KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM
Spå dig!

0939-1147148

29.90 kr/min 

 

 

CALL OUR INTERNATIONAL PSYCHICS!

Call 0939-1945Only 15 Kr/min. Our honest and caring psychics are always ready to answer your questions.

Bli spådd i tarot

Om du är nyfiken på hur en spådam eller spåman jobbar så kan du helt enkelt bara ringa till en bra spålinje.


Bli spådd i tarot
Bli spådd i tarot

Det finns tillfällen i livet där man känner att man har fler frågor än svar om saker och ting. Om du känner så kan det vara till stor hjälp att ringa till en medial vägledare och bli spådd i tarot. Nu finns det väldigt många olika varianter på hur en medial vägledare jobbar och vilka verktyg han eller hon använder. En del arbetar med kristaller, pendel, runor osv. och en del använder inga verktyg alls mer än sin egen förmåga att känna in energier från olika dimensioner. Det spelar ingen roll egentligen vilken metod de använder utan det viktiga här är att de är erfarna och vet vad de gör.

Människan har spått sedan tidens begynnelse och metoderna har varierat såklart. Men att bli spådd i tarot verkar vara den mest populära metoden. Det har alltid ansetts vara lite mystik kring dessa tarotkort även om det också har använts vanliga spelkort. Det finns olika läggningar för olika typer av frågor och en av den vanligaste världen över är det keltiska korset. Där får tolkaren en övergripande helhetsbild av situationen som det frågas om. Förr i tiden var det lite tabu att lägga korten på annat sätt än de traditionella medan nu för tiden är det allt vanligare att man gör sin egen läggning. Det finns ett gammalt uttryck som heter ”korten ljuger aldrig”.

Det stämmer verkligen därför att det handlar om hur korten tolkas. Det gäller för tolkaren att förmedla budskapen precis som de levereras utan att lägga in sitt eget tycke eller åsikt i det. Därför är det av största vikt att man vänder sig till en medial vägledare som har lång erfarenhet och är seriös. Du kan bli spådd i tarot om din dåtid, nutid och framtid men korten berättar även om andra saker när du blir spådd. Du får veta mer än det du frågar om som kan vara viktigt och bra för dig att veta. Det kan handla om att du behöver ta nya beslut för att nå ditt mål eller hur du kan göra för att komma vidare till nästa steg i ditt liv. Många människor har fått stor nytta och glädje av kortens budskap.

Nu kanske man inte får svaren som man helst skulle vilja ha och sådana gånger känns det nog inte så positivt. Till exempel om man vill att någon relation man har haft tidigare ska börja fungera igen och får svaret att man ska fokusera på något annat istället fast det enda man vill just då är att det ska bli bra igen. Ett sådant budskap kan kännas negativt att få i det läget men korten berättar hur det är utan omsvep kan man säga. Så om du har funderat på att testa att bli spådd, se till att du vänder dig till en professionell medial vägledare som är erfaren.

Du kan få mycket nya insikter om dig själv och andra och du får medial rådgivning som verkligen hjälper dig i din vardag. Man kan tycka vad man vill om spådom såklart och det finns väldigt många olika åsikter om detta. Men det finns många negativt inställda kritiker som faktiskt blivit övertygade om att korten aldrig ljuger. En del människor använder sig av medial vägledning någon enstaka gång i livet medan andra ringer kontinuerligt för att bli spådda. Det finns väldigt mycket som tarotkorten kan hjälpa till med, smått som stort.

 

Vill du prata om Bli spådd i tarot ring till:

Bloggare
 
Rebecca
Ledig
 
Häxa, Tarot, Spådam, Tarotguiderna, Spåkvinna, Medial vägledning
Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och...
 
Marianne
Ledig
 
Drömtydning, Sierska, Spådam, Tarotguiderna, Spåkvinna, Medial vägledning
Våran Marinne har många verktyg som tarotkort, guider och orakelkort. Låt henne...
 
Ylva
Ledig
 
Spådam, Sierska, Tarot, Spådom, Synsk, Spådamer, Tarotguiderna, Medial vägledning
Ylva kan ge dig en spådom online eller medial vägledning av professionell klass. Hon...
 
Varja
Upptagen
 
Tarot, Pendel, Spådam, Medium, Medial vägledning, Spådamer
Varja är en erfaren sierska och medium online. Ta kontakt med andra sidan och få...
 
 

Förslag på andra artiklar för dig

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1147148 är 29.90 kr/min. Du betalar via telefonräkningen

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här:
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-1147148 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar