Bli spådd i tarot

Är du nyfiken på att bli spådd i tarot? Ring in till en spådam eller spåman så kan du bli spådd i tarot och få reda på till exempel din framtid

Bli spådd i tarot
Bli spådd i tarot

Det finns tillfällen i livet där man känner att man har fler frågor än svar om saker och ting. Om du känner så kan det vara till stor hjälp att ringa till en medial vägledare och bli spådd i tarot. Nu finns det väldigt många olika varianter på hur en medial vägledare jobbar och vilka verktyg han eller hon använder. 

En del arbetar med kristaller, pendel, runor osv. och en del använder inga verktyg alls mer än sin egen förmåga att känna in energier från olika dimensioner. Det spelar ingen roll egentligen vilken metod de använder utan det viktiga här är att de är erfarna och vet vad de gör.

Människan har spått sedan tidens begynnelse och metoderna har varierat såklart. Men att bli spådd i tarot verkar vara den mest populära metoden. Det har alltid ansetts vara lite mystik kring dessa tarotkort även om det också har använts vanliga spelkort. 

Det finns olika läggningar för olika typer av frågor och en av den vanligaste världen över är det keltiska korset. Där får tolkaren en övergripande helhetsbild av situationen som det frågas om. Förr i tiden var det lite tabu att lägga korten på annat sätt än de traditionella medan nu för tiden är det allt vanligare att man gör sin egen läggning. Det finns ett gammalt uttryck som heter ”korten ljuger aldrig”.

Det stämmer verkligen därför att det handlar om hur korten tolkas. Det gäller för tolkaren att förmedla budskapen precis som de levereras utan att lägga in sitt eget tycke eller åsikt i det. Därför är det av största vikt att man vänder sig till en medial vägledare som har lång erfarenhet och är seriös. 

Du kan bli spådd i tarot om din dåtid, nutid och framtid men korten berättar även om andra saker när du blir spådd. Du får veta mer än det du frågar om som kan vara viktigt och bra för dig att veta. Det kan handla om att du behöver ta nya beslut för att nå ditt mål eller hur du kan göra för att komma vidare till nästa steg i ditt liv. Många människor har fått stor nytta och glädje av kortens budskap.

Nu kanske man inte får svaren som man helst skulle vilja ha och sådana gånger känns det nog inte så positivt. Till exempel om man vill att någon relation man har haft tidigare ska börja fungera igen och får svaret att man ska fokusera på något annat istället fast det enda man vill just då är att det ska bli bra igen. Ett sådant budskap kan kännas negativt att få i det läget men korten berättar hur det är utan omsvep kan man säga. Så om du har funderat på att testa att bli spådd, se till att du vänder dig till en professionell medial vägledare som är erfaren.

Du kan få mycket nya insikter om dig själv och andra och du får medial rådgivning som verkligen hjälper dig i din vardag. Man kan tycka vad man vill om spådom såklart och det finns väldigt många olika åsikter om detta. Men det finns många negativt inställda kritiker som faktiskt blivit övertygade om att korten aldrig ljuger. 

En del människor använder sig av medial vägledning någon enstaka gång i livet medan andra ringer kontinuerligt för att bli spådda. Det finns väldigt mycket som tarotkorten kan hjälpa till med, smått som stort.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

 
Helene
Ledig
 
Tarot, Tarotguiderna, Spådam, Spådamer, Spådom, Häxa, Medial vägledning, Medium, Pendel

Helene är mycket intuitiv, healer och astrolog. Hon använder sina förmågor för att...

 
Lena
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådom, Tarotguiderna, Tarot, Sierska, Spådam, Spåkvinna, Experthjälp

Lena vägleder dig till fantastiska möten med dina ljusarbetare, änglar och  guider. Du...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Annie
Ledig
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medial vägledning, Experthjälp, Synsk, Medium, Sierska, Healing, Drömtydning

Annie har ett sjätte sinna och visar dig vägen genom vardagsproblem som vi alla kan...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Spålinjer på nätet

Spålinjer på nätet

549 visningar

Prata med spådamer och spåmän genom spålinjer på nätet. Spålinjer på nätet kan hjälpa dig finna svar på de frågor och funderingar du har

 
Vad kan ett medium hjälpa mig med?

Vad kan ett medium hjälpa mig med?

21046 visningar

Vad kan ett medium hjälpa mig med? Tarotläggning, kontakt med nära och kära? Titt på min framtid? Läs här om vad ett medium kan hjälpa mig med

 
Hästskon

Hästskon

17314 visningar

Man kan finna hästskon överallt där lycka och tur önskas. Oavsett om du tror på skrock eller inte, så kan det inte skada att ha en hästsko någonstans

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar