Det okända medium

Det okända medium, hur de arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt. Läs om det okända medium

Det okända medium
Det okända medium

När ett medium ansluter sig till en persons energiflöde, så förlitar sig det okända medium på att andarna som omger den personen skall visa henne/honom vad det är som påverkar personen psykiskt, emotionellt och fysiskt. Med hjälp av andarna kan det okända medium se vilka blockeringar som finns genom att lyfta lagrad energi. 

Vad är egentligen det okända medium? Vi börjar med att göra skillnad. En medialt begåvad person är nödvändigtvis inte ett medium men ett parapsykiskt medium har alltid medial begåvning. Det är en otroligt viktig skillnad som måste framhållas då de ofta blandas ihop.

Medialt begåvade personer kan läsa av energin hos människor eller andra föremål och får på så vis insikter om bakgrund, nuvarande liv och ibland framtid. Parapsykiska medium går ett steg längre och använder sin mediala förmåga för att läsa av den andliga energin som existerar och omger människan. Detta gör att det okända medium på så vis kan se händelser från det förflutna i nutid och i deras framtid. Så det okända medium är i direkt kontakt och får information direkt från de döda och från andliga guider och änglar. 

En till viktig skillnad är att en medialt begåvad person normalt lägger sin fokus på framtida händelser medan parapsykiska medium för det mesta ägnar sig åt saker som redan skett eller pågår just nu så klienten själv kan få inblick och göra framtida val.

Precis som i vilket yrke som helst så har det okända medium sina specialområden. De okända medium har olika gåvor och nu kommer exempel på några av dem. Klärvoajans = Klarseende. Detta betyder att glimtar ur det förflutna, nuet och framtiden passerar som små filmsekvenser som en dagdröm, bilderna är lite flyktiga så det krävs lugn och ro och koncentration. 

Klaraudiens = Klarhörande. Konstigt nog är det man hör allt annat än klart. Ljud, musik, ord och ibland hela meningar i en enda röra. 

Klärsentiens = Klarkännande. Denna gåva får många människor utan att registrera den. Det är när man får en stark magkänsla, bra eller dålig när man möter någon första gången. Då registrerar man energier från någon människa eller en ande, som sagts innan så måste ens intuition aktiveras för att få en kontakt med andevärlden. 

Redan innan vi föds planerar vi att vissa händelser skall inträffa i nästa liv men dessutom väljer vi en själsgrupp som skall hjälpa oss med vår andliga tillväxt medan vi fortfarande befinner oss på jorden.

I de flesta själsgrupper finns minst 5 och högst 100 själar. Vi återföds alltid med samma själsgrupp. De som väljer att återfödas vid samma tillfälle gör det för att kunna hjälpa varandra att utvecklas. Valet av vår tidpunkt för att dö kan verka nyckfull och ibland även orättvis men så är det ju absolut inte alls. Sanningen är en helt annan, vi har nämligen själva valt vårt eget slutdatum. Just precis du läste rätt, varenda en av oss. 

Du i samarbete med din själsgrupp och dina speciellt utvalda andliga guider bestämmer vilka läxor som just du skall lära dig under ditt nästa liv. Det okända medium har fått sin gåva att visa människor vägen genom allt detta och förhindra dig från den smärta du genomgår för att du inte förstår din egen resa.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

 
Yvonne
LEDIG
 

Presentation kommer snart

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer