KVALITETSSÄKRAD TJÄNST GODKÄNDA RÅDGIVARE
Spå dig!

0939-1147147  

29.90 kr/min  

 

 

Bästa spådamen i Stockholm

Den bästa spådamen i Stockholm fanns inte på plats längre, hon hade bytt till att vara spådam online. Nu kan du ringa den bästa spådamen i Stockholm

Bästa spådamen i Stockholm
Bästa spådamen i Stockholm

Jag reste till Stockholm för att kontakta den bästa spådamen i Stockholm enligt min åsikt och erfarenhet. Hon har lång erfarenhet, är professionell och vet vad hon gör. Det är en spådam med bred kunskap, hon ger svar på alla frågor man har som gäller ens liv. För några år sedan så åkte jag till henne ganska regelbundet för det dyker ju alltid upp nya frågor och tiden går. Hon sa alltid att det var roligt att även hon fick bekräftelse på att det hon spådde stämde och det var alltid spännande att bli spådd hos den bästa spådamen i Stockholm. Jag blev grymt besviken när jag inte fick tag i henne så jag började kolla runt på nätet efter andra som kanske kunde vara lika bra som hon.

Träffsäkerheten och tryggheten jag kände hos den bästa spådamen i Stockholm ville jag ju ha igen eftersom jag blev bortskämd med hennes förmågor. Hon kunde inte bara spå min framtid utan hon kände av mina energier och hur jag mådde. Vi brukade ofta sluta våra möten med att hon gav mig healing. Det är en fantastisk känsla och efteråt blir man liksom fylld med positiv energi och blir piggare. Så jag kollade runt och chattade i olika forum för att försöka hitta någon som var lika bra som henne.

Dröm om min förvåning och glädje när jag såg hennes namn nämnas där. Hon hade inte slutat jobba som spådam, hon hade bara slutat att ta emot folk hemma. Hon jobbar online på spålinjen så allt man behöver göra är att ringa. Jag blev så himla glad över att få kontakt med henne igen och det spelar verkligen ingen roll eller gör någon skillnad, det är ju lika klockrent per telefon. 

Jag ringde upp henne och först var det upptaget en lång stund men till slut fick jag äntligen tag i henne. Hon svarade, presenterade sig och jag började ställa mina frågor. Det kändes som att hitta hem efter att man varit vilse. Hon la en tarot läggning för mig och tittade framåt i tiden som vanligt. Men plötsligt så fick hon fram information om mina tidigare liv och vad det kunde betyda för det här livet. Det var otroligt spännande, jag hade hört talas om sån såklart men aldrig kollat på mig själv. 

Några av mina vänner brukar gå på seanser och sådant och kurser där man lär sig om andra dimensioner. Men det har aldrig riktigt varit min grej att gå kurser och så vidare, kanske någon mässa här och där men inte mer än så. Därför blev det som en spännande historia när hon började berätta om det här.

Det är fantastiskt att hon finns tillgänglig online tycker jag, allting blev mycket lättare för mig nu eftersom jag flyttade ifrån Stockholm för en tid sedan. Hon finns ett samtal bort och absolut att hon kan vara upptagen ibland men det är ju jättebra att hon finns tillgänglig per telefon. En gång för ganska längesedan så tappade jag bort mina dörrnycklar och kunde för mitt liv inte hitta dem, jag letade igenom hela min bostad.

Nästa gång jag besökte henne så frågade jag henne om det och hon blev tyst en liten stund. Så började hon beskriva hur det såg ut där nycklarna fanns och hon pratade om kakel, vatten och något som hon upplevde som tvättmaskin eller liknande. När jag kom hem gick jag ner i tvättstugan men hittade inget. Jag skulle precis gå därifrån så jag vänder mig om för att gå ut och vad hänger på väggen, jo mina nycklar. Någon vänlig själ hade hängt dem på kroken bredvid tavlan där man bokar in sina tider när man ska tvätta. En härlig upplevelse, den här spådamen kommer jag fortsätta att ringa till.

 

Välkommen att ringa våra spådamer för att få svar på dina frågor

Bloggare
 
Rebecca
Ledig
 
Medium, Drömtydning, Medial vägledning, Tarotguiderna, Spådam, Tarot, Synsk, Spåkvinna, Sierska, Häxa, Spåman

Rebecca är en sierska med stark intuition som vägleds av änglakort och tarotguiderna....

 
Penny
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Experthjälp, Tarot, Tarotguiderna, Spåkvinna, Spådom, Sierska

Penny  har stor erfarenhet av att ge medial vägledning i kärlek, arbete, utbildning...

Bloggare
 
Katherine
Ledig
 
Medium, Medial vägledning, Healing, Spådam, Pendel, Tarot, Tarotguiderna, Spådom, Experthjälp

Katherine är ett medium som är väldigt omtänksam. Hon vill det bästa för alla. Om du...

 
Anki
Ledig
 
Medial vägledning, Tarotguiderna, Medium, Häxa, Spådom, Experthjälp, Spådam, Spådamer, Tarot, Spåman, Drömtydning

Ankis långa erfarenhet av att ta emot energier gör att hon kan hjälpa dig med vilka...

 
 

Förslag på andra artiklar för dig

Att spå sig

Att spå sig

1147 visningar

Att spå sig ska vara enkelt! Är du nyfiken och vill testa på det? Lyft på luren, att spå sig är bara några knapptryckningar bort

 
Spå mig online

Spå mig online

1814 visningar

Vad jag behöver veta för att inte välja fel spålinje när jag vill spå mig online. Det är enkelt, ring en spådam och jag kan spå mig online

 
 
 
 
Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 Klicka här för att ringa nu!0939-1147147 29.90 kr/min
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar