Divination

Spådom, divination - ett intressant ämne som kommer få dig att förstå de inre krafter som du bär på. Läs hur du kan utvecklas inom divination

Divination
Divination

Att styra sitt liv med divination eller spådom är ingen mätbar vetenskap utan en metod som helt enkelt anpassas efter individuella behov. Målet i det hela är att utveckla sin intuition och förståelse för att få en grundläggande information om det förflutna, nutiden och framför allt framtiden. 

Man använder traditionella äldre och välbeprövade metoder så som Tarot och Runor. Detta för att få kontakt med den outnyttjade kraftkälla som finns gömd djup i vårt inre. Det är en direktlänk till de universella energier. Du kanske själv har tillgång till en del intuitiva kanaler. Du har kanske själv en föraning om vad som kommer att ske framåt i tiden och upplever att det faktiskt också sker.

Många människor har denna typ av föraningar och det visar att man instinktivt har kontakt med information som ligger dold i det inre. Förmågan att förutse gör kontakten med det undermedvetna omedelbar, vårda då detta och utveckla detta otroliga verktyg och gåva. 

Spådom blev populärt på 1700-talet,då man klädde ut sig i Zigenarkläder och spådde i händer och med kort, en rolig sällskapslek helt enkelt. Under tidiga delen av 1900-talet började man göra skillnad på den sortens spådom och Divination. En personlig divination innebär helt enkelt att man tar reda på hur ens öde verkar just nu och hur det kommer att se ut i framtiden. Genom att ta sina egna beslut med djupare insikt och självkännedom kan man forma sitt öde.

Med en ökad förståelse för de mönster och rytmer som just nu finns runt oss, så kan man arbeta med energin i stället för att envist slåss mot den när det gäller en speciell sak. En personlig divination är mycket mer än ett party trick, det är ett gammalt och ärofyllt sätt att komma i kontakt med sina djupaste kunskaper. 

Inom varje människa finns ett unikt nätverk som utformats för att just dennes själ. För att få kontakt med den lågmälda visdom och intuitiva kunskap som vilar inom oss, måste vi rensa ut alla negativa tankar och göra plats för de positiva. Lite verktyg till en mental verktygslåda.

1. Affirmationer: Att formulera kraftfulla och positiva budskap i presens och visa att du är övertygad om att de redan gått i uppfyllelse.

2. Kreativ visualisering: Det är bilder vi skapar i våra hjärnor, som att exempelvis se att man tar emot en stor summa pengar.

3. Anteckningar: Skriv ned dina affirmationer.

4. Bilder: Hitta, klipp ut och häng upp bilder på det du vill ha i ditt liv (dina affirmationer). Den energi vi sänder ut i världen färgar vår syn på det vi upplever. Divination ingår i vårt dagliga liv.

Det är inte alltid lätt att leva, men om vi litar till oss själva och använder en gnutta Divination kan vi röja hindren och upptäcka massor av nya möjligheter. Det är inget konstigt med våra magiska krafter men det är kraftfullt. 

Divinationens regler är sammanflätade men även moraliska. Det finns många sätt att definiera intuitionen exempel, "Vårt högre jag", "Det sjätte sinnet", "Klarsynt". När vi kommunicerar med intuitionen så dras slöjan åt sidan och svaren blir väldigt tydliga helt plötsligt. Detta är Divination.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Viktoria
Ledig
 
Drömtydning, Spådamer, Spåman, Medium, Tarotguiderna, Sierska, Synsk, Tarot, Experthjälp, Häxa

Viktoria är en positiv och stark spåkvinna som har lång erfarenhet av att spå. Hennes...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarotguiderna

Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna på...

 
Amanda
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Drömtydning, Häxa, Spådom, Medial vägledning, Medium, Healing

Amanda har lång erfarenhet med att jobba på spålinje. Hon får till sig bilder och...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

1438 visningar

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om framtiden

 
Spådom kärlek

Spådom kärlek

2647 visningar

En text om spådom kärlek, om varför det är svårt att sia om tid, och vad är äkta fin kärlek kontra ful kärlek. Läs om spådom kärlek här

 
Runa

Runa

3222 visningar

Detta handlar om hur man gör sina egna runor/runa och hur man laddar dem med universella energier. Läs här hur du kan göra din egen runa

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar