utstakade målet. 

När leken är ny så skall man ju gå igenom den kort för kort och tolka dem efter sin egen upplevelse av kortet, med tanke på bilden och då skall man dra ett tarotkort åt gången, studera det noga, skriva en känsla (den första känslan som dyker upp).

Sedan skriver man ned hur man tolkar bilden, ja, allt som du känner för just det kortet. Då du sedan känner dig färdig med det kortet, så läser du vad det kortet betyder och ser hur nära sanningen du är och så gör du med hela tarotleken. 

Det vanligaste är att man ställer en fråga och sedan drar ett tarotkort och tolkar efter det du känner eller får in, men känner du dig det minsta osäker så använd en bok. Tarotkort är ju ett redskap som används för att komma i kontakt med intuitionen och det undermedvetna, sia i framtiden, ta kontakt med andevärlden och mycket mer.

Tarotkorten används för att svara på frågor som ställs, man kan fråga vad som helst, men det brukar vara tabu att fråga om döden, sjukdom, vinster samt rättsliga tvister och utgången av tvisten, så låt bli sådana frågor. Som du nog förstår är tarotkorten mycket visdom och kunskap så dessa kort är så mycket mer än bara spådom, tarotkorten är nyckeln till vårt inre, till det dolda som vi aldrig får kontakt med annars. 

Ja, då skall vi se här, dra ett tarotkort, du behöver inte ha någon fråga och inte heller någon speciell tanke. Nu väljer du ett kort, samlar dig och känner dig beslutsam när du vänder och tittar på kortet, ibland vill man kanske ställa en fråga med. Tarotkorten kallas visdomens bok och själens spegel.

En viktig sak att minnas är att när man ska dra ett tarotkort så samspelas det med vårt undermedvetna. Tarotkorten ger oss antydningar, ledtrådar och nycklar till vår inre verklighet, med hjälp av bilderna på framsidan av varje kort. En spådom med bara ett enda tarotkort är mycket bra om du har korta frågor, eller bara för att se hur dagen kommer att bli. 

Tarotkort är ett viktigt verktyg inom medial vägledning och är en förlängning av oss själva. Tarotkorten visar oss vilken väg vi alla måste gå för att hitta visheten, det finns en viss ordning som måste följas, för att man skall kunna komma igenom den så kallade porten att se sanningen inom sig själv. Detta med tarotkort och respekten man skall ha för de trådar denna visdomens bok visar oss att vi skall gå.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Britt
LEDIG
 

När du ringer Britt möter du en trygg spådam som förmedlar tydliga svar. Hon ger dig...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer