Det okända medium

Det okända medium, hur hon eller han arbetar med andarna och det mediala arbetet på ett lättfattat sätt. Läs om det okända medium och hur de jobbar

Det okända medium
Det okända medium

När ett medium ansluter sig till sin klients energiflöde, så förlitar sig det okända medium på att andarna som omger den personen skall visa henne/honom vad det är som påverkar klienten psykiskt, emotionellt och fysiskt. Med hjälp av andarna kan det okända medium se klientens blockeringar genom att lyfta lagrad energi. 

Vad är egentligen ett medium? Vi börjar med att göra skillnad. En medialt begåvad person är nödvändigtvis inte ett medium men ett parapsykiskt medium har alltid medial begåvning. Det är en otroligt viktig skillnad som måste framhållas då klienterna ofta blandar ihop detta.

Medialt begåvade personer kan läsa av energin hos människor eller andra föremål och får på så vis insikter om bakgrund, nuvarande liv och ibland framtid. Parapsykiska medium går ett steg längre och använder sin mediala förmåga för att läsa av den andliga energin som existerar och omger människan. Detta gör att det okända medium på så vis kan se händelser från det förflutna i nutid och i deras framtid. Så ett medium är i direkt kontakt och får information direkt från de döda och från andliga guider och änglar. 

En till viktig skillnad är att en medialt begåvad person normalt lägger sin fokus på framtida händelser medan parapsykiska medium för det mesta ägnar sig åt saker som redan skett eller pågår just nu så klienten själv kan få inblick och göra framtida val.

Precis som i vilket yrke som helst så har ett medium sina specialområden. De okända medium har olika gåvor och nu kommer exempel på några av dem. Klärvoajans = Klarseende. Detta betyder att glimtar ur det förflutna, nuet och framtiden passerar som små filmsekvenser som en dagdröm, bilderna är lite flyktiga så det krävs lugn och ro och koncentration. 

Klaraudiens = Klarhörande. Konstigt nog är det man hör allt annat än klart. Ljud, musik, ord och ibland hela meningar i en enda röra. 

Klärsentiens = Klarkännande. Denna gåva får många människor utan att registrera den. Det är när man får en stark magkänsla, bra eller dålig när man möter någon första gången. Då registrerar man energier från någon människa eller en ande, som sagts innan så måste ens intuition aktiveras för att få en kontakt med andevärlden. 

Redan innan vi föds planerar vi att vissa händelser skall inträffa i nästa liv men dessutom väljer vi en själsgrupp som skall hjälpa oss med vår andliga tillväxt medan vi fortfarande befinner oss på jorden.

I de flesta själsgrupper finns minst 5 och högst 100 själar. Vi återföds alltid med samma själsgrupp. De som väljer att återfödas vid samma tillfälle gör det för att kunna hjälpa varandra att utvecklas. Valet av vår tidpunkt för att dö kan verka nyckfull och ibland även orättvis men så är det ju absolut inte alls. Sanningen är en helt annan, vi har nämligen själva valt vårt eget slutdatum. Just precis du läste rätt, varenda en av oss. 

Du i samarbete med din själsgrupp och dina speciellt utvalda andliga guider bestämmer vilka läxor som just du skall lära dig under ditt nästa liv. Medium har fått sin gåva att visa människor vägen genom allt detta och förhindra dig från den smärta du genomgår för att du inte förstår din egen resa.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Helene
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Spådamer, Spådom, Häxa, Medial vägledning, Medium, Pendel

Helene är mycket intuitiv, healer och astrolog. Hon använder sina förmågor för att...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Lena
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådom, Tarotguiderna, Tarot, Sierska, Spådam, Spåkvinna, Experthjälp

Lena vägleder dig till fantastiska möten med dina ljusarbetare, änglar och  guider. Du...

 
Liza
Ledig
 
Synsk, Pendel, Medium, Healing, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Medial vägledning, Spådam, Spådamer

Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring livet...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spå framtiden

Spå framtiden

2276 visningar

Spå framtiden och söka medial vägledning? Här kan du läsa om vad det innebär att spå framtiden och tips och råd på vad du bör tänka på

 
Hjälp av medium

Hjälp av medium

3390 visningar

Det är en god idé att ta hjälp av medium när man känner att man vill komma vidare men inte vet hur. Hjälp av medium kan ge vägledning och goda råd

 
Bli spådd om kärlek

Bli spådd om kärlek

4888 visningar

Att bli spådd om kärlek kan underlätta att få dina pusselbitar på plats och hjälpa dig att lättare sätta dina mål i livet. Bli spådd om kärlek online

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar