KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 

Det okända medium

Det okända medium, hur hon/han arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt.


Det okända medium

När ett medium ansluter sig till sin klients energiflöde, så förlitar sig det okända medium på att andarna som omger den personen skall visa henne/honom vad det är som påverkar klienten psykiskt, emotionellt och fysiskt. Med hjälp av andarna kan det okända medium se klientens blockeringar genom att lyfta lagrad energi. Vad är egentligen ett medium? Vi börjar med att göra skillnad. En medialt begåvad person är nödvändigtvis inte ett medium men ett parapsykiskt medium har alltid medial begåvning. Det är en otroligt viktig skillnad som måste framhållas då klienterna ofta blandar ihop detta.

Medialt begåvade personer kan läsa av energin hos människor eller andra föremål och får på så vis insikter om bakgrund, nuvarande liv och ibland framtid. Parapsykiska medium går ett steg längre och använder sin mediala förmåga för att läsa av den andliga energin som existerar och omger människan. Detta gör att det okända medium på så vis kan se händelser från det förflutna i nutid och i deras framtid. Så ett medium är i direkt kontakt och får information direkt från de döda och från andliga guider och änglar. En till viktig skillnad är att en medialt begåvad person normalt lägger sin fokus på framtida händelser medan parapsykiska medium för det mesta ägnar sig åt saker som redan skett eller pågår just nu så klienten själv kan få inblick och göra framtida val.

Precis som i vilket yrke som helst så har ett medium sina specialområden. De okända medium har olika gåvor och nu kommer exempel på några av dem. Klärvoajans = Klarseende. Detta betyder att glimtar ur det förflutna, nuet och framtiden passerar som små filmsekvenser som en dagdröm, bilderna är lite flyktiga så det krävs lugn och ro och koncentration. Klaraudiens = Klarhörande. Konstigt nog är det man hör allt annat än klart. Ljud, musik, ord och ibland hela meningar i en enda röra. Klärsentiens = Klarkännande. Denna gåva får många människor utan att registrera den. Det är när man får en stark magkänsla, bra eller dålig när man möter någon första gången. Då registrerar man energier från någon människa eller en ande, som sagts innan så måste ens intuition aktiveras för att få en kontakt med andevärlden. Redan innan vi föds planerar vi att vissa händelser skall inträffa i nästa liv men dessutom väljer vi en själsgrupp som skall hjälpa oss med vår andliga tillväxt medan vi fortfarande befinner oss på jorden.

I de flesta själsgrupper finns minst 5 och högst 100 själar. Vi återföds alltid med samma själsgrupp. De som väljer att återfödas vid samma tillfälle gör det för att kunna hjälpa varandra att utvecklas. Valet av vår tidpunkt för att dö kan verka nyckfull och ibland även orättvis men så är det ju absolut inte alls. Sanningen är en helt annan, vi har nämligen själva valt vårt eget slutdatum. Just precis du läste rätt, varenda en av oss. Du i samarbete med din själsgrupp och dina speciellt utvalda andliga guider bestämmer vilka läxor som just du skall lära dig under ditt nästa liv. Medium har fått sin gåva att visa människor vägen genom allt detta och förhindra dig från den smärta du genomgår för att du inte förstår din egen resa.

 

Vill du prata om Det okända medium ring till:

Bloggare
 
Rebecca
Utloggad
 
Häxa, Tarot, Spådam, Tarotguiderna, Spåkvinna, Medial vägledning
Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och...
 
Clair
Utloggad
 
Medium, Häxa, Tarot, Synsk, Healing, Spådam
Clair kan ge dig experthjälp med en lång och bred erfarenhet som spåkvinna. Hon är...
 
Varja
Utloggad
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medium, Medial vägledning
Varja är en erfaren sierska och medium online. Ta kontakt med andra sidan och få...
 
Ulva
Utloggad
 
Tarot, Synsk, Sierska, Spådam, Medial vägledning, Tarotguiderna
Välkommen med ditt samtal till Ulva om du vill tala med en varm sierska som älskar...
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Den gudomliga dvärgen

Den gudomliga dvärgen

15978 visningar
Vår värld är full av så mycket mystik. Det finns energier i vår värld som inte ens den mest erfarna sierska eller spåkvinna har kunskap om.
 
Attrahera lycka

Attrahera lycka

10263 visningar
Du har en viss kontroll över ditt eget öde kan man säga, känns inte det kraftfullt? Att genom att vara en proaktiv deltagare i ditt eget liv så kan du locka din egen lycka till dig?
 
Andliga tecken från himlen

Andliga tecken från himlen

2363 visningar
Ja, det är sant att det finns ett liv efter döden. Döden är bara en process genom vilken en persons ande förlorar sin kropp. Våra älskade startar sitt nya liv i himlen efter att ha gått bort.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar