KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148 

29.90 kr/min. 18 år 

 

 

Divination

Spådom, divination - ett intressant ämne som kommer få dig att förstå de inre krafter som du bär på.


Divination
Divination

Att styra sitt liv med divination eller spådom är ingen mätbar vetenskap utan en metod som helt enkelt anpassas efter individuella behov. Målet i det hela är att utveckla sin intuition och förståelse för att få en grundläggande information om det förflutna, nutiden och framför allt framtiden. Man använder traditionella äldre och välbeprövade metoder så som Tarot och Runor. Detta för att få kontakt med den outnyttjade kraftkälla som finns gömd djup i vårt inre. Det är en direktlänk till de universella energierna. Du kanske själv har tillgång till en del intuitiva kanaler. Du har kanske själv en föraning om vad som kommer att ske framåt i tiden och upplever att det faktiskt också sker.

Många människor har denna typ av föraningar och det visar att man instinktivt har kontakt med information som ligger dold i det inre. Förmågan att förutse gör kontakten med det undermedvetna omedelbar, vårda då detta och utveckla detta otroliga verktyg och gåva. Spådom blev populärt på 1700-talet,då man klädde ut sig i Zigenarkläder och spådde i händer och med kort, en rolig sällskapslek helt enkelt. Under tidiga delen av 1900-talet började man göra skillnad på den sortens spådom och Divination. En personlig divination innebär helt enkelt att man tar reda på hur ens öde verkar just nu och hur det kommer att se ut i framtiden. Genom att ta sina egna beslut med djupare insikt och självkännedom kan man forma sitt öde.

Med en ökad förståelse för de mönster och rytmer som just nu finns runt oss, så kan man arbeta med energin i stället för att envist slåss mot den när det gäller en speciell sak. En personlig divination är mycket mer än ett party trick, det är ett gammalt och ärofyllt sätt att komma i kontakt med sina djupaste kunskaper. Inom varje människa finns ett unikt nätverk som utformats för att just dennes själ. För att få kontakt med den lågmälda visdom och intuitiva kunskap som vilar inom oss, måste vi rensa ut alla negativa tankar och göra plats för de positiva. Lite verktyg till en mental verktygslåda.

1. Affirmationer: Att formulera kraftfulla och positiva budskap i presens och visa att du är övertygad om att de redan gått i uppfyllelse.

2. Kreativ visualisering: Det är bilder vi skapar i våra hjärnor, som att exempelvis se att man tar emot en stor summa pengar.

3. Anteckningar: Skriv ned dina affirmationer.

4. Bilder: Hitta, klipp ut och häng upp bilder på det du vill ha i ditt liv (dina affirmationer). Den energi vi sänder ut i världen färgar vår syn på det vi upplever. Divination ingår i vårt dagliga liv.

Det är inte alltid lätt att leva,men om vi litar till oss själva och använder en gnutta Divination kan vi röja hindren och upptäcka massor av nya möjligheter. Det är inget konstigt med våra magiska krafter men det är kraftfullt. Divinationens regler är sammanflätade men även moraliska. Det finns många sätt att definiera intuitionen exempel, "Vårt högre jag", "Det sjätte sinnet", "Klarsynt". När vi kommunicerar med intuitionen så dras slöjan åt sidan och svaren blir väldigt tydliga helt plötsligt. Detta är Divination.

 

Vill du prata om Divination ring till:

 
Alma
Utloggad
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom
Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna...
 
Frida
Utloggad
 
Synsk, Spåkvinna, Spådam, Häxa, Medium, Experthjälp

Frida är en spådam med mycket erfarenhet inom det mediala. Hon får alla människor att...

 
Sarah
Utloggad
 
Medium, Spådam, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Spådom
Du ringer till Sarah när du vill prata med ett medium som förmedlar budskap och ger...
 
Evy
Utloggad
 
Drömtydning, Healing, Synsk, Spåkvinna, Pendel, Spådam

Som healer med starka band till änglavärlden kan Evy leda dig på rätt väg igen om du...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Tre energihealing metoder

Tre energihealing metoder

7769 visningar

Energi healing är en alternativ medicinpraxis som behandlar akut smärta, kronisk smärta och andra hälsoproblem genom att lösa upp blockeringar samt få igång flödet av energi.

 
Allt har en tid och en plats

Allt har en tid och en plats

16063 visningar
Mitt liv har inte alltid varit lätt att leva. Jag har varit en väldigt negativ människa, fylld av hat, förakt, sorg och negativitet.
 
Hur du vet att ditt hus är hemsökt

Hur du vet att ditt hus är hemsökt

17635 visningar
När det händer saker i ditt hus som inte kan förklaras på ett naturligt sätt kan du ha en närvaro där från andra sidan. Omfattningen av händelserna kan vara stora.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. 18 år. Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min. 18 år
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar