KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 

Den spökande munken

Jag har välsignats med olika gåvor. En av gåvorna är att jag är ett medium. Om någon behöver hjälp med att rena sitt hem erbjuder jag experthjälp.


Den spökande munken
Den spökande munken

Det är inte bara vi levande som kan vara i behov av medial vägledning, de som känner att de ”fastnat” på andra sidan kan också behöva guidning, healing, experthjälp och medial vägledning för att finna vägen till ljuset som väntar på dem. För en tid sedan fick jag ett samtal från en bekant som sa att hon upplevde att det spökade i hennes hem. Detta hade börjat efter att hon gjort ett besök hos en väninna som varit mycket rädd eftersom hon sett mörka skuggor röra sig i hallen, och saker och ting i hennes hus hade flyttat på sig. Min bekant är själv mycket intresserad av andlighet och det övernaturliga och hon kan känna in olika fenomen. Tillsammans hade min väninna och hennes bekant försökt rena väninnans hem genom att driva bort de mörka skuggor som störde. Deras ritual verkade ha haft effekt eftersom min väninna inte längre kände en närvaro och lugnet återvände till hennes hem.

Däremot var det en helt annan historia hos min bekant. Energin som de två kvinnorna hade lyckats få bort hade istället följt min väninnas bekant hem och börjat spöka ordentligt hos henne. Hennes barn vaknade om natten i skräck, hunden skällde och morrande åt tomma luften och själv såg hon en mörk figur iklädd i en munkkåpa smyga runt i huset. Detta skrämde henne och hon bad mig om hjälp att bli fri från denna varelse. Jag begav mig till henne och försökte etablera en kontakt för att få svar på vem, vad och varför identiteten var där. Den som jobbar som spådam, sierska, medium eller är synsk får till sig informationen på olika sätt. En del kan höra, en del se, en del känner, och en del kan få till sig information enbart genom att vidröra ett föremål som tillhört den peson de försöker få kontakt med.

Det jag fick uppleva var långt ifrån vad jag hade väntat mig. Många gånger kommunicerar en ande med mig genom att skicka bilder eller filmer till mig som jag se i mitt inre, men jag kan även höra andarnas röster och det var just det som hände denna gång. En manlig figur visade sig. Han var iklädd i en medeltida munkdräkt med en huva nerdragen över ansiktet. Jag ställde frågan varför han var här. Svaret jag hörde var att han färdats genom dimensioner och århundraden och sökt efter ljuset som kunde befria honom.

Vi som har dessa gåvor, särskilt medium, kan beskrivas som fyrar för vilsna själar. Andarna ser ett ljus som dem söker sig till för att få hjälp. Varelsen berättade att mediala personer sken ut i de mörka dimensionerna som laserljus upp mot himlen och det var det som dragit honom ner på jorden. Kanske fanns det någon här som kunde lossa hans kedjor?

- "Befria dig från vad?" frågade jag.

- "Detta här" sa han och tog av sig huvan.

Jag ryggade tillbaka av synen jag fick. Hans ansikte var som ruttet kött, deformerat, med  larver krälande omkring. Han såg ut som ett uppgrävt lik. ”Vad är det som har hänt dig?” frågade jag.  Hans historia var följande:

Han levde på 1300-talet som en ung munk i ett kloster. Han älskade sitt liv, att läsa de heliga texterna, skriva och utföra trädgårdssysslorna. Men det han fann i skrifter stämde inte överens med det kyrkans män lärde ut. Han konfronterade dem och visade de heliga texterna som grund men det skulle han inte gjort. Man fick inte säga emot kyrkans män. Biskopen kallade honom för hädare och han blev förvisad ur klostret. Han fick en förbannelse lagd på sig och förvägrades att begravas i helig mark. Utstött och förvirrad vandrade han runt flera år tills han dog av sjukdom och sorg. Han ville bara sprida kärlekens ord men fick hat i dess ställe.

 Jag berättade för honom att han var perfekt som han var, att han inte gjort fel utan att han blev ett offer för din tids religiösa maktelit.

- "Känn dig fri att lämna detta mörker du vandrat i för att gå in i de dimensioner som du längtar till. Du är din egen herre", sa jag till honom.

Jag gav honom en kram. Denna kram var som en överföring av ren healing och hans förbannelse och bojor lossnade. Med en gång exploderade detta förvridna ansikte och munken förvandlades till en ståtlig ljusvarelse. ”Tack, tack!” svarade han och försvann i ett hav av ljus. Jag stod kvar, lite chockad men med djup glädje i hjärtat.  Det är så härligt att kunna vara till hjälp.

En tanke slog mig, nämligen att man aldrig bör döma någon efter utseendet. Sagor som Skönheten och odjuret, Grodprinsen, och liknande historier, har en djupare mening och man kan dra mycket lärdom av dessa historier. Det munken behövde och hade sökt efter var någon som hade tid att lyssna på hans historia. Min gåva som medium gjorde att jag kunde göra detta. Jag kunde ge honom healing bara genom att lyssna, finnas där som medmänniska, samt få honom att förstå att hans historia var värd att lyssnas på. Att han hade ett värde.

Det jag sade till honom gav honom den mediala vägledning han behövde för att finna sitt eget värde igen. Nu var min bekants hem renat. Efter en vecka återkom jag till min bekant för en uppdatering. Hon berättade att frid och fröjd rådde. Barnen sov djupt utan mardrömmar och hunden hade lugnat ner sig. Inga fler mörka skuggor av medeltida munkar fanns att finna och vi hade bägge två blivit lite klokare av denna erfarenhet. Nu kunde munken leva i det ljus han sökt så länge och sprida all den kärlek han alltid drömt om att kunna göra. När man arbetar med healing, som medium, spådam, eller som sierska så är det största tacket man kan få vetskapen om att man verkligen kunnat hjälpa en annan människa. Hela kroppen fylls av kärlek och tacksamhet. Tacksamhet över att den experthjälp man kunde erbjuda verkligen fungerande samt en enorm tacksamhet till Gud/Universum/Änglarna, eller vilken högre makt man väljer att tro har gett en sina gåvor. Dessa gåvor som hjälper oss att göra världen lite bättre.

Artikelförfattare: M. Andersson

 

Vill du prata om Den spökande munken ring till:

 
Alma
Ledig
 
Tarot, Pendel, Medium, Synsk, Medial vägledning, Spådom
Alma är en sierska som kan hjälpa dig att spå dig själv. Med ljuset och änglarna...
 
Liza
Ledig
 
Synsk, Pendel, Medium, Healing, Tarot, Tarotguiderna
Liza vill spå dig och ge dig budskap från andra sidan. Har du funderingar kring...
 
Camilla
Utloggad
 
Synsk, Spådam, Medium, Healing, Drömtydning, Tarot
Camilla är en varmhjärtad och mycket förstående rådgivare. Med henne kan du prata...
 
Sarah
Utloggad
 
Medium, Spådam, Tarot, Tarotguiderna, Experthjälp, Spådom
Du ringer till Sarah när du vill prata med ett medium som förmedlar budskap och ger...
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Reningsritual för hemmet

Reningsritual för hemmet

14771 visningar
Jag arbetar som medium, sierska, spåkvinna samt synsk och har många gånger fått frågan om jag kan rena ett hem från negativa energier.
 
Medial rådgivning - är du född medial?

Medial rådgivning - är du född medial?

18703 visningar
Medium är födda med sin intuition, men ibland kan något trigga igång gåvan. Här är några tecken på att du är född spåkvinna.
 
Ceasar den talande hunden

Ceasar den talande hunden

14340 visningar
En gåva som inte är speciellt vanlig är just förmågan att tala med djur. Här berättar ett medium om denna gåva och om hennes upplevelser.
 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar