Divination

Divination är ett intressant ämne som kommer få dig att förstå de inre krafter som du bär på. Utvecklas inom divination

Divination
Divination

Att styra sitt liv med divination eller spådom är ingen mätbar vetenskap utan en metod som helt enkelt anpassas efter individuella behov. Målet i det hela är att utveckla sin intuition och förståelse för att få en grundläggande information om det förflutna, nutiden och framför allt framtiden. 

Man använder traditionella äldre och välbeprövade metoder så som Tarot och Runor. Detta för att få kontakt med den outnyttjade kraftkälla som finns gömd djup i vårt inre. Det är en direktlänk till de universella energier. Du kanske själv har tillgång till en del intuitiva kanaler. Du har kanske själv en föraning om vad som kommer att ske framåt i tiden och upplever att det faktiskt också sker.

Många människor har denna typ av föraningar och det visar att man instinktivt har kontakt med information som ligger dold i det inre. Förmågan att förutse gör kontakten med det undermedvetna omedelbar, vårda då detta och utveckla detta otroliga verktyg och gåva. 

Spådom blev populärt på 1700-talet, då man klädde ut sig i Zigenarkläder och spådde i händer och med kort, en rolig sällskapslek helt enkelt. Under tidiga delen av 1900-talet började man göra skillnad på den sortens spådom och divination. En personlig divination innebär helt enkelt att man tar reda på hur ens öde verkar just nu och hur det kommer att se ut i framtiden. Genom att ta sina egna beslut med djupare insikt och självkännedom kan man forma sitt öde.

Med en ökad förståelse för de mönster och rytmer som just nu finns runt oss, så kan man arbeta med energin i stället för att envist slåss mot den när det gäller en speciell sak. En personlig divination är mycket mer än ett party trick, det är ett gammalt och ärofyllt sätt att komma i kontakt med sina djupaste kunskaper. 

Inom varje människa finns ett unikt nätverk som utformats för att just dennes själ. För att få kontakt med den lågmälda visdom och intuitiva kunskap som vilar inom oss, måste vi rensa ut alla negativa tankar och göra plats för de positiva. Lite verktyg till en mental verktygslåda.

1. Affirmationer: Att formulera kraftfulla och positiva budskap i presens och visa att du är övertygad om att de redan gått i uppfyllelse.

2. Kreativ visualisering: Det är bilder vi skapar i våra hjärnor, som att exempelvis se att man tar emot en stor summa pengar.

3. Anteckningar: Skriv ned dina affirmationer.

4. Bilder: Hitta, klipp ut och häng upp bilder på det du vill ha i ditt liv (dina affirmationer). Den energi vi sänder ut i världen färgar vår syn på det vi upplever. Divination ingår i vårt dagliga liv.

Det är inte alltid lätt att leva, men om vi litar till oss själva och använder en gnutta divination kan vi röja hindren och upptäcka massor av nya möjligheter. Det är inget konstigt med våra magiska krafter men det är kraftfullt. 

Divinationens regler är sammanflätade men även moraliska. Det finns många sätt att definiera intuitionen exempel, "Vårt högre jag", "Det sjätte sinnet", "Klarsynt". När vi kommunicerar med intuitionen så dras slöjan åt sidan och svaren blir väldigt tydliga helt plötsligt. Detta är divination.

 
 

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Hannele
JOBBAR INTE
 

Ring till Hannele, hon kan hjälpa dig med vägledning och kanalisering när du har...

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer