Bli spådd i tarot

Är du nyfiken på att bli spådd i tarot? En spådam eller spåman kan se till så att du kan bli spådd i tarot 

Bli spådd i tarot
Bli spådd i tarot

Det finns tillfällen i livet där man känner att man har fler frågor än svar om saker och ting. Om du känner så kan det vara till stor hjälp att be en medial vägledare om att bli spådd i tarot. Nu finns det väldigt många olika varianter på hur en medial vägledare jobbar och vilka verktyg han eller hon använder. 

En del arbetar med kristaller, pendel, runor osv. och en del använder inga verktyg alls mer än sin egen förmåga att känna in energier från olika dimensioner. Det spelar ingen roll egentligen vilken metod de använder utan det viktiga här är att de är erfarna och vet vad de gör.

Människan har sett till att bli spådd i tarot sedan tidens begynnelse och metoderna har varierat såklart. Men att bli spådd i tarot verkar vara den mest populära metoden. Det har alltid ansetts vara lite mystik kring dessa tarotkort även om det också har använts vanliga spelkort. 

Det finns olika läggningar för olika typer av frågor och en av den vanligaste världen över är det keltiska korset. Där får tolkaren en övergripande helhetsbild av situationen som det frågas om. Förr i tiden var det lite tabu att lägga korten på annat sätt än de traditionella medan nu för tiden är det allt vanligare att man gör sin egen läggning. Det finns ett gammalt uttryck som heter ”korten ljuger aldrig”.

Det stämmer verkligen därför att det handlar om hur korten tolkas. Det gäller för tolkaren att förmedla budskapen precis som de levereras utan att lägga in sitt eget tycke eller åsikt i det. Därför är det av största vikt att man vänder sig till en medial vägledare som har lång erfarenhet och är seriös. 

Du kan bli spådd i tarot om din dåtid, nutid och framtid men korten berättar även om andra saker när du vill bli spådd i tarot. Du får veta mer än det du frågar om som kan vara viktigt och bra för dig att veta. Det kan handla om att du behöver ta nya beslut för att nå ditt mål eller hur du kan göra för att komma vidare till nästa steg i ditt liv. Många människor har fått stor nytta och glädje av kortens budskap.

Nu kanske man inte får svaren som man helst skulle vilja ha och sådana gånger känns det nog inte så positivt. Till exempel om man vill att någon relation man har haft tidigare ska börja fungera igen och får svaret att man ska fokusera på något annat istället fast det enda man vill just då är att det ska bli bra igen. Ett sådant budskap kan kännas negativt att få i det läget men korten berättar hur det är utan omsvep kan man säga. Så om du har funderat på att testa att Bli spådd i tarot, se till att du vänder dig till någon som är erfaren.

Du kan få mycket nya insikter om dig själv och du får medial rådgivning som verkligen hjälper dig i din vardag. Man kan tycka vad man vill om spådom såklart och det finns väldigt många olika åsikter om detta. Men det finns många negativt inställda kritiker som faktiskt blivit övertygade om att korten aldrig ljuger. 

En del människor använder sig av medial vägledning någon enstaka gång i livet medan andra väljer att bli spådd i tarot ofta. Det finns väldigt mycket som tarotkorten kan hjälpa till med, smått som stort.

 
 

 
Amanda
LEDIG
 

Amanda får till sig bilder och siffror som kan vara en hjälp när du söker svar på...

bloggar
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gåvor är att hon är ger synsk vägledning. Hon ser dåtid, nutid och framtid....

 
Yvonne
LEDIG
 

Presentation kommer snart

 

Läsvärda artiklar

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

Du kan prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna...
 
Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden

Gratis spådom om framtiden, går det att få? Få reda på hur du går tillväga och vilka frågor du kan ställa
 
Att spå sig

Att spå sig

Att spå sig ska vara enkelt. Är du nyfiken och vill testa på det? Att spå sig är bara några knapptryckningar bort
 
Seriösa spålinjer

Seriösa spålinjer

Vill du ringa till seriösa spålinjer? Här hittar du lite tips på hur du kan hitta seriösa spålinjer online
 
 
 
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min

Genom att använda denna webbsida samtycker du till användningen av kakor. Information som samlas in med kakor kan vara t.ex. hur ofta du besöker webbsidan och från vilket land du surfar. Läs mer