KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min (18 år)  

 

 

Bli spådd i tarot

Om du är nyfiken på hur en spådam eller spåman jobbar så kan du helt enkelt bara ringa till en bra spålinje.

Bli spådd i tarot
Bli spådd i tarot

Det finns tillfällen i livet där man känner att man har fler frågor än svar om saker och ting. Om du känner så kan det vara till stor hjälp att ringa till en medial vägledare och bli spådd i tarot. Nu finns det väldigt många olika varianter på hur en medial vägledare jobbar och vilka verktyg han eller hon använder. 

En del arbetar med kristaller, pendel, runor osv. och en del använder inga verktyg alls mer än sin egen förmåga att känna in energier från olika dimensioner. Det spelar ingen roll egentligen vilken metod de använder utan det viktiga här är att de är erfarna och vet vad de gör.

Människan har spått sedan tidens begynnelse och metoderna har varierat såklart. Men att bli spådd i tarot verkar vara den mest populära metoden. Det har alltid ansetts vara lite mystik kring dessa tarotkort även om det också har använts vanliga spelkort. 

Det finns olika läggningar för olika typer av frågor och en av den vanligaste världen över är det keltiska korset. Där får tolkaren en övergripande helhetsbild av situationen som det frågas om. Förr i tiden var det lite tabu att lägga korten på annat sätt än de traditionella medan nu för tiden är det allt vanligare att man gör sin egen läggning. Det finns ett gammalt uttryck som heter ”korten ljuger aldrig”.

Det stämmer verkligen därför att det handlar om hur korten tolkas. Det gäller för tolkaren att förmedla budskapen precis som de levereras utan att lägga in sitt eget tycke eller åsikt i det. Därför är det av största vikt att man vänder sig till en medial vägledare som har lång erfarenhet och är seriös. 

Du kan bli spådd i tarot om din dåtid, nutid och framtid men korten berättar även om andra saker när du blir spådd. Du får veta mer än det du frågar om som kan vara viktigt och bra för dig att veta. Det kan handla om att du behöver ta nya beslut för att nå ditt mål eller hur du kan göra för att komma vidare till nästa steg i ditt liv. Många människor har fått stor nytta och glädje av kortens budskap.

Nu kanske man inte får svaren som man helst skulle vilja ha och sådana gånger känns det nog inte så positivt. Till exempel om man vill att någon relation man har haft tidigare ska börja fungera igen och får svaret att man ska fokusera på något annat istället fast det enda man vill just då är att det ska bli bra igen. Ett sådant budskap kan kännas negativt att få i det läget men korten berättar hur det är utan omsvep kan man säga. Så om du har funderat på att testa att bli spådd, se till att du vänder dig till en professionell medial vägledare som är erfaren.

Du kan få mycket nya insikter om dig själv och andra och du får medial rådgivning som verkligen hjälper dig i din vardag. Man kan tycka vad man vill om spådom såklart och det finns väldigt många olika åsikter om detta. Men det finns många negativt inställda kritiker som faktiskt blivit övertygade om att korten aldrig ljuger. 

En del människor använder sig av medial vägledning någon enstaka gång i livet medan andra ringer kontinuerligt för att bli spådda. Det finns väldigt mycket som tarotkorten kan hjälpa till med, smått som stort.

 

Lär dig mer om Bli spådd i tarot. Ring till:

Bloggare
 
Yrsa
Ledig
 
Pendel, Tarot, Experthjälp, Healing, Spådam, Medial vägledning, Medium, Synsk, Sierska, Tarotguiderna

Yrsa är född med sina gåvor som gått i arv genom generationer och har i vuxen ålder...

 
Vera
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Medial vägledning, Healing, Spådom, Spåkvinna, Medium, Pendel, Sierska

presentation kommer snart

 
Eliza
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Experthjälp, Medial vägledning, Spåkvinna, Spådom, Häxa, Healing, Medium

Eliza kan du be om medial vägledning inom alla områden. Hon ger dig full uppmärksamhet...

 
Eila
Ledig
 
Synsk, Healing, Drömtydning, Spådam, Spådamer, Spådom, Tarot, Tarotguiderna, Medium, Medial vägledning, Experthjälp, Sierska, Spåkvinna

Eila har ärvda gåvor från sin farfar och även från sin mors sida. Hon ger synsk...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

108 visningar

Gratis spådom om framtiden? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa när du ringer in och ska få en gratis spådom om framtiden.

 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

19719 visningar

När jag började titta på medium och andliga vägledare, visste jag inte att det fanns en skillnad mellan dem. Jag känner att man behöver dem båda även om medium också kan spå om framtiden.

 
Hästskon

Hästskon

16139 visningar

Se dig själv promenera längs en skogsstig under en solig dag. Titta dig omkring och fundera över vad för slags symboler du hittar på stigen?

 
 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147147 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar