KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0939-1945Only 15 Kr/min. Our honest and caring psychics are ready to answer your questions daily 17.30-01.00

Divination

Spådom, divination - ett intressant ämne som kommer få dig att förstå de inre krafter som du bär på.


Divination

Att styra sitt liv med divination eller spådom är ingen mätbar vetenskap utan en metod som helt enkelt anpassas efter individuella behov. Målet i det hela är att utveckla sin intuition och förståelse för att få en grundläggande information om det förflutna, nutiden och framför allt framtiden. Man använder traditionella äldre och välbeprövade metoder så som Tarot och Runor. Detta för att få kontakt med den outnyttjade kraftkälla som finns gömd djup i vårt inre. Det är en direktlänk till de universella energierna. Du kanske själv har tillgång till en del intuitiva kanaler. Du har kanske själv en föraning om vad som kommer att ske framåt i tiden och upplever att det faktiskt också sker.

Många människor har denna typ av föraningar och det visar att man instinktivt har kontakt med information som ligger dold i det inre. Förmågan att förutse gör kontakten med det undermedvetna omedelbar, vårda då detta och utveckla detta otroliga verktyg och gåva. Spådom blev populärt på 1700-talet,då man klädde ut sig i Zigenarkläder och spådde i händer och med kort, en rolig sällskapslek helt enkelt. Under tidiga delen av 1900-talet började man göra skillnad på den sortens spådom och Divination. En personlig divination innebär helt enkelt att man tar reda på hur ens öde verkar just nu och hur det kommer att se ut i framtiden. Genom att ta sina egna beslut med djupare insikt och självkännedom kan man forma sitt öde.

Med en ökad förståelse för de mönster och rytmer som just nu finns runt oss, så kan man arbeta med energin i stället för att envist slåss mot den när det gäller en speciell sak. En personlig divination är mycket mer än ett party trick, det är ett gammalt och ärofyllt sätt att komma i kontakt med sina djupaste kunskaper. Inom varje människa finns ett unikt nätverk som utformats för att just dennes själ. För att få kontakt med den lågmälda visdom och intuitiva kunskap som vilar inom oss, måste vi rensa ut alla negativa tankar och göra plats för de positiva. Lite verktyg till en mental verktygslåda.

1. Affirmationer: Att formulera kraftfulla och positiva budskap i presens och visa att du är övertygad om att de redan gått i uppfyllelse.

2. Kreativ visualisering: Det är bilder vi skapar i våra hjärnor, som att exempelvis se att man tar emot en stor summa pengar.

3. Anteckningar: Skriv ned dina affirmationer.

4. Bilder: Hitta, klipp ut och häng upp bilder på det du vill ha i ditt liv (dina affirmationer). Den energi vi sänder ut i världen färgar vår syn på det vi upplever. Divination ingår i vårt dagliga liv.

Det är inte alltid lätt att leva,men om vi litar till oss själva och använder en gnutta Divination kan vi röja hindren och upptäcka massor av nya möjligheter. Det är inget konstigt med våra magiska krafter men det är kraftfullt. Divinationens regler är sammanflätade men även moraliska. Det finns många sätt att definiera intuitionen exempel, "Vårt högre jag", "Det sjätte sinnet", "Klarsynt". När vi kommunicerar med intuitionen så dras slöjan åt sidan och svaren blir väldigt tydliga helt plötsligt. Detta är Divination.

 

Vill du prata om Divination ring till:

 
Susanne
Ledig
 
Medium, Spådam, Tarot, Pendel, Experthjälp
Susanne är en sierska som hjälper dig med dina frågor, hon har stark intuition och...
 
Nora
Ledig
 
Sierska, Synsk, Spåkvinna, Medial vägledning, Experthjälp, Spådam
Ring till Nora, hon är en förstående och godhjärtad kvinna som har sina mediala...
 
Ulva
Upptagen
 
Tarot, Synsk, Sierska, Spådam, Medial vägledning, Tarotguiderna
Välkommen med ditt samtal till Ulva om du vill tala med en varm sierska som älskar...
Bloggare
 
Rebecca
Utloggad
 
Häxa, Tarot, Spådam, Tarotguiderna, Spåkvinna, Medial vägledning
Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och...
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Tre Energihealing metoder

Tre Energihealing metoder

6862 visningar
Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.
 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

15363 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Kontakt med andar

Kontakt med andar

1699 visningar
Även om många människor kanske inte har sett spöken fysiskt, men fortfarande vet de om dem och har sin tro på andlig existens. Det är lite som att vara ett medium. Så en person, som blir en väg eller en kommunikatör mellan andarna och den verkliga världen, förvärvar ett mediums färdigheter.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar